massagemedusa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 1.650
σε παρακαλω αυτα μονο η Στεφανια τα κανει. εδω γαμας κανονικα.Μετά το μασάζ θα υπάρχει και αισθησιακή προέκταση των κατωτέρων αισθήσεων να υποθέσω;
Ρωσιδια,Ρωσιδια θελουμε. ας ειναι και Ουκρανες,δεν θα τα χαλασουμε.Ε πώς να το κάνουμε θέλουμε καί λίγο καλοπέραση καί χλιδή.
Όλοι μας πιστεύω τό αξίζουμε καί τό νέο μαγαζί τό προσφέρει. Μπορώ να πω ότι από χώρους είναι σούπερ.
Πιστεύω ότι καί τό ρόστερ θά είναι εξίσου δυνατό, αναμένουμε τίς εξελίξεις πολύ σύντομα.
δεν κρατιουνται οι παιχτες,δεν κρατιουνται.ρε σεις... χαλαρώστε, φωνή δεν έχει η υπεύθυνη του μαγαζιού να πεί που είναι, πότε θα ανοίξει, ποιές κοπέλες θα έχει...
παρλάρετε παρλάρετε... αφού δεν λέτε και κάτι... βουνά, Σ40-42, παλιό, καινούργιο, σε κεντρικό δρόμο, το λες και δεν το λες κολωνάκι... και ένα σωρό μπερδευτικά για να γίνεται ντόρος και χαβαλές... ηρεμείστε!
όταν ανοίξει θα ανοίξει..
Αυτό με την μπουγάτσα ότι τό καλύτερο, μετά από τό μασαζακι.... τρώμε και τό γλυκάκι μαςΜύστες θέλετε να σας το πω εγώ να τελειώνουμε να μη σας τρώει περιέργεια αλλά δεν ξέρω αν είναι και σωστό βέβαια Και στάση μετρό υπάρχει και καλό μπουγατσάδικό πιο κάτω υπάρχει και άλλα χλιδάτα μασάζ γύρω-γύρω υπάρχουν.! Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Τα υπόλοιπα όταν ανοίξουν
Ρε φιλαράκο Είσαι όλα τα λεφτά μόλις διάβασα την απάντηση σου δεν έχω σταματήσει να γελάω έψαχνα μία ώρα να βρω τι είναι το βουνό Μπράβο ρε φίλε μπράβο . Ακου Το βουνόΤό βουνό είναι ή ξινή υποδοχή τού Σ42.
Δεν έχει καμία σχέση με το καινούργιο μαγαζί MEDUSA.
Ή υποδοχή εδώ είναι εγγυημένα από τίς καλύτερες.
Είναι όντως πολύ ωραίος χλιδατος χώρος καί έχουν γίνει και κάποιες αλλαγές για την διευκόλυνση μας
Φίλε μην κολλάς . Απλά έχουμε και κάποια συνθηματικά γιατί μας παρακολουθούν σαν τα κοράκια οιΡε φιλαράκο Είσαι όλα τα λεφτά μόλις διάβασα την απάντηση σου δεν έχω σταματήσει να γελάω έψαχνα μία ώρα να βρω τι είναι το βουνό Μπράβο ρε φίλε μπράβο . Ακου Το βουνό
Αν είναι αυτό που πάει το μυαλό μου, εκτός από κοντά στο Κολωνάκι, είναι και προς Εξάρχεια μεριά?Εννοείτε.
Κέντρο,σέ κεντρική οδό, πού τό λες καί κοντά στο Κολωνάκι.
ΣωστοςςςΑν είναι αυτό που πάει το μυαλό μου, εκτός από κοντά στο Κολωνάκι, είναι και προς Εξάρχεια μεριά?
Περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα.
Από Δευτέρα θα είναι πλήρες το μπανερ με διεύθυνσηΠερισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα.
Σε πολύ γνωστή οδός ανάμεσα κολονακι και ΕξάρχειαΣε ποια περιοχή θα είναι;
Λίγο υπομονή μέχρι τη ΔευτέραΑν είναι αυτό που πάει το μυαλό μου, εκτός από κοντά στο Κολωνάκι, είναι και προς Εξάρχεια μεριά?
Πρόσφατα είδα μια γελοιογραφία να συναντιέται η Μέδουσα με το Μίδα και να γίνεται ταυτόχρονα eye contact με χειραψία.Για τη Μέδουσα αναφέρονται διάφορα στη Μυθολογία, και μάλλον ΟΧΙ καλά, αν και αρχικά διετέλεσε πανέμορφη ιέρεια της Αθηνάς. Ήταν θύμα βιασμού από τον Ποσειδώνα μεταμορφωμένος σε άλογο (κτηνοβασία!!!). Η ταλαίπωρη Μέδουσα πλήρωσε το «λογαριασμό», διότι η Αθηνά τη μεταμόρφωσε σε αυτό απεχθές τέρας με τα φίδια στο κεφάλι αντί για μαλλιά, και όποιος την έβλεπε στο πρόσωπο ΠΕΤΡΩΝΕ!!! Λέγονται και άλλα….
ΔΕΝ είναι πολύ καλό όνομα-λογότυπο-σήμα το Μέδουσα για μαγαζί που υποτίθεται θα έχει ωραίες γυναίκες για μασάζ και για τα περαιτέρω. Σκιάζεται κανείς. Όσο είναι ακόμη νωρίς, μήπως να το αλλάζατε? Καλή επιτυχία κατά τ’άλλα!
Υγ. Ο μύθος της Μέδουσας με έχει βάλει σε αλληγορικές σκέψεις που μεταφέρουν στο σήμερα.
ρε μεγαλε για κανα πουτσομασαζ ενδιαφερομαστε οχι για να το φιλοσοφισουμε...καλες οι σκεψεις σου αλλα το 99% του αντρικου πληθυσμου το μονο που θα σκεφτει θα ναι "πω πω θα με κοιταζουν τα μουνια κ θα μου τον κανουν πετρα!"...κ αυτο πολυ ισως σου λεω!Για τη Μέδουσα αναφέρονται διάφορα στη Μυθολογία, και μάλλον ΟΧΙ καλά, αν και αρχικά διετέλεσε πανέμορφη ιέρεια της Αθηνάς. Ήταν θύμα βιασμού από τον Ποσειδώνα μεταμορφωμένος σε άλογο (κτηνοβασία!!!). Η ταλαίπωρη Μέδουσα πλήρωσε το «λογαριασμό», διότι η Αθηνά τη μεταμόρφωσε σε αυτό απεχθές τέρας με τα φίδια στο κεφάλι αντί για μαλλιά, και όποιος την έβλεπε στο πρόσωπο ΠΕΤΡΩΝΕ!!! Λέγονται και άλλα….
ΔΕΝ είναι πολύ καλό όνομα-λογότυπο-σήμα το Μέδουσα για μαγαζί που υποτίθεται θα έχει ωραίες γυναίκες για μασάζ και για τα περαιτέρω. Σκιάζεται κανείς. Όσο είναι ακόμη νωρίς, μήπως να το αλλάζατε? Καλή επιτυχία κατά τ’άλλα!
Υγ. Ο μύθος της Μέδουσας με έχει βάλει σε αλληγορικές σκέψεις που μεταφέρουν στο σήμερα.
Μάγος είσαι ρε φίλε Πλέον ο γρίφος λύθηκε.!! Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να παραμείνουν τα τρία υπέροχα μουνάκια που κάνουν απίστευτο νουρου και τουρκικό μπάνιο… Γιατί αν φέρει τρίτο Τετάρτες θα πάει άκλαφτο το μαγαζίΟ χώρος ίσως είναι το Adromeda εδώ και μιά βδομάδα δεν σηκώνουν το τηλέφωνο!
Τό σίγουρο είναι ότι μπορείς νά πλατσουριζεις άνετα καί με μεγάλη παρέα...Α έχει και ωραίο τζακούζι . Εάν ισχύει μιλάμε για άλλες προδιαγραφές ευρωπαϊκού τύπου
Καλησπέρα σας το τζακούζι που διαθέτουμε είναι για εφτά άτομα έχουμε επίσης και χαμάμ Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους στο καινούργιο μας χώροΑ έχει και ωραίο τζακούζι . Εάν ισχύει μιλάμε για άλλες προδιαγραφές ευρωπαϊκού τύπου