ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
η καλυτερη σταση για μενα ειναι η "η σταση της εξωπορτας" δηλ.. η γυναικα στα γονατα απο την μερια που ειναι το χαλακι της εξωπορτας και εγω ορθιος με ανοιχτη την πορτα απο την μεσα μερια του σπιτιου. αφου μου τα παρει βαθια στο λαρυγγακι της. παταω μια κλοτσια την πορτα και παω μεσα.
μ αρεσει να τελειωνω στο στομα και να μου τα ρουφαει με μανια
Μου αρέσει να τελειώνω σε παραλλαγή ιεραπόστολου με τα πόδια της σηκωμένα στους ώμους, απόλυτα βαθιά διείσδυση, το μουνί στο πιάτο και να της λέω κοιτώντας την στα μάτια,
"μουνάρα μου γλυκιά, σε χύνω"
Αντε να χαθείς ρε πρόστυχε!.... Μας καύλωσες βραδιάτικα....
δεν είμαι πρόστυχος, είμαι συναισθηματικός, (αγαπούλης θάλεγαν κάποιοι μαλάκες εδώ μέσα) για μένα η μεγαλύτερη κάβλα δεν είναι το χύσιμο αυτό καθ ευατό αλλά η επαφή, ένα βλέμμα, κι ενα πονηρό χαμόγελο εκείνη την στιγμή...
ελπίζω να με καταλαβαίνεις... ;)
είσαι μερακλής λοιπόν, με πιάνεις.
Ένα βλέμμα μιας γυναίκας, ένα κοίταγμα στα μάτια μπορεί να είναι πιο ερωτικό και πιο σέξυ από το να σου κάνει τα πιο τρελά ακροβατικά στο κρεββάτι.
Επισηs το λεγομενο παγκατο....Στο παγκακι , εξοδα μηδεν
Μην φοβαστε το κρυο...σφιγγει το δερμα
δεν είμαι πρόστυχος, είμαι συναισθηματικός, (αγαπούλης θάλεγαν κάποιοι μαλάκες εδώ μέσα) για μένα η μεγαλύτερη κάβλα δεν είναι το χύσιμο αυτό καθ ευατό αλλά η επαφή, ένα βλέμμα, κι ενα πονηρό χαμόγελο εκείνη την στιγμή...
ελπίζω να με καταλαβαίνεις... ;)
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ....ΛΙΓΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ...