professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Με τόν πόνο μας παίζεις;Δουλευουν κοπελες απο Ρουμανια?
Δες Αντριάνα για αρχή καί βλέπουμε.
Με τόν πόνο μας παίζεις;Δουλευουν κοπελες απο Ρουμανια?
Και εγω στην ιδια μοιρα ειμαι φιλε! Λατρευω τις Ρουμουνες! Αυτη η Αντριαννα καλη ειναι?Με τόν πόνο μας παίζεις;
Δες Αντριάνα για αρχή καί βλέπουμε.
Από εμφάνιση μία χαρά είναι, άμα φοράει καί τά σετ μαύρα εσώρουχα τότε καυλώνεις από τό σαλόνι.Και εγω στην ιδια μοιρα ειμαι φιλε! Λατρευω τις Ρουμουνες! Αυτη η Αντριαννα καλη ειναι?
τρικαληΚαι εγω στην ιδια μοιρα ειμαι φιλε! Λατρευω τις Ρουμουνες! Αυτη η Αντριαννα καλη ειναι?
ναι,αξιζει.και απο εξυπηρετηση και απο τιμη.Αξιζει να το επισκεφτει κανείς για πρώτη φορα σε μασατζιδικο;
η αντριανα ειναι καλή. καθαρή πρόθυμη και δείχνει και γαμω τα παιδια. εμενα ενα με χάλασε. ότι η "πύλη εισόδου" ήταν τόσο ξεχειλομενη και χαλαρή σαν να βαράς μαλακια με την παλαμι σου χωρίς να την έχεις κλείσει. και η ίδια είναι αδύνατον να καταλαβαίνει τίποτε .... κάνει και καλά ότι καταλαβαίνει. τώρα βέβαια θα βγει κάνας πρόθυμος και θα πει ...μηπως εισαι μικροτσουτσουνος.... δεν θα απαντήσω....Και εγω στην ιδια μοιρα ειμαι φιλε! Λατρευω τις Ρουμουνες! Αυτη η Αντριαννα καλη ειναι?
Εντελώς φιλικά αναθεώρησε γιατί κάτι τέτοιο δεν παίζει με την Αντριάνα.η αντριανα ειναι καλή. καθαρή πρόθυμη και δείχνει και γαμω τα παιδια. εμενα ενα με χάλασε. ότι η "πύλη εισόδου" ήταν τόσο ξεχειλομενη και χαλαρή σαν να βαράς μαλακια με την παλαμι σου χωρίς να την έχεις κλείσει. και η ίδια είναι αδύνατον να καταλαβαίνει τίποτε .... κάνει και καλά ότι καταλαβαίνει. τώρα βέβαια θα βγει κάνας πρόθυμος και θα πει ...μηπως εισαι μικροτσουτσουνος.... δεν θα απαντήσω....
Καλημέρα από Ρουμανία είναι η Αντριάνα στο χώρο μαςΔουλευουν κοπελες απο Ρουμανια?
αν χρεωνε την πισω ειδοδο φθηνοτερα θα ηταν οτι καλυτερο..Εντελώς φιλικά αναθεώρησε γιατί κάτι τέτοιο δεν παίζει με την Αντριάνα.
Και νά μήν ήταν τόσο τυπική άχρωμη μέσα. Μπορεί να έχει αλλάξει τώρα βέβαια.αν χρεωνε την πισω ειδοδο φθηνοτερα θα ηταν οτι καλυτερο..
οχι πολυ. απλα πιστευω εκμεταλευεται το ονομα και την θεση που εχει τοσα χρονια.Και νά μήν ήταν τόσο τυπική άχρωμη μέσα. Μπορεί να έχει αλλάξει τώρα βέβαια.
οσο ηταν πειραια ηταν ξανθια.Η Μονικα είναι ξανθιά η μελαχρινή;