You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με ποιά κριτήρια καταθέτεις τον πορνο-οβολον??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
δεν θυμαμαι το ονομα της αλλα τι πιπινακι ειναι αυτοΗ υπογα ειναι αισχος, οπως αισχος ειναι και η τσατσα εκει...
Η Στεφανια δουλευει και στο ισογειο ομως, που τα δωματια ειναι στην πενα για μπουρδελο
Την παολα με την κωλάρα λες εσυ νομιζω τυπε μου
Κι η παολα ειναι αρκετα αδυνατη, αλλά ο κώλος ποίημα και λιγο πιο ανοιχτος απο το σωμα, κολαση...
Η Στεφανια που λεει ο μπορδελοχύστης ειναι μια ανορεξικιά :'( ψηλη προς το ξανθό . Παλια σκεφτομουν να την παρω, αλλά εχει γινει σκελετος τωρα ρε γαμωτο...
Τύπε ειναι πρόσχαρη μεσα, μια καταθεση την αξιζει ;) .δεν θυμαμαι το ονομα της αλλα τι πιπινακι ειναι αυτο
Μην φανταστεις τρελα πραγματα,αλλά μια δοκιμη επιβαλλεται για αγαπουληδες σαν εμας
Ειχε μαλιστα και κατι τακουναρες-μποτες κοκκινες που δεν τις εβγαλε στο κρεβατι αν θυμαμαι καλα γιατι εχει περασει και καιρος.
Στο ιδιο στυλ υπαρχει και ενα παρομοιο απιστευτο πιπινακι...
Όχι για κωλαρες και λοιπα, αλλά εχει μια φατσουλα το γαμημένο
Άννα, στο ιασωνος 27α. Της εχω και κριτικη απο πολυ παλια. Αν την διαβασεις μην φοβηθεις, την επομενη φορα που πηγα προσφατα δεν με εκ σε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
εχω κανει τεστ με τη νεαρα και σε μενα φοραγε κατι μποτες με τακουναρες δεμενες μεχρι το γονατο αλλα σε μενα εκανε τον κοπο και τις εβγαλε θα ξαναπηγαινα αλλα το ντελο ειναι αισχοςΤύπε ειναι πρόσχαρη μεσα, μια καταθεση την αξιζει ;) .
Μην φανταστεις τρελα πραγματα,αλλά μια δοκιμη επιβαλλεται για αγαπουληδες σαν εμας
Ειχε μαλιστα και κατι τακουναρες-μποτες κοκκινες που δεν τις εβγαλε στο κρεβατι αν θυμαμαι καλα γιατι εχει περασει και καιρος.
Στο ιδιο στυλ υπαρχει και ενα παρομοιο απιστευτο πιπινακι...
Όχι για κωλαρες και λοιπα, αλλά εχει μια φατσουλα το γαμημένο
Άννα, στο ιασωνος 27α. Της εχω και κριτικη απο πολυ παλια. Αν την διαβασεις μην φοβηθεις, την επομενη φορα που πηγα προσφατα δεν με εκ σε
Όχι που θα το χανες το μωρόεχω κανει τεστ με τη νεαρα και σε μενα φοραγε κατι μποτες με τακουναρες δεμενες μεχρι το γονατο αλλα σε μενα εκανε τον κοπο και τις εβγαλε θα ξαναπηγαινα αλλα το ντελο ειναι αισχος
Αντε εφυγες για Ιασωνος το σκ, Αννουλα με 15 εθρό που λεει κι ο γιασουθ και μετα κριτική 0
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
εγω απο μεταξι μετα τη ρεβεκα πηρα τη ντανα την ξανθια ομορφουλα αφου ειμαι μοντελογαμης τι να κανουμεΌχι που θα το χανες το μωρό
Αντε εφυγες για Ιασωνος το σκ, Αννουλα με 15 εθρό που λεει κι ο γιασουθ και μετα κριτική 0
Μια ξανθιά γυναικαρα ειχα δει στα πρωτα της κολωνού(κολωνου 30-32)εγω απο μεταξι μετα τη ρεβεκα πηρα τη ντανα την ξανθια ομορφουλα αφου ειμαι μοντελογαμης τι να κανουμε
Αυτην λες?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
στην ιασωνος τα ζυγα νουμερα απο τα πρωτα στον οροφο το 20 καπου εκει ειναι αν ρωτησεις τους μεταξοτουριστες θα την ξερουν βραδυνη βαρδια οχι μικρουλα κοντα στα 30 την εκοψα και ερχεται διακοπες κρητη μου ειπε,τοτε εσενα σκεφτηκαΜια ξανθιά γυναικαρα ειχα δει στα πρωτα της κολωνού(κολωνου 30-32)
Αυτην λες?
αλλα και αυτη που λες στο 32 στον οροφο αν δεν κανω λαθος φαινεται καλη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οταν ειμαι πουτανοκαψουρης με κριτηρια καψουριασης.....εμφανιση,γυαλακια αν παιζουν,σωμα,φατσα,κωλος,καθαριοτητα,περιποιητικοτητα,βρωμολογα και καλη συμμετοχη στο γλειφομουνι(να μην με κοιταει σαν αποβλακωμενο μοσχαρι οταν της το γλειφω)....ειναι τα στοιχεια που θα με τραβηξουν να παω....
αν και γραφω κριτικες ποτε δεν επηρεαζομαι απο των αλλων αν δεν δοκιμασω ο ιδιος....
γενικα μ αρεσει η δοκιμη νεων κοριτσιων αλλα αν μπορω να εχω μια σιγουρη και σταθερα καλη επιλογη σεξπαρτνερ εστω και αγοραιας δεν με χαλαει αν ξερω οτι θα περασω παντα καλα...
το μεγαλο βυζι και ενα καλο εμφανισιακα μιλφ παντα θα με τραβηξουν απο περιεργεια οπως και οι αφρατες και γενικα busty νταρντανογκομενες
αν και γραφω κριτικες ποτε δεν επηρεαζομαι απο των αλλων αν δεν δοκιμασω ο ιδιος....
γενικα μ αρεσει η δοκιμη νεων κοριτσιων αλλα αν μπορω να εχω μια σιγουρη και σταθερα καλη επιλογη σεξπαρτνερ εστω και αγοραιας δεν με χαλαει αν ξερω οτι θα περασω παντα καλα...
το μεγαλο βυζι και ενα καλο εμφανισιακα μιλφ παντα θα με τραβηξουν απο περιεργεια οπως και οι αφρατες και γενικα busty νταρντανογκομενες
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
σαβουρογαμηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςοταν ειμαι πουτανοκαψουρης με κριτηρια καψουριασης.....εμφανιση,γυαλακια αν παιζουν,σωμα,φατσα,κωλος,καθαριοτητα,περιποιητικοτητα,βρωμολογα και καλη συμμετοχη στο γλειφομουνι(να μην με κοιταει σαν αποβλακωμενο μοσχαρι οταν της το γλειφω)....ειναι τα στοιχεια που θα με τραβηξουν να παω....
ελα να σε κανω μοντελοπνιχτη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
ε μα αυτη ειναι η ουσια μετριες και μπαζα εχουμε η μουναρες μας λειπουν και αυτες ψαχνωοχι ρε μαλακα .....εχω γαμησει και καποια κορυφαια μουνια λεμε....μην με βλεπεις ετσι....
Oι καυλες και το λεγομενο κλικ σαφως παιζουν ρολο.Παντος πολλες φορες εχει τυχει η ιεροδουλος στο σαλονι να ειναι πολυ ζωηρη για να κανει καλη εντυπωση και να προσελκυσει πελατες και μεσα να ειναι ξενερωτη.
Οι κριτικες του σαιτ σαφως και ειναι ενας καλος γνωμονας για την πορνη αλλα σημαντικοτερο ρολο ολων παιζει η χημεια που θα δημιουργηθει οταν ερθει σε επαφη με τον πελατη.
Οι κριτικες του σαιτ σαφως και ειναι ενας καλος γνωμονας για την πορνη αλλα σημαντικοτερο ρολο ολων παιζει η χημεια που θα δημιουργηθει οταν ερθει σε επαφη με τον πελατη.
Χυστη την εχω απωθημενο αυτην που σου λεω, ελεγα μηπως την ειχες δοκιμασειστην ιασωνος τα ζυγα νουμερα απο τα πρωτα στον οροφο το 20 καπου εκει ειναι αν ρωτησεις τους μεταξοτουριστες θα την ξερουν βραδυνη βαρδια οχι μικρουλα κοντα στα 30 την εκοψα και ερχεται διακοπες κρητη μου ειπε,τοτε εσενα σκεφτηκα
αλλα και αυτη που λες στο 32 στον οροφο αν δεν κανω λαθος φαινεται καλη
Στην τελευταια τσαρκα εψαχνα ωρες για κατι αξιολογο και τελικα οταν ειδα την μουναρα ειπα τοσο ομορφη θα κανει χαλια γαμησι(ασε που δεν τα πινε) και πηγα σε ενα μπαζο στην κυνθούς που δεν ευχαριστηθηκα :'( .
αυτης που ερχεται διακοπες δεν της ειπες για την Κρητικο καταθέτη ρε τυπε μου? >
Τα τελευταια 2 χρονια εχω παει 4 φορες σε ντελο.Την εχω καταβρει με τα στουντιο και τα CG που τα πραγματα ειναι λιγο πιο ανθρωπινα.
Καταρχας κοιταω τις κριτικες,ειδικοτερα των παλιοτερων συναγωνιστων για μια πρωτη ιδεα αλλα μεγαλο ρολο για μενα παιζει η εμφανιση της κοπελας.Τακουνια(must),βυζια,κωλος και φυσικα η διαθεση-εκφραση της.
Αν ειναι προσχαρη θα καταθεσω αλλα αν ειναι λες και εχει κατεβασει ενα βαρελι ξυδι την κανω με ελαφρα κι ας ειναι το καλυτερο μουνι!
Με το χρωμα μαλλιων δεν εχω κολληματα.'Ο,τι να'ναι!
Καταρχας κοιταω τις κριτικες,ειδικοτερα των παλιοτερων συναγωνιστων για μια πρωτη ιδεα αλλα μεγαλο ρολο για μενα παιζει η εμφανιση της κοπελας.Τακουνια(must),βυζια,κωλος και φυσικα η διαθεση-εκφραση της.
Αν ειναι προσχαρη θα καταθεσω αλλα αν ειναι λες και εχει κατεβασει ενα βαρελι ξυδι την κανω με ελαφρα κι ας ειναι το καλυτερο μουνι!
Με το χρωμα μαλλιων δεν εχω κολληματα.'Ο,τι να'ναι!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
σιγα ρε μη φανατιζεστε
Δεν ειναι φανατισμος ρε. Απλα ειναι μια απο τις πραγματικες εκδοχες. Χθες ημουν σχολη και ειχανε κατι κουβεντες τα μουνακια... για μπουζουκια λεγανε συνεχεια... δεν παταω καν σε τετοια ρε να χαλασω λεφτα καλυτερα πορνορεπορτερ παρα μπουζουκορεπορτερ. Τελοςπαντων χεσε τις απεξω τωρα στο θεμα μας μπαρος καπου ειπες οτι η Στεφανια ειναι πετσι και κοκκαλο... το γαμησες ρε Καλο πιπινακι ειναι... στο μεταξυ η Ιβανα απο Διδυμου μου φαινεται λιγο ξυνισμενη ρε παιδια αν και εχω ακουσει καλα λογια.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τα τελευταια 2 χρονια εχω παει 4 φορες σε ντελο.Την εχω καταβρει με τα στουντιο και τα CG που τα πραγματα ειναι λιγο πιο ανθρωπινα.
χαχαχα εμενα μ αρεσει λιγο η παρακμη των μπουρδελων! Βεβαια δεν εχω γινει ακομα Κωλο-Κυνθας!
Λαχειο ειναι ρε παιδια..μπορει να δεις
+1000
Oι καυλες και το λεγομενο κλικ σαφως παιζουν ρολο.Παντος πολλες φορες εχει τυχει η ιεροδουλος στο σαλονι να ειναι πολυ ζωηρη για να κανει καλη εντυπωση και να προσελκυσει πελατες και μεσα να ειναι ξενερωτη.
+1000
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Oι καυλες και το λεγομενο κλικ σαφως παιζουν ρολο.
+1 για την πρωτη προταση. Οι καυλες και το λεγομενο κλικ ομως εχω να συμπληρωσω πως εχουν να κανουν με την γρηγορη σηκωμαρα τυπε μου... μετα μπορει να κανει καμια μαλακια και να σε ξενερωσει και τελικα να μην βγεις ικανοποιημενος... αρα εχουν σχεση και οι κριτικες για το πως κινειται και μεσα στο δωματιο
Οι κριτικες εχουν να κανουν πιστευω με το να βλεπεις τι δεν σ αρεσει και να το αποφευγεις... για παραδειγμα... εισαι τυπος που γουσταρεις υπακουες? Πηγαινες στην Βικτωρια... (Φυλης 200) περυσι η σε μια αλλη το Σεπτεβριο στο Φ134 ισογειο μια μελαχροινη μικρουλα που της ελειπε ενα δοντακι μπροστα χεχεχεχε και ειχε γινει σαλος.. οι παλιοι θυμουνται. Αν θελεις κατι πιο ζωντανο πας σε αλλη... αν θες προκαταρκτικα πας στην Ντενιζα αν δεν θες πας στην Ιβανα κ.ο.κ