Νέα

Μεγάλες μπουρδελομορφές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
την πιο εξτριμ κατασταση μου την ειχε διηγηθει τσατσα,πολυ μεγαλη σε ηλικια που εχει αποσυρθει.το συμβαν ειχε συμβει δεκαετια 80 σε ρδελο της λιοσιων.τυπος εχει σκασει στην πουτανα που συχνα πηγαινε,με ενα αγγουρι για να τον γαμησει απο πισω.ο τυπος ηταν μεσηλικας και οικογενειαρχης.αρχιζει λοιπον λιγο λιγο η πουτανα να τον γαμαει με το αγγουρι και ξαφνικα συμβαινει το μοιραιο.το αγγουρι σπαει και μενει ενα καλο κομματι μεσα στον κωλο του συναγωνιστη ο οποιος απο τον πονο απο τη μια απο το φοβο απο την αλλη εχει πεταχτει εκτος μπουρδελου,και κανει αλματα στο αερα και καθισματα βαθια ελπιζοντας το υπολοιπο να βγει.αποτελεσμα ηταν να ερθει να τον παρει ασθενοφορο για το νοσοκομειο,οπου εκει του το βγαλαν,ενω οι γυρω θαμωνες που ειδαν το συμβαν για κατι χρονια το διηγοντουσαν και πεθαιναν απο τα γελια. :2funny: :2funny: :rockon:
Mου έπεσε ο καφές μ'αυτό που έγραψες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν χρονια στο Φ99 καθομαστε στο σαλονακι και περναει η ταναπου απο μπροστα μας με τρεις δονητες στα χερια καθως πηγαινει στο δωματιο σε πελατη.Φευγουμε και μας τρωει η περιεργεια,οπως παντα,να δουμε τον πελατη :grin: :grin:.Πεζουλακι,τσιγαρακι ακριβως απεναντι και μετα απο κανα τεταρτο βγαινει παλικαρακι με αλβανοστυλ με προβλημα στο περπατημα σα να ειχε συγκαει :2funny: :2funny: :2funny:Το αποκορυφωμα ομως ειναι οτι ανεβαινοντας στο παπι του ειχε ενα προβλημα με τη σελα κι αναγκαστηκε να οδηγησει καθισμενος στο πισω μερος της σελας καμπουριασμενος με στυλακι Σπατα Λουτσα Κορωπι το πιο γρηγορο παπι :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πριν χρονια στο Φ99 καθομαστε στο σαλονακι και περναει η ταναπου απο μπροστα μας με τρεις δονητες στα χερια καθως πηγαινει στο δωματιο σε πελατη.Φευγουμε και μας τρωει η περιεργεια,οπως παντα,να δουμε τον πελατη :grin: :grin:.Πεζουλακι,τσιγαρακι ακριβως απεναντι και μετα απο κανα τεταρτο βγαινει παλικαρακι με αλβανοστυλ με προβλημα στο περπατημα σα να ειχε συγκαει :2funny: :2funny: :2funny:Το αποκορυφωμα ομως ειναι οτι ανεβαινοντας στο παπι του ειχε ενα προβλημα με τη σελα κι αναγκαστηκε να οδηγησει καθισμενος στο πισω μερος της σελας καμπουριασμενος με στυλακι Σπατα Λουτσα Κορωπι το πιο γρηγορο παπι :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πήγαινε ψαρομένος ο τύπος.... ότι να 'ναι... τον γάμησε η πουτάνα.

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μολις μου συνεβη το εξης σκηνικο.Παω στο Βριλλησου55 και με το που μου ανοιγει η τσατσα μου λεει κατσε να δεις.Και τι βλεπω?Ειναι η Σαμανθα ξαπλωμενη στον καναπε με μαυρο φουστανακι χωρις εσωρουχο και το σουτιεν απο πανω και ποζαρει για τις αναγκες του PLAYBOY ωχ συγνωμη λαθος για τις αναγκες του στουντιο55!!Με φωτογραφο την ξακουστη......τσατσα του μαγαζιου :2funny: :2funny:Μαγκες η τσατσα το χει,της ειπε να βαζει ενα πρασινο κλωναρι στο μουνακι της και να της λεει η Σαμανθα..τι να το κανω αυτο..κι η τσατσα να την προτρεπει να το γλυφει σα να ναι ψωλη και να πεταγομαι κι εγω σαν την πουτσα και να της λεω βγαλε την γλωσσιτσα σου και κοιτα τον φακο σα να ναι ο γαμιας σου και αλλα τετοια πικαντικα :uglystupid: :uglystupid:Μετα παιρνει η Σαμανθουλα την ψηφιακη κι αρχιζει να μου δειχνει τις φωτος που βγαλανε και να με ρωταει ποιες προτιμω!Αχ και να μουνα οταν γινοταν αυτο με Ναταλυ και Καρολινα και τι στο πουτσο :headbang: :headbang: :headbang:
Παντως η κοπελα ειναι γλυκυτατη,χαμογελαστη και δεν θα τη γλιτωσει :knockinb: :knockinb:

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Απο τις φωτος που ειδα αυτη που ειναι στημενη στα τεσσερα κανει και τον πουστη αντρα!!Προσεχως λοιπον στις σελιδες του SITE :dancing:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ο Αρης με το σκυλο που ηταν τσατσος στο Διδυμου 20...φοβερη μορφη!!Θυμαμαι που παρουσιαζε τη θεα Αντζελα(ισως το πιο ομορφο μουνι ολων των εποχων που περασε απο τα στεκια του αγοραιου ερωτα που δουλεψε στο Διδυμου 20 την περιοδο 1998-2004)..Αφου παρουσιαζε την κοπελα,ελεγε πως μετα τις 12 τα μεσανυχτα εκδιδεται και ο ιδιος για 1000 ευρω την ωρα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Περναω απο το μπουρδελακι της Διδυμου μια αλλη φορα που ηταν αυτος παλι τσατσος...με αλλη κοπελα ομως-μια Μαρινα...τον ρωταω τοτε τον Αρη:'Καλη ειναι η κοπελα??'και μου απαντα με σφριγος:'ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΖΕΛΑ ΒΕΒΑΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!????'Ειχε ενα τροπο ο μπαγασας!!!
Η δε Αντζελα η θεα....που να ναι τωρα :- :- :'( :'(

Επισκέπτης
οσ χρισες μπουρδελομορφες στα πλαισια τισ μπουρδελοκαριερας μου θα χαρακτιριζα τις εξισ:
ιασονος 20α τιν τσατσα κιρα ελευθερια!τιτανοτεραστια μορφι!δεν πεζετε μιλαμε!
αγκιρας 1 στιν μπουρδελομανα φιλισ ο τσατσος σταματισ!ι μεγαλιτερι σεξοπορνοδιαστροφικι πορνοφατσα του πλανιτι...εχουν προιγιθει και καπιες καυτες περιπτεξεισ αναμεσα μας....!μπουαχχαχαχααχαχ!!!τα ιπολοιπα στισ εροτικεσ ιστοριεσ του foroum!

εποισισ μεγαλι μορφι ι κιρα μαρια ..ι τσατσα με τιν περουκα στιν πουταναρια φιλις!

επισισ στι λιοσιον ι τσατσογρια που βγενι στο μπαλκονι και πεταει νερα στουσ περαστικους!

ο χαρουλισ στιν φιλισ...εκινο το παχουλο δροσερο αγορι σε επισκεψι μας με σινεμπουρδελιαριδεσ του κανο τισ εξις εροτισι....
απο που θα βγει ι κοπελα?
και μας απανταει κοιταζοντασ προσ το νταβανι και με ανιψομενο το χερακι του.......
απο πανο!
αυτες ιταν λιγεσ απο τισ τσατσομορφες!ιπαρχουν απιρες ακομα...

ασ γραψουμε τορα για δροσερα αγορια στα οποια τουσ αποδισο το χρισο δροσερο πορνοβραβειο!
σε καποια ιστορια μου ειχα γραψει για καπιο δροσερο αγορι στι λιοσιον που ειχε βγαλει τι κολαρα του εξο μεσα σε καπιο στενο τισ λιοσιον  και με παρακαλουσε να τον σκισο!!!μεσ στι μεσι του δρομου!ατελιοτο respect  ο τιποσ!

ασ μιν μιλισο για τισ μορφες που ειχαμε γνορισει στο ζαπειο σε πορνορεπορταζ μου μαζι με τον σκιντο εκινον τον ταπινο και αβισαλεο πιονερο τισ γκαυλας!θελο απιρες ορες για να διειγιθο τισ ιστοριες στο ζαπειο...

αξεπεραστι πουτανα ολου του κοσμου ι νιφι!δεν θιμαμαι οδο μπουρδελοδρομου...καπου στι λιοσιον
μια ασχιμι,χοντρι ξεβρακοκεφαλι πορνι που εωγενε στο σαλονι ντιμενι νιφι!απο οτι εχο μαθει τορα το γιρισε σε τσατσα!μπουχαχαχαχα!!!

ας προχορισουμε στισ μπουρδελομορφεσ που εχο γνορισει στα πλαισια τισ αστατις  μπουρδδελοκαριερας μου...
panosmpos,savalas,vasos,warhol,dysan,skido,gomenios,gangstaxz,mpoyrdeliaris1984
ο καθενας φισικα εχει τιν δικι του μπουρδελοιστορια!αν ξεκινισο να γραφο για τον καθενα δεν θα τελιοσο ποτε ...παντος αυτα τα ατομα θα μινουν χαραγμενα στιν καρδια μου για παντα!

οσο για μπουρδελοκαταστασεις απιρες στιν καριερα μου και ιπαρχι και σινεχια βεβεα...χαχα!μια προσφατι που δεν θα ξεχοσο ποτε τον  μπουρδελιαρι1984 που πιτσιλισε με τιν βοιθεια τον καυλοτικον πορνιδιον τι σκινι του baby o!

τι να πο...για τισ πορνοβολτες στισ μαυρες ,για τισ τραβελοτσαρκες,για τισ πουτανοπιατσες?
ειναι ολα μοναδικα και ανεπαναλιπτα!ι μπουρδελοζοι σινεχιζεσε και τα πορνοπεριστατικα δινουν και περνουν στι ζοι μας!

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
RESPECT PITSILISTI :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ανοιξα αυτο το θρεντακι σκεπτομενος τις περιγραφες σου ειλικρινα!!Σε περιμενουμε πισω ανανεωμενο ετοιμο για εξορμησεις στους δρομους και τα σπιτια της ηδονης!!! :thumbsup: :thumbsup:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Για τις μπουρδελοστιγμές της άφταστης μορφής που λέγεται πίτσι θα πρέπει να βγει έκδοση 10 τόμων!.. σαν τις εγκυκλοπαίδιες της ΔΟΜΗΣ θα είναι!Πραγματικά ήταν μεγάλος δάσκαλος για μένα μαζί με άλλους στρατηλάτες της ηδονιστικής ατακτοσύνης απ'τους οποίους θα ξεχώριζα τους σκίντο,μπουρδελιάρη84 και γκομένιο αλλά και άλλα μέλη που γνώρισα απ'το site!Ελπίζω να τα πούμε ξανά σύντομα..

Δε θα ξεχάσω τον πίτσι στο Φώκαιας 25 που λικνίζοταν μπροστά στο δύσκολο τσάτσο που μας είχε συστηθεί σαν Μερόπη.Επίσης ο Δημητράκης απ'την Ιάσωνος ήταν ένας τσάτσος χωρίς αναστολές ! Ποιος να ξεχάσει και τον Πάρη τον Μωυσή της τσόντας που τριγυρνούσε στους δρόμους της Φυλής σε αναζήτηση δροσερών αγοριών.. και άλλα πολλά.Εννοείται πως οι γαζέλες είναι μέσα.

υγ.Η νύφη ήταν στο Προύσσης 22 αν θυμάμαι καλά..

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Savalas,Warhol,Pitsilistis,gangstaXZ,Skidoo,Gomenios,Xilnik,Giorgospapa,Lostromos
HotScorpios,Bourdeliaris84,Vasos,Commander best of the best!!Ανοιξατε το δρομο μαγκες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:Καθενας στο ειδος του κι ο
Vasos στους φραπεδες!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
RESPECT PITSILISTI :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ανοιξα αυτο το θρεντακι σκεπτομενος τις περιγραφες σου ειλικρινα!! Σε περιμενουμε πισω ανανεωμενο ετοιμο για εξορμησεις στους δρομους και τα σπιτια της ηδονης!!! :thumbsup: :thumbsup:

Με την ΠΡΩΤΗ ευκαρία, έχουμε ήδη συννενοηθεί με τον αρχι-πορνο-ρεπόρτερ Pisti να προβούμε σε ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ανταπόκριση περί των νεοτέρων εξελίξεων από το μέτωπο της ηδονής... κάντε λίγη υπομονή!

barbarosa

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδες, το θεικοτερο ολων είναι η περιγραφή ενος συναγωνιστή μιας σκηνής σε μπουρδέλο, στο οποίο σκάει μύτη ένας γύφτος. Του λέει η τσατσα (οσο θυμάμαι) "τι θες ρε γύφτε που ήρθες και να γαμίσεις με το σκατό στο λοκω,,," και της απαντά, με το γνωστό στυλ... "και τι θες να έχω καλέ κυρά στον κώλο; Μαρμελάδα;;;"

Απαιχτο...

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κοκκαλο η τσατσα φανταζομαι :rockon:

barbarosa

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και τι δε θα δινα να το δω live...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πριν καιρό σε μια μπουρδελότσαρκα με εναν φιλαράκο , στη Λιοσίων ... αν θυμάμαι καλά σε μια από τις καθέτους , Παιωνίου ισως , γνωρίσαμε 3 άτομα που είχαν βγει κι αυτοί για πουτάνες . Ειλικρινά , θα προσπαθήσω να τους περιγράψω.
Μιλάμε για ενα συνδιασμό από Στάθη Ψάλτη των 80'ς και Αλβανών μεταναστών στα τέλη του 90. Καραφλίτσα ο ενας , ψιλοχαιτούλα οι άλλοι δυο , εκεί γύρω στα 40 . Κλασσικοί ομονοιάκηδες περασμένων δεκαετιών .
Κατά εναν περίεργο τρόπο γίναμε παρέα όλοι και γυρίσαμε πολλά μπουρδέλα - τέτοιο χοντρό γέλιο είχαμε καιρό να ρίξουμε ... πλέον το να πηδήξουμε πέρασε σε δεύτερη μοίρα και απλά κάναμε βόλτα στην περιοχή μπαίνοντας από το ενα σπίτι στο άλλο. Τα σχόλια , οι ατάκες και ο χαβαλές έδιναν και έπαιρναν. Κάποια στιγμή τελοσπάντων χωρίσαμε.
Απίστευτη βραδιά , απίστευτοι τύποι .  Ακόμα θυμόμαστε αυτό το βράδι και γελάμε.

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Βρισκομαι στην ευχαριστη θεση να προσθεσω δυο νεες μπουρδελομορφες στο θρεντακι,δυο δροσερα αγορια παυλα υπηρεσιες που μολις προσφατα επεσαν στην αντιληψη μου  :2funny:
Το ενα αγορι δουλευει πρωινη υπηρεσια στο Τριγγετα3 φερνει λιγο απο Τασο Μπουγα-Πλανηταρχη στο πιο ποπ θα ελεγα.Με το που πας σε κοβει απο πανω μεχρι κατω και κοκκινιζει ο ατιμος οταν του μιλας.Με λιγα λογια και ντροπαλος και πουστης 
Δευτερος και καλυτερος ο κυριου κυριου ηρθε το επισκεπτι Παχουλος οσο πρεπει,ευγενικος οσο δεν παει ενα αγορι μαλαμα διασταυρωση του εκατομμυριουχου με 9 γραμματα μαζι με τον χοντρο που ηταν με τον Μητσικωστα!!
Αυτο το αγορι προσφερει τις γλυκες υπηρεσιες του στο Συγγρου248 και Δευκαλιωνος63!

Επισκέπτης
Βρισκομαι στην ευχαριστη θεση να προσθεσω δυο νεες μπουρδελομορφες στο θρεντακι,δυο δροσερα αγορια παυλα υπηρεσιες που μολις προσφατα επεσαν στην αντιληψη μου  :2funny:
Το ενα αγορι δουλευει πρωινη υπηρεσια στο Τριγγετα3 φερνει λιγο απο Τασο Μπουγα-Πλανηταρχη στο πιο ποπ θα ελεγα.Με το που πας σε κοβει απο πανω μεχρι κατω και κοκκινιζει ο ατιμος οταν του μιλας.Με λιγα λογια και ντροπαλος και πουστης 
Δευτερος και καλυτερος ο κυριου κυριου ηρθε το επισκεπτι Παχουλος οσο πρεπει,ευγενικος οσο δεν παει ενα αγορι μαλαμα διασταυρωση του εκατομμυριουχου με 9 γραμματα μαζι με τον χοντρο που ηταν με τον Μητσικωστα!!
Αυτο το αγορι προσφερει τις γλυκες υπηρεσιες του στο Συγγρου248 και Δευκαλιωνος63!
κατεβενο στισ πιατσες και ακουο φονες 29 ειναι πολλες?????
piatsa ΘΕΕ μεγιστο ρεσπεκτ για τισ δροσερες μορφες που ανεφερες!πρεπει να τισ τσεκαρο λιαν σιντομος!

Επισκέπτης
παιδες, το θεικοτερο ολων είναι η περιγραφή ενος συναγωνιστή μιας σκηνής σε μπουρδέλο, στο οποίο σκάει μύτη ένας γύφτος. Του λέει η τσατσα (οσο θυμάμαι) "τι θες ρε γύφτε που ήρθες και να γαμίσεις με το σκατό στο λοκω,,," και της απαντά, με το γνωστό στυλ... "και τι θες να έχω καλέ κυρά στον κώλο; Μαρμελάδα;;;"

Απαιχτο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Savalas,Warhol,Pitsilistis,gangstaXZ,Skidoo,Gomenios,Xilnik,Giorgospapa,Lostromos
Ειμαι απολυτως,μα απολυτως ασχετος , με οσα αφορουν τον αγοραιο ερωτα αλλα ειναι μεγαλη μου ΤΙΜΗπου εχω πιει ενα gordon's space μαζι με αυτα τα παιδια!!!Μεγαλη στιγμη της βραδιας,οταν,τιμωντας το ονομα του ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΣ ,εχυσε το ποτο μου στο παντελονι μου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Με μεγαλη μου θλιψη  :'( παρατηρησα την τελευταια βδομαδα οτι το σπιτι με την γρια που καθεται στο μπαλκονι και ψαρευει πελατακια-περαστικους,και που δεν εχει βρεθει ηρωας να την γαμησει ακαρδοι συναγωνιστες,τελει υπο ανακατασκευη φανταζομαι υπο αλλη διευθυνση!!
Ευχομαι στην ταπεινη αυτη ιεροδουλη μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom