Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 34
- Πόντοι
- 246
οκ!φιλε!!σορυ..μονο οι ΑΝΤΡΕΣ!!!ειστε,εδω!αχ!λαθος!φτανει ρε παλιογκευ
οκ!φιλε!!σορυ..μονο οι ΑΝΤΡΕΣ!!!ειστε,εδω!αχ!λαθος!φτανει ρε παλιογκευ
Γιατί δηλαδή μόνο με ποιαν? με ποιον, τον έπαιξα τω πρωί, δεν ρωτάς?
Μην την βλέπεις,μωρη!Tι σε κάνει να νομίζεις πώς γουστάρουμε να βλέπουμε την ψωλή σου μωρή βρωμόπουστα μεσημεριάτικα???
Μην την βλέπεις,μωρη!
Ρε!αντε,και γαμησου και εσυ!!Αστα διάλα σιχαμένε!!!
Τελικά τα έχω πάρει!! με τα κόμπλεξ σας… ρε! εάν σας πω ποιος είμαι? θα εξαφανιστείτε από εδώ… ξέρω τόσα πολλά, που γράφω βιβλίο… άντε ποια… εκδηλωθείτε! Άρε, οι ποιο πολλοί είσαστε ανωμαλαρες… άντε μην μου κολλάτε, και πολύ… θα σας βγάλω τα άπλυτα στην φόρα… άντε! Λούγκρες… πουστάρες….
Λοιπόν! θα σας το πω καθαρά… αρκετά.. ημουν ΤΣΑΤΣΟΣ! σε μπουρδελα 20 χρονια τώρα.. μην ψάχνεται,που? απλά ξέρω τόσα πολλά, που μην μου την λέτε.. έχω δει τόσα πολλά.. που σας είπα! γράφω βιβλίο, και καλύτερο από της Χειλουδακη.. οπότε? Μοκο!!!!
Λοιπόν! θα σας το πω καθαρά… αρκετά.. [size=14pt]ημουν ΤΣΑΤΣΟΣ![/size] σε μπουρδελα 20 χρονια τώρα.. μην ψάχνεται,που? απλά ξέρω τόσα πολλά, που μην μου την λέτε.. έχω δει τόσα πολλά.. που σας είπα! γράφω βιβλίο, και καλύτερο από της Χειλουδακη.. οπότε? Μοκο!!!!
Λοιπον!ειμαι,ΛΟΥΓΚΡΑ!εχω γαμησει,τοσουςε πολλους που δεν αναφερω! ασε !!!!θα κανω σελλιδα δικια μου! και οσοι θελετε,καλως δεχουμενοι!Λοιπόν! θα σας το πω καθαρά… αρκετά.. ημουν ΤΣΑΤΣΟΣ! σε μπουρδελα 20 χρονια τώρα.. μην ψάχνεται,που? απλά ξέρω τόσα πολλά, που μην μου την λέτε.. έχω δει τόσα πολλά.. που σας είπα! γράφω βιβλίο, και καλύτερο από της Χειλουδακη.. οπότε? Μοκο!!!!
Εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ασε!!!!!!!!Α εντάξει, επιστήμονας δηλαδή!!! Άντε ρε Ντιγκινταγκα και Best seller σου εύχομαι!!!
Λοιπον!ειμαι,ΛΟΥΓΚΡΑ!εχω γαμησει,τοσουςε πολλους που δεν αναφερω! ασε !!!!θα κανω σελλιδα δικια μου! και οσοι θελετε,καλως δεχουμενοι!
Λοιπον!ειμαι,ΛΟΥΓΚΡΑ!εχω γαμησει,τοσουςε πολλους που δεν αναφερω! ασε !!!!θα κανω σελλιδα δικια μου! και οσοι θελετε,καλως δεχουμενοι!
καλα.μην λες πολλα!!Να τους χιλιάσεις