BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 456
Κωλάρα στη Μύκονο!Τι ήταν η Τούνη πριν από το instagram;
Κωλάρα στη Μύκονο!Τι ήταν η Τούνη πριν από το instagram;
Κωλάρα στη Μύκονο!
Πες το ψέμματα, εποχαρες με μπαρακ team βοσκ κι όλα τα παρελκόμενα..Κωλάρα στη Μύκονο!
Έψαχναν το τζοκερ, κάποιες το βρήκαν άλλες ακόμα ψάχνουνΚαι τι έκανε;
Γαμιοντανε λιώμα σε αμάξια με όποιον της κουνουσε 100αρικα.Και τι έκανε;
Τα βράχια έξω απ το Baos ξέρουν χαχαΓαμιοντανε λιώμα σε αμάξια με όποιον της κουνουσε 100αρικα.
Το μήνυμα που της έγραψες γαμαει! Καλά τα λες.. Αλλά συνήθως από οτι έχω δει, οσεςεχουν 1500 με 2 χιλιάδες το έχουν κλειστό το προφίλ.. Πρέπει να σε δεχτει.. Για αυτό έχουν άλλωστε και τόσους λίγους φολλουερς.. Έχει κατι καλά μουνακια με κλειστό προφίλ..
Ότι και τώρα: πουτάνα.Τι ήταν η Τούνη πριν από το instagram;
Ότι και τώρα: πουτάνα.
εγω θα λεγα να μην τις βάζατε εξ αρχήςΜε τα follows μας έχουμε κάνει μάγκα μέχρι και το πιο αγράμματο κοριτσάκι.
Τι θα λέγατε να κάνουμε μαζικά unfollow:
Καριόλες
Influencers
Χλιδάφραγκες
Ψευτοcelebrities
Ψώνια
Κρυφοπουτάνες
Ανθυποβίζιτες
Φυσικά εξακολουθούμε να ακολουθούμε επαγγελματίες που τίμια και ξεκάθαρα βγάζουν το παντεσπάνι τους.
Αφαιρέστε την δύναμη από τις καριόλες και αφήστε τες να τις ακολουθούν τα ψεύτικα προφίλ.
εγω θα λεγα να μην τις βάζατε εξ αρχής
Ναι περιμενε μαζικα unfollow απ'τον ηλιθιο ελληνακο που ακολουθει μεχρι κ γριες τσατσαδες. Σωστα τα λες εγω στηριζω αλλα ειμαστε λιγοι δυστυχως. Να φανταστεις μια κωλογρια παντελως αγυμναστη με σαπιο κωλο στο twitter,εχει 6000 followers που της κανουν δεκαδες κοπλιμεντα οταν ανεβαζει το σαπιο σωμα κ κωλο της.
Μάγκες η εποχή έχει εκχυδαιστει...Το τικ τοκ είναι χειρότερο μόνο βίντεο που οι χοντρό ελλενιδες παριστάνουν τα μοντέλα και δεν μιλάνε καθόλου,πρέπει μια μέρα να τα καταργήσουν όλα, να γνωρίζουμε μουνια από το δρομο
Τι σημαίνει incel; μιλά μου ελληνικά να καταλάβω. Και ποιος σου είπε ότι εγώ είμαι σε αυτή τη μερίδα αντρών που είναι όντως δυστυχισμένοι, η το συμπερανες από μόνος σου; Εγώ είπα τι βλέπω αυτή τη στιγμή στην κοινωνία και τι ακούω από φίλους, παντρεμένους και μη. Αφού το googlαρα λοιπόν θα σου πω ότι πιο έξω δε θα μπορούσες να πέσεις αφού είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά και όχι εργένης χωρίς σεξουαλική ζωή κλπ. Πολλοί άντρες λοιπόν για να συνεχισω έχουν γίνει ηττοπαθείς σε αυτό θα συμφωνήσω και γι'αυτό όταν πλησιάζουν μια γκόμενα το κάνουν χωρίς αυτοπεποίθηση και σίγουροι ότι θα φάνε χυλοπίτα. Οι δε παντρεμένοι είναι οι περισσότεροι εγκλωβισμένοι γτ όλα είναι υπέρ της γυναίκας αν χωρισουνε (παιδιά, υλικά αγαθά, σπίτια αυτοκίνητα κλπ) και οι γυναίκες αυτό το εκμεταλλεύονται και όσοι το ανέχονται είναι υπό. Ούτε σε αυτή την κατηγορία ανήκω θα σε προλαβω γιατί φροντίσα γι'αυτό από πριν. Την πραγματικότητα όμως δεν γίνεται να μη τη βλέπεις, τώρα αν εσύ είσαι alpha male η sigma η ξέρω γω τι άλλο είναι δικό σου θέμα και καλώς και είσαι, εγώ μίλησα για αυτούς που δεν είναι, που είναι πολλοί.Φίλε είσαι ο ορισμός του incel. Κανένας δεν είναι δυστυχισμένος, απλά μία μεγάλη μερίδα είστε ηττοπαθείς και αποδέχεστε πώς δεν έχετε επιτυχίες στις γυναίκες σε αντίθεση με εμάς που μας κυνηγούν αυτές και τους ρίχνουμε και Χ γιατί δεν πληρούν κάποιες προδιαγραφές. Όταν σε γκόμενες σαν τις παραπάνω τους απαντάς με τέτοιο τρόπο που το σκέφτονται και σου λένε κανείς δεν μιλάει έτσι και σε κοιτάζει με μάτια γεμάτα πάθος για γνώση και εξερεύνηση, αλλά εσύ είσαι γεμάτος πολλές φορές και τη στέλνεις να κεραστεί κάνα ποτό από losers, τότε έλα να κάνουμε συζήτηση περί ευτυχίας των αντρών.
Ξέρω και γω να το ψάξω στο google φίλε απλά σου είπα να μιλάς ελληνικά γτ αφενός μου αρέσει να μιλάω τη γλώσσα μου και γτ αν σου έλεγα να περιγράψεις αυτό τον ανύπαρκτο όρο στα ελληνικά πιθανόν θα ήθελες μια πολύ μεγάλη πρόταση με πολλές λέξεις. Γιατί η ελληνική γλώσσα είναι η πιο πλούσια από όλεςGoogle it απλο ειναι