Νέα

μαυρουλεs και στο αττικο αλσοs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ε ναι...δηλαδή οι μαυρούλες πίσω από το Δημαρχείο που κατουράνε εκεί στις γωνίες και τρέχουν σαν παλαβές αν πλακώσει Αστυνομία κάνουν κι εξετάσεις?!!
κανουν εξετασεισ στον αγιο πετρο :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το κακο με ολο αυτο ειναι οτι δεν χρειαζεται να πας με μαυρη για κολλησεις οτιδηποτε
Το κακο ειναι οτι ηλιθιοι που τις πηδανε στον δρομο, πηδανε και τις ασπρες η ερχονται σε επαφη με αυτες .....

Χαθηκε ρε γαμωτο μια καρτα εισοδου με αυστηρο ελεγχο ολων οσων μπαινουν στην χωρα ?
Ποσοστωση και απελασεις ΑΜΕΣΑ !!!!!!!
Ειναι θεμα υγειας εργασιας και αξιοπρεπειας των ελληνων !!!!!!!!

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Χαθηκε ρε γαμωτο μια καρτα εισοδου με αυστηρο ελεγχο ολων οσων μπαινουν στην χωρα ?
Ποσοστωση και απελασεις ΑΜΕΣΑ !!!!!!!
Ειναι θεμα υγειας εργασιας και αξιοπρεπειας των ελληνων !!!!!!!!
   ναι  καλα.      ευκολο ειναι να γινει ?     τι λειτουργει σωστα για να λειτουργησει  και αυτο ?    εδω εχουμε καταντησει ξεφραγο αμπελι .    δεν υπαρχει πολιτικη βουληση   για τιποτα  αλλο ,  εκτοs των συνεχων μετρων και  συνεχων περικοπων  σε ολουs τουs τομειs τηs καθημερινηs ζωηs μαs.    ποιουs να πρωτοδιωξουν ?  αυτουs που δεν εχουν χαρτια και κρυβονται ?    αυτουs που εχουν πολιτικο ασυλο ?  αυτουs που πιανουν και τουs χωνουν μεσα και για κανενα εξαμηνο τρωνε τζαμπα και μετα τουs δινουν ενα χαρτι απελασηs και οι οποιοι δεν φευγουν ποτε ?  

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Τυπε ζεσταινεις τη μηχανη ή εισαι και εσυ καρατζαφερικος;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε ζεσταινεις τη μηχανη ή εισαι και εσυ καρατζαφερικος;
οχι τυπε
εγω θα ψηφισω το νεο κομμα αποστρατων
koma%2Bapostraton%2Bsindesmos%2Bethnikis%2Benotitas.jpg

αποτελειται απο ανθρωπους με προοδευτικες ιδεες :rockon:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Παίδες, πέρασα ένα βράδυ έτσι για αναγνωριστική, και δεν είδα τίποτα!! τι ώρες και μέρες πάνε οι μαυρούλες?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Παίδες, πέρασα ένα βράδυ έτσι για αναγνωριστική, και δεν είδα τίποτα!! τι ώρες και μέρες πάνε οι μαυρούλες?

Συναγωνιστες να ενημερωσω πως περασα κι εγω προ ολιγου απο εκει και δεν υπηρχε τιποτα. Μονο κατι πιτσιρικαδες πετυχα που καγκουρευαν  :headbang:  τι να πω ισως και να φταιει το κρυο, δεν ειναι συνηθισμενες σε τετοιες θερμοκρασιες οι γαζελες

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Σε λιγο θα βγει thread που ΔΕΝ υπαρχουν μαυρουλεσ

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σε λιγο θα βγει thread που ΔΕΝ υπαρχουν μαυρουλεσ

να σου πω εγω που δεν υπαρχουν, στο Αττικο Αλσος  :headbang:  και πανω που ειχα χαρει οτι θα πηγαινω να τις ψωνιζω με τις πιτζαμες  :headbang:  μα καλα ποτε θα φτασει και σε μας εδω ο πολιτισμος  :'(

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Κι εσυ καυλα με τισ μαυρουλεσ χυστη μου? :rockon: :rockon: :cum:

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
παντος πρην ληγες μερεσς το μεσιμερακι που τηχεα περασα απο εκει περπατουσε μια αξιολογη μαυρουλα την χερετησα και χαμογελουσε αλλα δεν μπορουσα να σταματησο γιατη την ειδα τελευτεα στηγμη κια επισο μου εχοταν ενα "γκαζομενοσ" δεν ξερω τη παζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom