apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ξερει και τον λιλα τυπε?Οχινομιζω ειναι στο πολεμικο ναυτικο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ξερει και τον λιλα τυπε?Οχινομιζω ειναι στο πολεμικο ναυτικο
τυπε πολιτικα που κινειται ο μαυρος θανατος?Ο Μαυρος Θανατος τι σχεση εχει με το Λιλά!Ο Μαυρος Θανατος ειναι επαναστατης!Αν ηταν στη Βουλη θα αλλαζε παρα πολλα!
Ειναι οπως κ'εγω Εθνικογαμιστης!τυπε πολιτικα που κινειται ο μαυρος θανατος?
Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ βρίσκεται σε μεταγραφική περίοδο,ψάχνει νέα μέλη για να ανανεώσει την ομάδα και να ξαναχτυπήσει![]()
.Σε λίγες μέρες θα επιστρέψει...
![]()
![]()
Με φωτο στο αβαταρ σου τον Κωστάκι, δεν περίμενα να εχεις καλυτερη θέση![]()
ΠεριμενουμεΟ ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ βρίσκεται σε μεταγραφική περίοδο,ψάχνει νέα μέλη για να ανανεώσει την ομάδα και να ξαναχτυπήσει![]()
.Σε λίγες μέρες θα επιστρέψει...
![]()
![]()
Θα περιμένεις για πολύ ακόμα.....ΠεριμενουμεΑν ειναι να βρεθω με τον Μαυρο Θανατο να γυρισουμε κανα βιντεακι μαζι
![]()
Θα περιμένεις για πολύ ακόμα.....
Μην ανακαλέσεις τίποτα..Αντίθετα,υπερθεμάτισε γιατί τον ψάχνω παντού...Να τον γνωρίσω βρε αδερφέ.... ;) ;) ;)Ρε μλκ μη μου πεις ότι είσαι κι εσύ πρωκτικός εξτρεμιστής :o :o.Αν είναι έτσι ανακαλώ ότι κακία έχω γράψει για σένα.Ετοιμάζονται νέα βιντεάκια μάγκες,ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ σύντομα κοντά σας![]()
![]()
Βαρδια δεν εχω,εγω την κανονίζω..ΛΕΦΤΑ δεν εχουμε φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!![move]ΠΛΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΏΝ ΕΝΩΘΗΤΕ[/move]
Ναυαρχε για κοιτα αν εχεις υπηρεσια 10-11-12 Απρίλη, λέω να πάμε να δουμε καμια έκθεση στο Μπερλιν
Βαρδια δεν εχω,εγω την κανονίζω..ΛΕΦΤΑ δεν εχουμε φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην ανακαλέσεις τίποτα..Αντίθετα,υπερθεμάτισε γιατί τον ψάχνω παντού...Να τον γνωρίσω βρε αδερφέ.... ;) ;) ;)
Σήμερα έχουμε βάρδια μαζί ;) ;).Έλα μια βόλτα από την Π-1 να μας γνωρίσεις![]()
![]()
τυπε που χαθηκε ο πιτσι
Δεν ξέρω ρε φίλε,όσες φορές του έχει τηλεφωνήσει ο Μαύρος Θανάτος δεν έχει απαντήσει![]()
![]()
Δεν ξέρω ρε φίλε,όσες φορές του έχει τηλεφωνήσει ο Μαύρος Θανάτος δεν έχει απαντήσει![]()
![]()