Παιδιά το σκέφτηκα αρκετα
και αποφάσισα οτι δεν επιθυμώ τη συμμετοχή μου στην ψηφοφορία "μεγάλοι έλληνες"
Λυπάμαι πολύ που σας στεναχώρησα - ευχαριστω πολύ τα μέλη που με ψηφισαν και που πιστευουν σε μενανε.
Λέτε να βάλουμε τη loukritia υποψήφια?
Παιδιά το σκέφτηκα αρκετα
και αποφάσισα οτι δεν επιθυμώ τη συμμετοχή μου στην ψηφοφορία "μεγάλοι έλληνες"
Λυπάμαι πολύ που σας στεναχώρησα - ευχαριστω πολύ τα μέλη που με ψηφισαν και που πιστευουν σε μενανε.
Ευτυχως για μας διαβάζει ο Λάκης ....
δε θα διαβαζα ποτε πλευρη...αλλα περαν τουτου ξαναλεω..δε μπορω να μην φιλτραρω και ''δουλευω''οτι ακουω...
σοβαρα παντως δε μπορω να εξηγησω καλυτερα αυτο που προσπαθω να πω...ο γραπτος λογος δε με βοηθα...
Για να καταλαβουμε και εμεις τι λογιω ειναι τα "φιλτρα" σου,
δεν μας ειπες ομως την "δουλεια" σου για τον Μικη...
Απο αυτα θα καταλαβουμε πολλα,να ξερεις...
τότε δεν θα πεθάνει ποτέ γιατί η ντόρα δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, αρχηγός της νδ, ναιθα ζει μεχρι να γινει η ντορα πρωθυπουργος
δεν θα πεθανει ποτε κουφαλα νεκροθαφτη
τότε δεν θα πεθάνει ποτέ γιατί η ντόρα δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, αρχηγός της νδ, ναι
οκ παιδακια..παραιτουμαι...δεν εχω μαθει να κουβεντιαζω ετσι..εχετε δικιο...μου βαζει δυσκολα κ δε ξερω να απαντησω...ημαστε οκ τωρα;!θα στο αναλυσω ομως αληθεια καποια στιγμη που θα μπορω...καλο βραδυ σε ολους!
Λέτε να βάλουμε τη loukritia υποψήφια?
οκ παιδακια..παραιτουμαι...δεν εχω μαθει να κουβεντιαζω ετσι..εχετε δικιο...μου βαζει δυσκολα κ δε ξερω να απαντησω...ημαστε οκ τωρα;!θα στο αναλυσω ομως αληθεια καποια στιγμη που θα μπορω...καλο βραδυ σε ολους!
δεν ξέρω - ισως
εγω θα βαλω υποψηφιότητα στο "ΠΟΛΥ μεγάλοι έλληνες"
Δεν μπορώ να απαντήσω σε τέτοια ανιστόριτα και χαλευμένα γκαλοπ του ΣΚΑΙ
Ειναι τόσο γενικόλογο το ερώτημα.
Αν όμως ψηφιζα για τον Μεγαλύτερο Ελληνα του 20ου αιώνα θα έλεγα ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ
Είναι ο μόνος που ενωποίησε το Ελληνικό κράτος και ο μεγαλύτερος εχθρός (άρα ο καλύτερος φίλος)
Αφού είναι σε εξέλιξη η ψηφοφορία ρε συ!Και η δεκάδα είναι πολύ πιθανό να αλλάξει...Που μπορούμε να βρούμε την λίστα απο το 100 έως το 10?
Στο σαιτ του σκαι τους έχει μόνο με αλφαβητική σειρά?
Θα έχει σκάσει απο το κακό του!Αφού είναι σε εξέλιξη η ψηφοφορία ρε συ!Και η δεκάδα είναι πολύ πιθανό να αλλάξει...
Οι αλήτες βάλανε τον Ζαγοράκη και αφήσανε απέξω τον Σκόρδα!
Θα έχει σκάσει απο το κακό του!
Η ψηφοφορία είναι ενεργή για τον 10ο έως τον 1ο, οι θέσεις απο το 100 έως τον 11ο έχουν βγει!
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα του άρεσε αυτό για τον Ζαγοράκη!
Α ρε Λάμπρο, μέχρι και εδώ σε φάγαν οι διαπλεκόμενοι