Νέα

Με ποιά στάση σας αρέσει να τελειώνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αυτοκινητατο......Γλυτωνειs το ξεν/χειο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Να πω κάτι για το ορθοκωλομπρούμητο;

:cheesy:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
η καλυτερη σταση για μενα ειναι η "η σταση της εξωπορτας" δηλ..  η γυναικα στα γονατα απο την μερια που ειναι το χαλακι της εξωπορτας και εγω ορθιος με ανοιχτη την πορτα απο την μεσα μερια του σπιτιου. αφου μου τα παρει βαθια στο λαρυγγακι της. παταω μια κλοτσια την πορτα και παω μεσα.  :blowup:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
η καλυτερη σταση για μενα ειναι η "η σταση της εξωπορτας" δηλ..  η γυναικα στα γονατα απο την μερια που ειναι το χαλακι της εξωπορτας και εγω ορθιος με ανοιχτη την πορτα απο την μεσα μερια του σπιτιου. αφου μου τα παρει βαθια στο λαρυγγακι της. παταω μια κλοτσια την πορτα και παω μεσα.   :blowup:

..... καθώς και η στάση του ξυλουργού.... βάζεις ένα μολυβάκι στο αυτί και γαμάς όπως γουστάρεις.... Αν σου πει πως η στάση αυτή λεγεται αλλιώς της πετάς την ατάκα....

- Το μολυβάκι στο αυτί δεν το είδες μωρή;

:idiot: :idiot: :idiot:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Επισηs το λεγομενο παγκατο....Στο παγκακι , εξοδα μηδεν
Μην φοβαστε το κρυο...σφιγγει το δερμα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μου αρέσει να τελειώνω σε παραλλαγή ιεραπόστολου με τα πόδια της σηκωμένα στους ώμους, απόλυτα βαθιά διείσδυση, το μουνί στο πιάτο και να της λέω κοιτώντας την στα μάτια,

"μουνάρα μου γλυκιά, σε χύνω"

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μου αρέσει να τελειώνω σε παραλλαγή ιεραπόστολου με τα πόδια της σηκωμένα στους ώμους, απόλυτα βαθιά διείσδυση, το μουνί στο πιάτο και να της λέω κοιτώντας την στα μάτια,

"μουνάρα μου γλυκιά, σε χύνω"

Αντε να χαθείς ρε πρόστυχε!.... Μας καύλωσες βραδιάτικα....

:2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
  Αντε να χαθείς ρε πρόστυχε!.... Μας καύλωσες βραδιάτικα....
   :2funny:

δεν είμαι πρόστυχος, είμαι συναισθηματικός, (αγαπούλης θάλεγαν κάποιοι μαλάκες εδώ μέσα) για μένα η μεγαλύτερη κάβλα δεν είναι το χύσιμο αυτό καθ ευατό αλλά η επαφή, ένα βλέμμα, κι ενα πονηρό χαμόγελο εκείνη την στιγμή...

ελπίζω να με καταλαβαίνεις... ;) :sunglasses:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δεν είμαι πρόστυχος, είμαι συναισθηματικός, (αγαπούλης θάλεγαν κάποιοι μαλάκες εδώ μέσα) για μένα η μεγαλύτερη κάβλα δεν είναι το χύσιμο αυτό καθ ευατό αλλά η επαφή, ένα βλέμμα, κι ενα πονηρό χαμόγελο εκείνη την στιγμή...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
είσαι μερακλής λοιπόν, με πιάνεις.

Ένα βλέμμα μιας γυναίκας, ένα κοίταγμα στα μάτια μπορεί να είναι πιο ερωτικό και πιο σέξυ από το να σου κάνει τα πιο τρελά ακροβατικά στο κρεββάτι.

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
318
Πόντοι
21
  Ένα βλέμμα μιας γυναίκας, ένα κοίταγμα στα μάτια μπορεί να είναι πιο ερωτικό και πιο σέξυ από το να σου κάνει τα πιο τρελά ακροβατικά στο κρεββάτι.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
με καβλωσατε βραδιατικα

υ.γ εγω γουσταρω να τελειωνω στο στομα και να κοιταει με βλεμμα του τυπου ''που ειναι το γαλατακι μου''

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
αν ακι ανοιξα το θρεντακι αυτο θα αναφερω μια φραση που μου ειχε πει ενας παππους τοτε στα 1980 τωρα πεθανε αλλα ηταν παλιος πουτανιαρης οταν ρωτηθηκε ποια ειναι η καλυτερη σταση μεσα στο καφενειο δεν απαντησε !!υστερα απο 5 λεπτα γυρναει και μας λεει με ενα υφος ολο πονο αλλα και αναστεναζοντας!!- η καλυτερη σταση ειναι αυτη που κανεις μετις γυνεικες αρκει να μην ειναι η κυρα σου στο κρεβατι!!!!!!!!! ποσο δικιο ειχε!!!!

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ....ΛΙΓΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom