apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ξερει και τον λιλα τυπε?Οχι νομιζω ειναι στο πολεμικο ναυτικο
ξερει και τον λιλα τυπε?Οχι νομιζω ειναι στο πολεμικο ναυτικο
τυπε πολιτικα που κινειται ο μαυρος θανατος?Ο Μαυρος Θανατος τι σχεση εχει με το Λιλά!Ο Μαυρος Θανατος ειναι επαναστατης!Αν ηταν στη Βουλη θα αλλαζε παρα πολλα!
Ειναι οπως κ'εγω Εθνικογαμιστης!τυπε πολιτικα που κινειται ο μαυρος θανατος?
Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ βρίσκεται σε μεταγραφική περίοδο,ψάχνει νέα μέλη για να ανανεώσει την ομάδα και να ξαναχτυπήσει .Σε λίγες μέρες θα επιστρέψει...
Με φωτο στο αβαταρ σου τον Κωστάκι, δεν περίμενα να εχεις καλυτερη θέση
Περιμενουμε Αν ειναι να βρεθω με τον Μαυρο Θανατο να γυρισουμε κανα βιντεακι μαζιΟ ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ βρίσκεται σε μεταγραφική περίοδο,ψάχνει νέα μέλη για να ανανεώσει την ομάδα και να ξαναχτυπήσει .Σε λίγες μέρες θα επιστρέψει...
Θα περιμένεις για πολύ ακόμα.....Περιμενουμε Αν ειναι να βρεθω με τον Μαυρο Θανατο να γυρισουμε κανα βιντεακι μαζι
Θα περιμένεις για πολύ ακόμα.....
Μην ανακαλέσεις τίποτα..Αντίθετα,υπερθεμάτισε γιατί τον ψάχνω παντού...Να τον γνωρίσω βρε αδερφέ.... ;) ;) ;)Ρε μλκ μη μου πεις ότι είσαι κι εσύ πρωκτικός εξτρεμιστής :o :o.Αν είναι έτσι ανακαλώ ότι κακία έχω γράψει για σένα.Ετοιμάζονται νέα βιντεάκια μάγκες,ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ σύντομα κοντά σας
Βαρδια δεν εχω,εγω την κανονίζω..ΛΕΦΤΑ δεν εχουμε φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!![move]ΠΛΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΏΝ ΕΝΩΘΗΤΕ[/move]
Ναυαρχε για κοιτα αν εχεις υπηρεσια 10-11-12 Απρίλη, λέω να πάμε να δουμε καμια έκθεση στο Μπερλιν
Βαρδια δεν εχω,εγω την κανονίζω..ΛΕΦΤΑ δεν εχουμε φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Μην ανακαλέσεις τίποτα..Αντίθετα,υπερθεμάτισε γιατί τον ψάχνω παντού...Να τον γνωρίσω βρε αδερφέ.... ;) ;) ;)
Σήμερα έχουμε βάρδια μαζί ;) ;).Έλα μια βόλτα από την Π-1 να μας γνωρίσεις
τυπε που χαθηκε ο πιτσι
Δεν ξέρω ρε φίλε,όσες φορές του έχει τηλεφωνήσει ο Μαύρος Θανάτος δεν έχει απαντήσει
Δεν ξέρω ρε φίλε,όσες φορές του έχει τηλεφωνήσει ο Μαύρος Θανάτος δεν έχει απαντήσει