Νέα

Με έφαγες με τη γκρίνια σου κάργια..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Κοιτα τωρα δεν θα με πας κωλοφερατζα σε ολα τα θρεντ - ειπαμε αυριο που θα εχει και ωραιο καιρο ....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Κοιτα τωρα δεν θα με πας κωλοφερατζα σε ολα τα θρεντ - ειπαμε αυριο που θα εχει και ωραιο καιρο ....

τον κακο σου τον καιρο / θα σε παω κωλοφεραντζα συνεχεια γι αυτο που μου εκανες αποψε!! :tickedoff: :tickedoff:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γκρινιαρη αντρα εχετε αντιμετωπισει ποτε? εγω ναι :P ειναι το ιδιο και χειροτερος απο γκρινιαρα γκομενα....γενικα την γκρινια δεν την αντεχω με τιποτα και απο κανεναν.....παντως εχετε αδικο σε αυτο που λετε για την περιοδο...αλλο να εχεις επιθετικη συμπεριφορα, νευρα και να ψαχνεσαι για καυγα και αλλο να γκρινιαζεις.....εγω ειμαι πολυ επιθετικη επι 3 μερες....αλλα επειδη εχω αυτογνωσια καθομαι απλα σπιτι και αποφευγω τις κοινωνικες συναναστροφες....χαχαχαχαχαχα
ειναι πολυ διαφορετικο αυτο ομως απο τη γκρινια....ετερον εκατερον....

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εγω δεν εχω καμμια εμπειρια απο γκρινιαρα γυναικα για τον απλουστατο λογο πως με το που καταλαβαινα πως η γυναικα με την οποια νταραβεριζομαι-ακομη και στην αρχη μιας σχεσης-ειναι γκρινιαρα,την 'εστελνα'...ειμαι αρκετα ευαισθητος με την ανοδο του τονου της φωνης...ειμαι ηρεμος ανθρωπος και δε μου αρεσουν τα πολλα λογια ειδικα με τονο 'σοπρανο'!!...Δε παναγα :tickedoff:#$$%^*&(*...εσυ και η περιοδος σου!?ελεγα απο μεσα μου...και την εκανα...με ελαφρα... :birdman: 

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Γκρινιαρη αντρα εχετε αντιμετωπισει ποτε? εγω ναι :P ειναι το ιδιο και χειροτερος απο γκρινιαρα γκομενα....

Αυτό που το πας.... Υπάρχει και αυτή η περίπτωση... Και συμφωνώ ότι είναι ένα δράμα.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
εγώ πάντως άς είχα γυναίκα αυτή του αβατάρ της θάλειας κα9 ας γκρίνιαζε όσο ήθελε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θέλει κόπο αγαπητέ, θέλει τρόπο.... Άμα έχεις τον κατάλληλο τρόπο, αν όχι όλες, οι περισσότερες μπορούν να το κάνουν αυτό  :-* :-* :-*

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η μακροχρόνια γκρίνια και κακία είναι ικανή να σε πεθάνει..σε ισοπεδώνει :idiot: το έχω βιώσει και εγώ..καλύτερα χώρια σε τέτοιες περιπτωσεις.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Δεν θέλει κόπο αγαπητέ, θέλει τρόπο.... Άμα έχεις τον κατάλληλο τρόπο, αν όχι όλες, οι περισσότερες μπορούν να το κάνουν αυτό  :-* :-* :-*
μωρέ μπορούν...σαν κι αυ΄τη απο..εμφάνιση όμως πόσες?

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Κυκλοφορούν ωραίες γυναίκες έξω... Τα γούστα του καθενός άλλωστε διαφέρουν.  ;)

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
η λυση ειναι μια.Μεταμοσχευση δερματος στα αρχιδια ! Με δερμα απο πατουσα ελεφαντα !
Η την πνιγεις και γλυτωνεις ιατρικα εξοδα και πονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom