- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
εχετε λαθος αποψη και σας το λεω εντελως καλοπιστα.Μπορει να βγαζει μια πολυ εντονη δυναμικοτητα,αλλα ειναι πολυ καλο παιδι,και ανθρωπος με αγνη ψυχη.Οσο για αυτο που λετε περι ξεφτιλισματος γυναικων,δεν ισχυουν.Αντιθετα μπροστα στα ματια μου,σε κοπελες που ειχαν γενεθλια,πηγε με τουρτα και με λουλουδια και εκεινες τον καλοδεχτηκαν.Οπου μπαιναμε οι κοπελες εδειχναν υπερβολικα χαρουμενες που τον εβλεπαν.Ξερω οτι ειστε σοβαρος ανθρωπος,αλλα πιστευω οτι η αποψη σας για αυτον ειναι λανθασμενη,ισως επειδη σας εδωσαν λαθος πληροφοριεςΕπειδη ρωτατε σαν νεοι που ειστε εδω μεσα και το "τοσο" γινεται "τοοοσο" με το περασμα του χρονου..
Ο "μαυρος θανατος" ηταν ενα κομπλεξικο ανθρωπακι που δουλευε τις ιερόδουλες και τις ξεφτιλιζε με παστιτσια στη μουρη και κατουρηματα στους τοιχους των μπουρδελων θελοντας να δειξει την ανωτερωτητα του ανδρικου ειδους που ο ιδιος πιστευε οτι εκπροσωπουσε απέναντι στο γυναικειο φυλο.
Ηταν ενα μαλακισμενο επικελευστακι που μου γλυτωσε απο χοντρο ποινολογιο-με μηνυτηρια αναφορα-ακριβως και μονο γιατι εβγαζε γουστα ανωμαλων του κοινου ποινικού δικαίου..
Εξαφανιστηκε εγκαιρα γιατι τον ειχα στοχοποιήσει και καταλαβε οτι θα πηγαινε ΣΦΑ...
Αυτα...
Που πηγαν οι παλιοι πορνοι? ο περιφημος Νωντας για παραδειγμα.εχω ακουσει πολλα γι αυτον τον τυπο.Γνωστούς πόρνους,εννοώ... ;)
Που πηγαν οι παλιοι πορνοι? ο περιφημος Νωντας για παραδειγμα.εχω ακουσει πολλα γι αυτον τον τυπο.
Ναι μωρε δεν το καταλαβες?Μουφες λεω...
Βιος και πολιτεια η ζωη του Νωντα..κριμα..ηταν εμπνευση!!Πρόδωσε
πεθανε απο ηπατιτιδα τυπεΠου πηγαν οι παλιοι πορνοι? ο περιφημος Νωντας για παραδειγμα.εχω ακουσει πολλα γι αυτον τον τυπο.
Αν ισχυει μεγαλη απωλεια!επισημο πενθος για την πιατσα η ημερομηνια χαμου του, και η Ιασωνος να μετονομαστει.πεθανε απο ηπατιτιδα τυπε
εχει προλαβει ηδη ο Πικερ τις διαδικασιες να παρει το ονομα του ο δρομος :- :S :S :SΑν ισχυει μεγαλη απωλεια!επισημο πενθος για την πιατσα η ημερομηνια χαμου του, και η Ιασωνος να μετονομαστει.
ο ελαχιστος φορος τιμης σε εναν πορνο που κρατησε τη δαδα ψηλα και φωτισε! ανοιγοντας δρομο για τους νεοτερους χυστες!εχει προλαβει ηδη ο Πικερ τις διαδικασιες να παρει το ονομα του ο δρομος :- :S :S :S
ο ελαχιστος φορος τιμης σε εναν πορνο που κρατησε τη δαδα ψηλα και φωτισε! ανοιγοντας δρομο για τους νεοτερους χυστες!
Επειδη ρωτατε σαν νεοι που ειστε εδω μεσα και το "τοσο" γινεται "τοοοσο" με το περασμα του χρονου..
Ο "μαυρος θανατος" ηταν ενα κομπλεξικο ανθρωπακι που δουλευε τις ιερόδουλες και τις ξεφτιλιζε με παστιτσια στη μουρη και κατουρηματα στους τοιχους των μπουρδελων θελοντας να δειξει την ανωτερωτητα του ανδρικου ειδους που ο ιδιος πιστευε οτι εκπροσωπουσε απέναντι στο γυναικειο φυλο.
Ηταν ενα μαλακισμενο επικελευστακι που μου γλυτωσε απο χοντρο ποινολογιο-με μηνυτηρια αναφορα-ακριβως και μονο γιατι εβγαζε γουστα ανωμαλων του κοινου ποινικού δικαίου..
Εξαφανιστηκε εγκαιρα γιατι τον ειχα στοχοποιήσει και καταλαβε οτι θα πηγαινε ΣΦΑ...
Αυτα...
Όποιος κυκλοφορεί στην πιάτσα,ξέρει ότι μια χαρά υπάρχει,ζει και βασιλεύει και κάνει ΑΚΟΜΗ ότι του αρέσει και όπως το γουστάρει.
Τα υπόλοιπα,είναι λόγια του αέρα και να'χαμε να λέγαμε.
αρα μουφες λεει ο ναυαρχος /?
Ο Μπολντερμορτ ισχυριζοταν οτι εξαφανιστηκε λογω ερωτα και σοβαρου δεσμου ελλεινιδα.
τυπε δεν γνωριζω ουτε τον ναυαρχο, ουτε τον μαλακα του νηματος αλλα επειδη γνωριζω αναγνωση- νομιζω, εγω δεν διαβασα οτι τον εξαφανισε απο προσωπου γης αλλά ότι πήγε να τον τιμωρήσει σε επαγγελματικό επίπεδο με αίτιο παραβίαση νόμων/κανονισμων και ο τύπος λάκισε
παλι εδω εισαι εσυ?