massagemedusa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 1.696
Καλημέρα.. ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩΚαλημέρα όλη μέρα
Τά γράμματα από την περιγραφή στίς κοπέλες δεν φαίνεται τίποτα, αλλάξτε τό χρώμα.
Καλημέρα.. ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩΚαλημέρα όλη μέρα
Τά γράμματα από την περιγραφή στίς κοπέλες δεν φαίνεται τίποτα, αλλάξτε τό χρώμα.
Τά καλλιστεία ομορφιάς ποτέ ξεκινάνε με τόσα πιπινια εκεί στο medusa ;ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΑΜΥ
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ : ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
ΗΛΙΚΙΑ : 21ΧΡ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ : ΞΑΝΘΙΑ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ : ΜΑΥΡΑ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΕΦΗ
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ : ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
ΗΛΙΚΙΑ : 20ΧΡ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ : ΜΑΥΡΑ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ : ΜΑΥΡΑ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του καταστήματος
6982144716
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
![]()
![]()
Οι φωτογραφίες της Efi / Efy, βλέπω ότι βαίνουν συνεχώς βελτιούμενες!....... ♡ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΗΣ ♡ .......
![]()
![]()
Efi και Efy είναι διαφορετικές κοπέλες;
Αν κατάλαβα καλά από τις φωτογραφίες που μου δείχνετε η πρώτη φωτογραφία είναι η άμυ και οι άλλοι είναι η έφηΟι φωτογραφίες της Efi / Efy, βλέπω ότι βαίνουν συνεχώς βελτιούμενες!
Εκτός και αν είναι άλλη η Efi και άλλη η Efy;
Και οι δύο είναι το πρόσωποEfi και Efy είναι διαφορετικές κοπέλες;
Σε αυτή σας την ερώτηση μας γράφεται αν είναι η ίδιες κοπέλες και σας λέμε ότι η φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει και μας κανατε τη ερωτησηείναι η μία η ΑΜΥ και η άλλη ΕΦΙ . εγώ αυτό βλέπω από τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει . Αν κάνω λάθος λίγο διευκρίνηση για να μπορέσω να σας απαντήσωΟι φωτογραφίες της Efi / Efy, βλέπω ότι βαίνουν συνεχώς βελτιούμενες!
Εκτός και αν είναι άλλη η Efi και άλλη η Efy;
Μας έχουν καλέσει για κριτική επιτροπή με πρόεδρο εννοείτε τόν κύριο @baroc λόγο πείρας, με αντιπρόεδρο εσένα, καί εγώ στα καμαρίνια για έλεγχο......Θέλετε να πάτε για κριτής κύριε καθηγητά;
Ο κύριος @baroc προτείνεται για πρόεδρος πάντως λόγω μεγαλύτερης πείρας στη λατινική Αμερική.
1) Δεν κάνετε λάθος.Σε αυτή σας την ερώτηση μας γράφεται αν είναι η ίδιες κοπέλες και σας λέμε ότι η φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει και μας κανατε τη ερωτησηείναι η μία η ΑΜΥ και η άλλη ΕΦΙ . εγώ αυτό βλέπω από τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει . Αν κάνω λάθος λίγο διευκρίνηση για να μπορέσω να σας απαντήσω![]()
Χμ γιατι όμως εγώ θεωρώ πως εσείς κύριε καθηγητά είστε πιο έμπειρος και ενημερωμένος σε αυτό το είδος .Μας έχουν καλέσει για κριτική επιτροπή με πρόεδρο εννοείτε τόν κύριο @baroc λόγο πείρας, με αντιπρόεδρο εσένα, καί εγώ στα καμαρίνια για έλεγχο......
Μετά την στέψη θά έχει καί πάρτι![]()
Το πάρτι θα είναι με σαμπάνιες ή με άλλο ποτό;Μας έχουν καλέσει για κριτική επιτροπή με πρόεδρο εννοείτε τόν κύριο @baroc λόγο πείρας, με αντιπρόεδρο εσένα, καί εγώ στα καμαρίνια για έλεγχο......
Μετά την στέψη θά έχει καί πάρτι![]()
Σαμπάνια αγαπητέ σέ κρυστάλλινο ποτήρι καί με συνοδεία από φράουλες καί φυσικά σερβίρισμενα στό τζακουζι εννοείτε.Το πάρτι θα είναι με σαμπάνιες ή με άλλο ποτό;
Αγαπητέ φίλε μου έχετε τά πρωτιά λόγο πείρας στα σοκολατάκια εκ λατινικής Αμερικής καί εμπειρίας σάν ποίο παλιός έμπειρος παίχτης, οπότε δικαιωματικά θά είστε στην προεδρία καλλιστείωνΧμ γιατι όμως εγώ θεωρώ πως εσείς κύριε καθηγητά είστε πιο έμπειρος και ενημερωμένος σε αυτό το είδος .
Εγώ για παράδειγμα στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχω περάσει ούτε από έξω .
Μήπως πρέπει να βγείτε έξω από τα καμαρίνια και να ανεβείτε εσείς στον προεδρικό θώκο ????
![]()