Επισκέπτης
αμετανοητος ο πανος !!!αλλα οι κακες παρεες φταινε με την αλλη λουλου τον ζερο
Savκαλά ο warhol αλλά εσύ βαφτισιμιέ τι εννοείς ?
αμα τον δειτε αυτον αυριο γραψτε μου............το νου σας αυριο εχει επιστρατευση!σσσσσσσσσσσσσσσσσ ;)
αμα τον δειτε αυτον αυριο γραψτε μου............το νου σας αυριο εχει επιστρατευση!
σκιντο??τηλεφωνο...χαχαχαχ
κανονισε καιαφα να σε περιμενουμε καμια ωρα οπως την προηγουμενη φορα...
ποιος σε περιμενε στην φρατζη μαζι με τον πανο??την επομενη φορα που ξαναρθες δεν με ενημερωσες
Θα προσπαθησω να ειμαι on time!
Tην αλλη φορα ομως εσυ που εισουνα που ειμουνα πανω
Μαλλον εχεις δικιο! ;)ποιος σε περιμενε στην φρατζη μαζι με τον πανο??την επομενη φορα που ξαναρθες δεν με ενημερωσες
ποιοι μοντ ενω κανα δηλωσεις για διακοπες μαζι με τον θειο γουορ ,τωρα λενε δικαιολογιες του στυλ ΄΄θα δουμε΄΄.΄΄δεν ξερουμε ακομα΄΄ .,ενω εχουν ηδη παει με ελληνιδες σε νησια??και μαλλον θα ξαναπανε....
ο θειος γουορ ειναι παλια καραβανα στα πιωματα :headbang!!εσυ αγαπουλη να πιεις σημερα λευκο κρασακι με τουρτα φραουλα για να γιορτασεις την επετειο σου !!τα μουτρα μου ειναι πολυ ωραια ρεεεεεεεεεε !!ολο δηλωσεις ησουνα για διακοπες και πιωματα αλλα λακισες επειδη ερωτευτηκεςKοιμηθηκα νωρις χθες ρε
Απλα ειμουν εκτος εδρας
με σενα μου φαινεται πρεπει να κοψω τα πολλα πμ
δε φτανει που βλεπω τα μουτρα σου στην Αθηνα, θα τα βλέπω και στις διακοπές?
και που θα πας μαζι μου ρε? αφου στα 2 ποτηρακια γίνεσαι γκόλ
Τα κερακια στο τραπεζι ξεχασεςο θειος γουορ ειναι παλια καραβανα στα πιωματα :headbang!!εσυ αγαπουλη να πιεις σημερα λευκο κρασακι με τουρτα φραουλα για να γιορτασεις την επετειο σου !!τα μουτρα μου ειναι πολυ ωραια ρεεεεεεεεεε !!ολο δηλωσεις ησουνα για διακοπες και πιωματα αλλα λακισες επειδη ερωτευτηκες
εσυ ανηψι εχεις πολυ δρομο ακομα για να κοιταξεις στα ματια τον θειο γουορ,σαβαλα και πανο !!και προσοχη γιατι ειναι αποθηκευμενες καποιες συνομιλιες σου με ελληνιδαΆσε ρε θείε γουόρ που είσαι καραβάνα στα πιόματα! Πιες κάνα γαλατάκι και ύπνο!
εσυ ανηψι εχεις πολυ δρομο ακομα για να κοιταξεις στα ματια τον θειο γουορ,σαβαλα και πανο !!και προσοχη γιατι ειναι αποθηκευμενες καποιες συνομιλιες σου με ελληνιδα
και εσυ τεκνον Βρουτε?και εσυ skidoo με ελληνιδα?εσυ ανηψι εχεις πολυ δρομο ακομα για να κοιταξεις στα ματια τον θειο γουορ,σαβαλα και πανο !!και προσοχη γιατι ειναι αποθηκευμενες καποιες συνομιλιες σου με ελληνιδα