Μην κανω παράθεση κάπου γιατί με το καινούργιο site θα τα βγάλει όλα στη σειρά κ θα γαμηθει η συνέχεια των απόψεων της συνομιλίας τελείως.
Για την Ελληνική αστυνομία ήθελα να πω ότι είναι πολύ καλύτερη από αστυνομίες άλλων χωρών, αλλά δεν θέλει η δεν την αφήνουν να κάνει την δουλειά της.
Αν θέλει μπωρει να το τελειώσει το θέμα με τα κυκλώματα με συντονισμένη επιχείρηση,
τους ξέρει ποιοι είναι κ εδώ Αθήνα αλλά κ σε επαρχία.
Από την αλλη όμως η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι κ ο αγοραίος έρωτας,αντίθετα θα αυξηθούν οι βιασμοι.
Θελει ο άλλος να γαμησει , εγώ, όλοι μας, που θα πάμε..δεν ήμαστε όλοι οι γοηδες, που θα πετάξουμε το καμάκι κ θα πετύχουμε με την μία 10 γκόμενες, γοηδες εννοώ όχι από ομορφιά αλλά ολλο το πακέτο που θέλουν οι Ελλεεινιδες..
Τώρα θα μου πείτε ναι εκδιδομενες αλλά με την συναίνεση τους κ όχι trafiking..σε αυτό έχετε δίκιο.
Με λίγα λόγια αυτοί που το παίζετε άγιοι και ιππότες της πουτάνας είστε κι εσείς από τα αίτια του κακού.
Όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει προσφορά.
Οι πραγματικά κακοί και οι enablers του κυκλώματος αυτού δεν είναι οι νταβατζήδες, αλλά είναι όσοι γαμάνε σε μπουρδέλα, δηλαδή οι πελάτες.
Τουλάχιστον αποδεχτείτε το και μην κρύβεστε πίσω από την ουρά σας ότι εγώ γαμάω μόνο που δεν έχει trafficking, γιατί αυτά είναι παπαριές.
Αλλά θέλετε να σας χαϊδεύουμε και τα αυτάκια και να σας λέμε όχι αγόρι μου δεν είσαι εσύ κακός σαν τους άλλους είσαι καλό παιδί.
Είστε γελοίοι. Αποδεχτείτε αυτό που είστε και μη μας πρήζετε τα αρχίδια, ή αλλιώς βρείτε άλλο χόμπυ.