You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με έφαγες με τη γκρίνια σου κάργια..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κοιτα τωρα δεν θα με πας κωλοφερατζα σε ολα τα θρεντ - ειπαμε αυριο που θα εχει και ωραιο καιρο ....
τον κακο σου τον καιρο / θα σε παω κωλοφεραντζα συνεχεια γι αυτο που μου εκανες αποψε!!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Γκρινιαρη αντρα εχετε αντιμετωπισει ποτε? εγω ναι ειναι το ιδιο και χειροτερος απο γκρινιαρα γκομενα....γενικα την γκρινια δεν την αντεχω με τιποτα και απο κανεναν.....παντως εχετε αδικο σε αυτο που λετε για την περιοδο...αλλο να εχεις επιθετικη συμπεριφορα, νευρα και να ψαχνεσαι για καυγα και αλλο να γκρινιαζεις.....εγω ειμαι πολυ επιθετικη επι 3 μερες....αλλα επειδη εχω αυτογνωσια καθομαι απλα σπιτι και αποφευγω τις κοινωνικες συναναστροφες....χαχαχαχαχαχα
ειναι πολυ διαφορετικο αυτο ομως απο τη γκρινια....ετερον εκατερον....
ειναι πολυ διαφορετικο αυτο ομως απο τη γκρινια....ετερον εκατερον....
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Εγω δεν εχω καμμια εμπειρια απο γκρινιαρα γυναικα για τον απλουστατο λογο πως με το που καταλαβαινα πως η γυναικα με την οποια νταραβεριζομαι-ακομη και στην αρχη μιας σχεσης-ειναι γκρινιαρα,την 'εστελνα'...ειμαι αρκετα ευαισθητος με την ανοδο του τονου της φωνης...ειμαι ηρεμος ανθρωπος και δε μου αρεσουν τα πολλα λογια ειδικα με τονο 'σοπρανο'!!...Δε παναγα #$$%^*&(*...εσυ και η περιοδος σου!?ελεγα απο μεσα μου...και την εκανα...με ελαφρα...
Γκρινιαρη αντρα εχετε αντιμετωπισει ποτε? εγω ναι ειναι το ιδιο και χειροτερος απο γκρινιαρα γκομενα....
Αυτό που το πας.... Υπάρχει και αυτή η περίπτωση... Και συμφωνώ ότι είναι ένα δράμα.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εγώ πάντως άς είχα γυναίκα αυτή του αβατάρ της θάλειας κα9 ας γκρίνιαζε όσο ήθελε....Αυτό που το πας.... Υπάρχει και αυτή η περίπτωση... Και συμφωνώ ότι είναι ένα δράμα.
εγώ πάντως άς είχα γυναίκα αυτή του αβατάρ της θάλειας κα9 ας γκρίνιαζε όσο ήθελε....
Δεν θέλει κόπο αγαπητέ, θέλει τρόπο.... Άμα έχεις τον κατάλληλο τρόπο, αν όχι όλες, οι περισσότερες μπορούν να το κάνουν αυτό :-* :-* :-*
Επισκέπτης
καλά εσένα η γκρίνια είναι άνω ποταμών ειδικά τώρα τελευταία με την κλιμακτήριο που περνάς είσαι δράμα.εγώ πάντως άς είχα γυναίκα αυτή του αβατάρ της θάλειας κα9 ας γκρίνιαζε όσο ήθελε....
Επισκέπτης
πωπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ζηλεύωΔεν θέλει κόπο αγαπητέ, θέλει τρόπο.... Άμα έχεις τον κατάλληλο τρόπο, αν όχι όλες, οι περισσότερες μπορούν να το κάνουν αυτό :-* :-* :-*
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μωρέ μπορούν...σαν κι αυ΄τη απο..εμφάνιση όμως πόσες?Δεν θέλει κόπο αγαπητέ, θέλει τρόπο.... Άμα έχεις τον κατάλληλο τρόπο, αν όχι όλες, οι περισσότερες μπορούν να το κάνουν αυτό :-* :-* :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K