argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.604
- Πόντοι
- 9.297
ΠΕΗ per view....
ερχονται οι συνδρομητες τυπεΠρέπει να μαζέψει 100000 συνδρομητες για να μπορέσει να δείξει μόνο συνδρομητικα τόσα παιχνίδια. Αλλιώς θα πρνέπει να τα δείξει όλα κανονικά
Αγωνία για τους 100.000 συνδρομητές του Mundial που θέλει ο ΑΝΤ1+
Αγωνία στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για την επίτευξη του στόχου των 100.000 συνδρομητών στον ΑΝΤ1+, εν όψει της μετάδοσης του Μουντιάλ τον επόμενο Νοέμβριο. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έχει ρήτρα για τη συγκέντρωση αυτ…www.typologies.gr
Μην μιλας ετσι τυπε…σε παρακαλω…!Ρε δεν πατε στο διαολο?
Συνδρομη για το...μουντιαλ?
Ολα σκατα τα εχουμε κανει πλεον.
Κανενας να μην πληρωσει. Να βαλουν το μουντιαλ στον κωλο τους. Θα βρουμε τροπο να το δουμε τσαμπα. Αντε γαμηθειτε ρε νουμερα.
Τυπε γιατί εκνευρίζεσαι, με Κούλη πάει η οικονομία β(εν)ζζζζιιιιννν , μπορείς να πληρώσεις και να αφήσεις πουρμπουάρ στον ΑΝΤ1 που μας ενημερώνει για το πόσο υπέροχα είναι τα πράγματα.Ρε δεν πατε στο διαολο?
Συνδρομη για το...μουντιαλ?
Ολα σκατα τα εχουμε κανει πλεον.
Κανενας να μην πληρωσει. Να βαλουν το μουντιαλ στον κωλο τους. Θα βρουμε τροπο να το δουμε τσαμπα. Αντε γαμηθειτε ρε νουμερα.
Χειμώνα καλό είναι που θα γίνει γιατί θα δούμε ωραία μπάλαΝα γίνει κρατική παρέμβαση, να το δείξει τζάμπα στον κοσμακη. Δε φτάνει που θα γίνει χειμωνιάτικα το Μουντιάλ, θα πρέπει και να το πληρώσουμε;
Έτσι λέω και εγώ αν και μου φαίνεται κάποια γεγονότα δεν μπορεί να τα δείξει συνδρομητικά...ΔΕΝ θα τραβηξει....
Και τι ώρες θα τα δείχνει...χειμώνας με δουλειά φροντιστήριο... αγγλικά..κτλ...ποιος θα μπορεί να βλέπειΑρχιδια μουντιάλ θα δούμε φέτος.... Δεν φτάνει που θα γίνει χειμώνα και στο Κατάρ..... Πρέπει να πληρώσουμε κιόλας.... Ουστ...
Φίλε δεν είναι για τα λεφτά ....είναι ότι σε βάζουν να πληρώνεις....το Μουντιάλ οι ολυμπιακοί αγώνες και οι τελικοί Ουέφα νομίζω ότι πρέπει να είναι ελεύθερα....μήπως δεν είναι για την Ελλάδα...αλλά να βλέπουν με ελληνική περιγραφή στο εξωτερικό8 € τα 42 παιχνίδια
0,20 € το 1 παιχνίδι
0,05 € το παιχνίδι για μια παρέα 4 ατόμων
Ρε πάτε καλά; Για αυτό βρήκατε να κάνετε επανάσταση;;; Το γέμισμα βενζίνης έχει πάει στο Θεό.. όλα τα είδη ανεβαίνουν.. οι παρεχόμενες υπηρεσίες στα μπουρδέλα πέφτουν..
Κ κάνετε θέμα για 8€;
Έχει αλλάξει ο νόμος αν δεν κάνω λάθος.. δεν είναι υποχρεωτικόΦίλε δεν είναι για τα λεφτά ....είναι ότι σε βάζουν να πληρώνεις....το Μουντιάλ οι ολυμπιακοί αγώνες και οι τελικοί Ουέφα νομίζω ότι πρέπει να είναι ελεύθερα....μήπως δεν είναι για την Ελλάδα...αλλά να βλέπουν με ελληνική περιγραφή στο εξωτερικό
Θα δούμε τι θα γίνει...αλλά θα υπάρχουν αντιδράσεις...και δεν είναι για τα λεφτάΈχει αλλάξει ο νόμος αν δεν κάνω λάθος.. δεν είναι υποχρεωτικό
Όντως δεν είναι για τα λεφτά.. είναι επειδή ο Έλληνας γουστάρει να πηγαίνει κόντρα..Θα δούμε τι θα γίνει...αλλά θα υπάρχουν αντιδράσεις...και δεν είναι για τα λεφτά
Τυπε γινεται διαγωνισμος με προσφορεςΓιατί πήγανε και το δώσανε στο ΑΝΤ1 είπαμε;;;;
Κόντρα σε ποιον ....τόσα χρόνια ελεύθερα το Μουντιάλ...σε ποιον θέλουμε να πάμε κόντραΌντως δεν είναι για τα λεφτά.. είναι επειδή ο Έλληνας γουστάρει να πηγαίνει κόντρα..