Νέα

Με τι ψυχολογία να επισκεφθείς " μαγαζί"..?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
δεν πας καθολου καλα...το σαιτ και ο admin εκανε την ανακοίνωση δεν την ψαχνει αυτος,η οικογένεια της την ψαχνει και συ μου λες για υπολογιστες.θες να κοντράρουμε τα ecdl μας?
ρε βλάκα εσυ μπορεις να βγάλεις μια public announcement? Προφανώς οχι. Ο admin που το έκανε σημαινει οτι νοιάζεται .Σε τι ηλίθιο μιλάω.
ΥΓ .Ποιο ecdl ρε πούτσα? Εγω είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ.Το ecdl που εχεις απο κάποιο ΙΕΚ Ξυνή βάλτω στον κώλο σου.Αί χάσου από εδω

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ρε βλάκα εσυ μπορεις να βγάλεις μια public announcement? Προφανώς οχι. Ο admin που το έκανε σημαινει οτι νοιάζεται .Σε τι ηλίθιο μιλάω.
ΥΓ .Ποιο ecdl ρε πούτσα? Εγω είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ.Το ecdl που εχεις απο κάποιο ΙΕΚ Ξυνή βάλτω στον κώλο σου.Αί χάσου από εδω

χαχαχαχα.θα παθεις τπτ ρε .... εσυ ρε πυρο ειπες οτι δεν ξερω απο υπολογιστες οχι εγω.διαβασε απο την αρχη του θεματος ποτε και τι ειπα και ξαναελα αν εχεις απορίες.

υγ.θες να μου το βαλεις εσυ στον κωλο?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
θα ηταν προτιμοτερο να μην φερνουμε τις διενεξεις μας σε ενα τετοιο θεμα!

εχει δικιο ο Νικος και ο Μαριος...ποιος μου λεει εμενα οτι δεν την ψαχνει απο την αστυνομια μεχρι ο νταβας της?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
γιατι το κουραζεται ρε μαγκες?απο τη στιγμη που η κοπελα κανει αυτο το επαγγελμα σαφως μπορει να συμβαινει και κατι υποπτο.αλλα απο τη στιγμη που δεν σε αγγιζει κατι τετοιο πολυ απλα δεν το αγγιζεις και συ.ας μη βγαζει ο καθενας τα κομπλεξ του εδω περα.και η κοπελα αν οντως εξαφανηστηκε μακαρι να βρεθει η αν εχει φυγει ας βρε τον ΄΄δρομο΄΄ της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom