Νέα

Με εχυσε η πουτανα...καλο η επικινδυνο??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iakovos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Λοιπον παιδια την βοηθεια σας για ακομη μια φορα.
Πηγα σε ενα studio σε μια πουτανιτσα, με την συγκεκριμενη εχουμε παρα πολυ καλη χημεια, για αυτο και την προτιμω μονιμα εδω και 2 μηνες.
Προχθες μετα το καβαλημα μολις τελειωσα και σηκωθηκε απο πανω μου συνειδητοποιηα οτι απο τον την κοιλια  μεχρι τους μηρους ειχα γεμισει με τα κολπικα υγρα της,εχω πηδηξει απειρες πουτανες ποτε δεν μου ετυχε κατι τετοιο.Στην συνεχεια ξαπλωσε διπλα μου μου αρχισε τη παρλα και πηγε να μου βγαλει την καποτα αλλα δεν την αφησα, γιατι σκεφτηκα οτι ο πεσμενος πουτσος μου θα ερθει σιγουρα σε επαφη με υγρα της που ηταν σε ολη την γυρω περιοχη.Σηκωθηκα πηγα στον νιπτηρα επλυνα τα χερια μου και την περιοχη απο τα κολπικα υγρα  μετα εβγαλα την καποτα και μετα μπηκα στο ντουζ και στο σπιτι παλι με bentadine κτλ...

Δεν  ξερω γιατι αλλα φοβηθηκα, μου εχει τυχει κατι αναλογα μονο με γκομενα οπου εκει χαιρεσαι γιατι λες την εκανα μουσκεμα αλλα με πουτανα ειναι λιγο scary.

Πιστευετε τζαμπα ανησυχω???Η να περιμενω να φυτρωσουνε μπιμπικια τις επομενες μερες ??

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
εαν τηρει τους στοιχειωδες κανονες υγιεινης δεν νομιζω οτι ειναι επικινδυνο.εαν ειναι καμια βρωμιαρα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
iakovos

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
εαν τηρει τους στοιχειωδες κανονες υγιεινης δεν νομιζω οτι ειναι επικινδυνο.εαν ειναι καμια βρωμιαρα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Οχι ειναι πραγματικα πεντακαθαρη, για αυτο άλλωστε και την προτιμω μονιμα τον τελευταιο καιρο

kleio23

Call-Girl
Εγγρ.
5 Ιουλ 2013
Like
0
ΑΓάπη μου τι μπιμπικια. Σε βεβαιωνω οτι οι επαγγελματιες ειναι εκατο φορες πιο καθαρες και προΣεχτικες απο την οποια σταθερη σου σχεση. Μην αγχωνεσαι.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
Σου έκοψε και δεν έβγαλες την καπότα, μπράβο σου. απο την στιγμή που είχες καθαρίσει καλά τα υγρά της και δεν υπάρχει ανοιχτή πληγή δεν νομίζω να συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Για 100% επιστημονική απάντηση όμως πρέπει να τοποθετηθεί ειδικός.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
ενταξει δικαιολογο την ταραχη σου διοτι δεν ειναι και το πιο συνηθισμενο πραμα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
αμα βγουν πορτοκαλί και ροζ στιγματα ....  :headbang:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
ισως και ολίγον πράσινο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Λοιπον παιδια την βοηθεια σας για ακομη μια φορα.
Πηγα σε ενα studio σε μια πουτανιτσα, με την συγκεκριμενη εχουμε παρα πολυ καλη χημεια, για αυτο και την προτιμω μονιμα εδω και 2 μηνες.
Προχθες μετα το καβαλημα μολις τελειωσα και σηκωθηκε απο πανω μου συνειδητοποιηα οτι απο τον την κοιλια  μεχρι τους μηρους ειχα γεμισει με τα κολπικα υγρα της,εχω πηδηξει απειρες πουτανες ποτε δεν μου ετυχε κατι τετοιο.Στην συνεχεια ξαπλωσε διπλα μου μου αρχισε τη παρλα και πηγε να μου βγαλει την καποτα αλλα δεν την αφησα, γιατι σκεφτηκα οτι ο πεσμενος πουτσος μου θα ερθει σιγουρα σε επαφη με υγρα της που ηταν σε ολη την γυρω περιοχη.Σηκωθηκα πηγα στον νιπτηρα επλυνα τα χερια μου και την περιοχη απο τα κολπικα υγρα  μετα εβγαλα την καποτα και μετα μπηκα στο ντουζ και στο σπιτι παλι με bentadine κτλ...

Δεν  ξερω γιατι αλλα φοβηθηκα, μου εχει τυχει κατι αναλογα μονο με γκομενα οπου εκει χαιρεσαι γιατι λες την εκανα μουσκεμα αλλα με πουτανα ειναι λιγο scary.

Πιστευετε τζαμπα ανησυχω???Η να περιμενω να φυτρωσουνε μπιμπικια τις επομενες μερες ??
Θεός.
Βουτηχτηκε απο την κορυφη μεχρι τα νυχια στο μουνοχυμα, αλλά αφου δεν εβγαλε την καποτα και δεν ακουμπησανε τα μουνοχυματα τον πουτσο του, νιωθει ησυχος.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
το λοιπόν ας σοβαρευτούμε, όποιος ανησυχεί πάει στο γιατρό, όχι στο ιντερνετ

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
URL]]

OP
OP
iakovos

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Και τι να του πω??Ελα γιατρε εξετασε με γιατι με εχυσε μια πουτανα ,δεν εχω φαγουρα δεν εχω κοκκινίλες κτλ αλλα δωσε 2-3 χαπια και 5-6 αλοιφες για να ειμαι σιγουρος??

Αν δεν εχεις βηχα παιρνεις σιροπι γιατι υποπτεύεσαι  οτι μπορει και να κρυωσες??

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αδερφε μηπως σε κατουρησε?

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
υπερβολες.

εκτος αν εχεις καμμια πληγη στην περιοχη εκεινη,
οι πιθανοτητες να κολλησεις τιποτα ειναι μηδαμινες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Και τι να του πω??Ελα γιατρε εξετασε με γιατι με εχυσε μια πουτανα ,δεν εχω φαγουρα δεν εχω κοκκινίλες κτλ αλλα δωσε 2-3 χαπια και 5-6 αλοιφες για να ειμαι σιγουρος??

Αν δεν εχεις βηχα παιρνεις σιροπι γιατι υποπτεύεσαι  οτι μπορει και να κρυωσες??
ρε συ εδω δεν ντρεπεσε να ρωτας αλλα τον γιατρο τον ντρεπεσε ε?
λοιπον παρε το χαπι της "επομενης" μερας...σιγουρα δεν θα μεινεις εγκυος τουλαχιστον

OP
OP
iakovos

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
ρε συ εδω δεν ντρεπεσε να ρωτας αλλα τον γιατρο τον ντρεπεσε ε?
λοιπον παρε το χαπι της "επομενης" μερας...σιγουρα δεν θα μεινεις εγκυος τουλαχιστον

Πολυ αργα..περασαν 72 ωρες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
predictor τοτε και ενα καλο γαμπρο

Stories

Νέο!