Νέα

Με τι ψυχολογία να επισκεφθείς " μαγαζί"..?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Ερώτηση ή σκέψη για προβληματισμό προς όλους.
Κάνεις login-in στο bourdela και διαβάζεις οτι η τάδε κοπελια εξαφανίστηκε και οτι την αναζητουν τα παιδιά της.
Αυτό το αναρτα ο διαχειριστής της ιστοσελίδας...οχι εγώ ή κάποιος τρίτος..
Ρωτώ..με τι όρεξη πας να γαμήσεις?
Απο την είδηση αυτή προσωπικά πρώτα λυπήθηκα/απογοητεύτικα και μετα τσατίστικα.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
To θλιβερο ειναι οτι δεν βρηκανε αλλη φωτο να της βαλουν εκτος απο αυτες της εργασιας της.

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ερώτηση ή σκέψη για προβληματισμό προς όλους.
Κάνεις login-in στο bourdela και διαβάζεις οτι η τάδε κοπελια εξαφανίστηκε και οτι την αναζητουν τα παιδιά της.
Αυτό το αναρτα ο διαχειριστής της ιστοσελίδας...οχι εγώ ή κάποιος τρίτος..
Ρωτώ..με τι όρεξη πας να γαμήσεις?
Απο την είδηση αυτή προσωπικά πρώτα λυπήθηκα/απογοητεύτικα και μετα τσατίστικα.

+10000

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
και λεω εγω τωρα μηπως την ψαχνει ο νταβας της????  ελπιζω οι admin να το εχουν κοιταξει και αυτο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Ωραία γυναίκα πάντως, υπέροχα μάτια

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
και λεω εγω τωρα μηπως την ψαχνει ο νταβας της????   ελπιζω οι admin να το εχουν κοιταξει και αυτο
αλλο να την ψάχνει ο νταβάς..και αλλο τα παιδιά!! Εχει τεράστια διαφορα.Όποιος ειναι γονιός το καταλαβαίνει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αλλο να την ψάχνει ο νταβάς..και αλλο τα παιδιά!! Εχει τεράστια διαφορα.Όποιος ειναι γονιός το καταλαβαίνει.

δεν  καταλαβες τι λεω!    λεω μηπως το εχει σκασει απο τον νταβα της [η το κυκλωμα αμα θες να το πεις ετσι] και την ψαχνουν να την φερουν πισω!      και μας ειπαν απλως ενα παραμυθι για τα παιδια της??

ο κοσμος ειναι σκληρος και εγω δεν τον εμπιστευομαι ευκολα... 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
To θλιβερο ειναι οτι δεν βρηκανε αλλη φωτο να της βαλουν εκτος απο αυτες της εργασιας της.

επρεπε να βαλουνε τη νυφικη φωτο λες ή αυτη απο τα βαφτισια των παιδιων?  :think:

Επισκέπτης
Το θεμα είναι απο μόνο του πολύ σοβαρο για να λέτε μαλακίες.Επίσης κακώς ανοίχτηκε thread.Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ,βοηθάει με το log in..Τα υπόλοιπα που λέτε είναι για κουτσομπολιό.Σοβαρευτείτε επιτέλους.

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Ωραία γυναίκα πάντως, υπέροχα μάτια
Δεν την ξέρω και ούτε εχω πάει μαζί της.Σκέφτομαι όμως τι σκατοκοινωνία έχουμε γίνει. Αν εσύ πας με μια γυναίκα,επι πληρωμή και μετα μάθεις οτι αυτή αγνοήτε και νιώσεις απάθεια για την είδηση..αλλαξε θρέντ!!δεν έχω κάτι άλλο να σου πω.
Προς gastez.Ποιος εβγάλε την ανακοίνωση στο σαιτ? Εγω ,εσυ ή κάποιος τρίτος.Οποιος και να την εκάνε αν ο admin δεν εδινε την συγκατάθεση δεν θα έβγαινε.Δηλ. νοιάζεται και εσυ είσαι άσχετος από υπολογιστες
Προς Αλιντισσα.Το θέμα είναι σοβαρο και το ανοιξα για να βοηθήσουμε οποιος γνωρίζει κάτι.Αν υπάρχουν κάποιοι " ..." τι να σου πω?

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
το σημαντικο ειναι να τη βρουνε τα παιδια της.νταβαδεσ και μαγαζι βρισκουν αλλη αν τη ψαχνουν απεγνωσμενα για δουλεια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το θεμα είναι απο μόνο του πολύ σοβαρο για να λέτε μαλακίες.Επίσης κακώς ανοίχτηκε thread.Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ,βοηθάει με το log in..Τα υπόλοιπα που λέτε είναι για κουτσομπολιό.Σοβαρευτείτε επιτέλους.

ετσι και μιλας για μενα, θα μπεις στο λογκ ιν της επομενης εβδομαδας κανονισε  :s&m_1:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Δεν την ξέρω και ούτε εχω πάει μαζί της.Σκέφτομαι όμως τι σκατοκοινωνία έχουμε γίνει. Αν εσύ πας με μια γυναίκα,επι πληρωμή και μετα μάθεις οτι αυτή αγνοήτε και νιώσεις απάθεια για την είδηση..αλλαξε θρέντ!!δεν έχω κάτι άλλο να σου πω.
Προς gastez.Ποιος εβγάλε την ανακοίνωση στο σαιτ? Εγω ,εσυ ή κάποιος τρίτος.Οποιος και να την εκάνε αν ο admin δεν εδινε την συγκατάθεση δεν θα έβγαινε.Δηλ. νοιάζεται και εσυ είσαι άσχετος από υπολογιστες
Προς Αλιντισσα.Το θέμα είναι σοβαρο και το ανοιξα για να βοηθήσουμε οποιος γνωρίζει κάτι.Αν υπάρχουν κάποιοι " ..." τι να σου πω?
Καλά την αλλίντισα γάμα τη, ή μάλλον μην τη γαμάς, άστη να περιμένει εκεί στην υγρασία.
Αλλά ρε αδερφέ περίμενες αυτό το γεγονός για να καταλάβεις για την σκατοκοινωνία;

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

nikos32p πας καλα ρε?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Το θεμα είναι απο μόνο του πολύ σοβαρο για να λέτε μαλακίες.

Οντως είναι εξαιρετικά σοβαρό θέμα. Και πολύ τραγικό θα πρόσθετα. Εδώ δεν σηκώνει αστειάκια. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την κοπέλα και τους οικείους της.

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
πολυ καλά πάω.Εσυ?Είμαστε σε ένα σαιτ για την πλάκα μας ,για την παράνομη σε αρκετούς κάβλας μας αλλα δεν
ανέχομαι να διαβάζω μαλακίες για ανθρώπούς που εξαφανίζονται και κάποιοι ηλίθιοι να κοροιδεύουν το γεγονός.Προτείνω στον admin να τους διαγράψει μια και καλη!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
πολυ καλά πάω.Εσυ?Είμαστε σε ένα σαιτ για την πλάκα μας ,για την παράνομη σε αρκετούς κάβλας μας αλλα δεν
ανέχομαι να διαβάζω μαλακίες για ανθρώπούς που εξαφανίζονται και κάποιοι ηλίθιοι να κοροιδεύουν το γεγονός.Προτείνω στον admin να τους διαγράψει μια και καλη!!

δεν πας καθολου καλα...το σαιτ και ο admin εκανε την ανακοίνωση δεν την ψαχνει αυτος,η οικογένεια της την ψαχνει και συ μου λες για υπολογιστες.θες να κοντράρουμε τα ecdl μας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom