Νέα

Με εχυσε η πουτανα...καλο η επικινδυνο??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iakovos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
42
Πόντοι
246
Έλα ρε φίλε! Μην το παρακάνουμε. Άμα κολαγαμε ότι δίποτε έτσι εύκολα. Τοτε, το 95% θα ήμασταν στρατηγοί. Είπαμε! Ολα έχουν ένα όριο. :think: :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Έλα ρε φίλε! Μην το παρακάνουμε. Άμα κολαγαμε ότι δίποτε έτσι εύκολα. Τοτε, το 95% θα ήμασταν στρατηγοί. Είπαμε! Ολα έχουν ένα όριο. :think: :rockon: :rockon:
IΠΠΟΤΗΣ??????

Εεεεεε...συγγνωμη κυριε σας μπερδεψα με καποιον αλλο :-

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν μπορει να ρωτησει καποιος κατι, αμεσως να πεσουν να τον φανε...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Από τη στιγμή που καθαρίστηκες με ντετόλ δεν έχεις φοβάσαι τίποτα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
την επόμενη φορα παρε αυτο μαζί σου

images

Ασχετο αλλα μια φορα κοπελα του επαγγελματος που ειχε πει το αμιμητο βρωμόλογο "σε χυνω" το οποιο μαλλον ηταν σαρδαμ (κατι μεταξυ "με γαμάς" και "χυνω") και με κόπο συγκρατηθηκα να μην γελάσω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο θεμα : νταξ δεν νομιζω να πάθεις κατι
  Επισης αν δεν υγραινονταν λίγο τα κοριτσια ή δεν θα μπορουσαμε να μπούμε ή θα κολλαγαμε σαν τα σκυλιά

OP
OP
iakovos

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
την επόμενη φορα παρε αυτο μαζί σου

images

Ασχετο αλλα μια φορα κοπελα του επαγγελματος που ειχε πει το αμιμητο βρωμόλογο "σε χυνω" το οποιο μαλλον ηταν σαρδαμ (κατι μεταξυ "με γαμάς" και "χυνω") και με κόπο συγκρατηθηκα να μην γελάσω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την επομενη φορα αν καταλαβω αυξημενη υγρασια στα 4 γρηγορα, αν και δεν της αρεσει καθολου γιατι οποτε της το ζητησα καταλαβα οτι ξενερωσε

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1
Μην ανησυχείς ρε φίλε. Δεν κολλάει τίποτα έτσι. Θα είχαμε πεθάνει όλοι οι γλυφομούνιδες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Την επομενη φορα αν καταλαβω αυξημενη υγρασια στα 4 γρηγορα, αν και δεν της αρεσει καθολου γιατι οποτε της το ζητησα καταλαβα οτι ξενερωσε

Στα 4 επειδή ο πάπαρος πάει πιο βαθιά δεν είναι η αγαπημένη στάση των πουτάνων, ειδικά αν υπάρχει και ψιλομεγάλο μέγεθος

Επισκέπτης
1) Πηγα σε ενα studio σε μια πουτανιτσα

2) Ειχαμε καλη χημεια

3) Προχθες μετα το καβαλημα
Το διορθωσα λιγο για να μην κανω πολλαπλες παραθεσεις. Προχωρουμε παρακαλω (οπως ελεγε ο Β. Λεβεντης)....

1) Δωσε μορ ινφο. Υπαρχει ο Δρ. Απολυτος που τις ξερει ολες, αρα μη χολοσκας. 50Κ και βαλε εχει ποστς...
2) Ειναι αυτο που ελεγε ο Πανουσης, θα γινουν Χημεια & τερατα, τα σπιτια μας βγαλανε κερατα :grin:
3) LOL μου θυμησες το χωριο μου, λεν εκει το καβαλημα, το καβαληκεμα, το μαρκαλικι LOL...

ΑΓάπη μου τι μπιμπικια.
Δεν υπαρχει κινδυνος, θα βγαλει καυλοσπυρα :2funny:
Εγω που εβγαλα καντηλες στη ντουντα, οδευω να γινω καντηλαναφτης μετα τις τελευταιες περιπτυξεις (ειδικα η Αλικη της Φ104 πολυ κατουρλου)...
Ετσι δε θα χρειαζεται να αγοραζω καπελα με ραβδωσεις!

Άμα κολαγαμε ότι δίποτε έτσι εύκολα. Τοτε, το 95% θα ήμασταν στρατηγοί.
Στραταρχες ομως ΠΟΤΕ!
Ενας υπηρξε και λεγοταν Α. Παπαγος!

Επιλογος:
Αφου ικανοποιηθηκε ο εγωισμος σου τυπε, μην ανησυχεις!

linos70

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Με εχυσε η πουτανα...καλο η επικινδυνο??

Αγιασμός τύπε!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.702
Πόντοι
266
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ!!!!!ΑΝ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΧΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ(ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ)ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ  ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!
warnwarn.gif
 Mόνιμη[/URL] Χρήση Κεφαλαίων

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.702
Πόντοι
266
:grin:ΠΗΓΑΙΝΕ :grin:

palamakias77

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ!!!!!ΑΝ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΧΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ(ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ)ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ  ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!

παει τον χασαμε τον φιλο να μαζεψουμε λεφτα ρεφενε να του κανουμε μια καλη κηδεια  :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom