οσ χρισες μπουρδελομορφες στα πλαισια τισ μπουρδελοκαριερας μου θα χαρακτιριζα τις εξισ:
ιασονος 20α τιν τσατσα κιρα ελευθερια!τιτανοτεραστια μορφι!δεν πεζετε μιλαμε!
αγκιρας 1 στιν μπουρδελομανα φιλισ ο τσατσος σταματισ!ι μεγαλιτερι σεξοπορνοδιαστροφικι πορνοφατσα του πλανιτι...εχουν προιγιθει και καπιες καυτες περιπτεξεισ αναμεσα μας....!μπουαχχαχαχααχαχ!!!τα ιπολοιπα στισ εροτικεσ ιστοριεσ του foroum!
εποισισ μεγαλι μορφι ι κιρα μαρια ..ι τσατσα με τιν περουκα στιν πουταναρια φιλις!
επισισ στι λιοσιον ι τσατσογρια που βγενι στο μπαλκονι και πεταει νερα στουσ περαστικους!
ο χαρουλισ στιν φιλισ...εκινο το παχουλο δροσερο αγορι σε επισκεψι μας με σινεμπουρδελιαριδεσ του κανο τισ εξις εροτισι....
απο που θα βγει ι κοπελα?
και μας απανταει κοιταζοντασ προσ το νταβανι και με ανιψομενο το χερακι του.......
απο πανο!
αυτες ιταν λιγεσ απο τισ τσατσομορφες!ιπαρχουν απιρες ακομα...
ασ γραψουμε τορα για δροσερα αγορια στα οποια τουσ αποδισο το χρισο δροσερο πορνοβραβειο!
σε καποια ιστορια μου ειχα γραψει για καπιο δροσερο αγορι στι λιοσιον που ειχε βγαλει τι κολαρα του εξο μεσα σε καπιο στενο τισ λιοσιον και με παρακαλουσε να τον σκισο!!!μεσ στι μεσι του δρομου!ατελιοτο respect ο τιποσ!
ασ μιν μιλισο για τισ μορφες που ειχαμε γνορισει στο ζαπειο σε πορνορεπορταζ μου μαζι με τον σκιντο εκινον τον ταπινο και αβισαλεο πιονερο τισ γκαυλας!θελο απιρες ορες για να διειγιθο τισ ιστοριες στο ζαπειο...
αξεπεραστι πουτανα ολου του κοσμου ι νιφι!δεν θιμαμαι οδο μπουρδελοδρομου...καπου στι λιοσιον
μια ασχιμι,χοντρι ξεβρακοκεφαλι πορνι που εωγενε στο σαλονι ντιμενι νιφι!απο οτι εχο μαθει τορα το γιρισε σε τσατσα!μπουχαχαχαχα!!!
ας προχορισουμε στισ μπουρδελομορφεσ που εχο γνορισει στα πλαισια τισ αστατις μπουρδδελοκαριερας μου...
panosmpos,savalas,vasos,warhol,dysan,skido,gomenios,gangstaxz,mpoyrdeliaris1984
ο καθενας φισικα εχει τιν δικι του μπουρδελοιστορια!αν ξεκινισο να γραφο για τον καθενα δεν θα τελιοσο ποτε ...παντος αυτα τα ατομα θα μινουν χαραγμενα στιν καρδια μου για παντα!
οσο για μπουρδελοκαταστασεις απιρες στιν καριερα μου και ιπαρχι και σινεχια βεβεα...χαχα!μια προσφατι που δεν θα ξεχοσο ποτε τον μπουρδελιαρι1984 που πιτσιλισε με τιν βοιθεια τον καυλοτικον πορνιδιον τι σκινι του baby o!
τι να πο...για τισ πορνοβολτες στισ μαυρες ,για τισ τραβελοτσαρκες,για τισ πουτανοπιατσες?
ειναι ολα μοναδικα και ανεπαναλιπτα!ι μπουρδελοζοι σινεχιζεσε και τα πορνοπεριστατικα δινουν και περνουν στι ζοι μας!