Νέα

ΜΑΥΡΟ στη μοντελοαλυσίδα - ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ σε κυκλώματα trafficking

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spirtoulis(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.442
Πόντοι
4.746
Οποιος ειναι φιλοζωος δεν τρωει πρωτα χαμπουργκερ, κοντοσουβλια, κανοντας μετα πορειες και καμπανιες κατα της σφαγης ζωων. -Αρα το ιδιο ισχυει και με τους λευκους ιπποτες που τασσονται κατα του αρχαιοτερου επαγγελματος του κοσμου. Ενω ειναι ηδη πελατες κατα τα αλλα βαλθηκαν να κανουν τις τανες κομμωτριες.(Να δουμε τι θα γ@ματε μετα..) -Απο την αλλη εχουμε ακουσει απειρες δακρυβρεχτες ιστοριουλες(απο αυτες)και απο τα μερη τους- που στοχος τους ηταν να εκμεταλλευτουν προσωπα και καταστασεις. -Παιδες, ο κουβας σκουριαζει- το πηγαδι δεν παθαινει τιποτα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Οποίες ερχοντε με διαβατήρια από ευρωπαϊκή χώρα ΔΕΝ υπάρχει ούτε μία στο κύριο να τις εκβιάσει κάποιος ,εκτός από κάνα καψουρογυφτο πουχουν γκόμενο
Έτερος ουδείς
Είναι διαβασμενα τα σκυλιά αυτά από 16 χρόνων τα ξέρουν όλα
Χώρες τιμές νόμους από φίλες θειαδες ξαδέρφες
Το ίντερνετ γεμάτο από τσατ που τα γράφουν οι περπατημενες
Τραφικινγκ ΔΕΝ υπάρχει πλέον στην Ελλάδα η δυτ ευρωπη

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.442
Πόντοι
4.746
θύμα τραφικινγκ στην Ελλάδα ειστε οσοι γαμάτε στα ελληνικά ..."γραφεία"...
:thumbsup: -Eπισης δεν υπαρχει καμμια συμπνοια σε αυτους που πεφτουν θυματα απατεωνων ...τανων ξεκοκαλιζοντας τους περιουσιες μεχρι τελικης ρανιδος. Πασαροντας τους ξενους σπορους -παραμυθιαζοντας εκβιαστικα - ή με το καλο -οτι ειναι δικα τους..
(Εαν συντρεχουν ολα τα παραπανω η κοινωνια θα πει τιμωρητικα:《 καλα να παθει ο μ@λακας, ας προσεχε..》νομοι κ κοινωνια δεν θα παρουν το μερος του, απλα θα τον χλευαζουν.) Πραγμα που δεν ισχυει με τις γυναικες.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.442
Πόντοι
4.746
Στο ίντερνετ τόσα άρθρα υπάρχουν για αυτή την υπόθεση.
θυματα ειναι και οι γυναικες που βρισκονται κατω απ την σπαθα του ισλαμ- που ακρωτηριαζουν τα γεννητικα τους οργανα- και τις μεταχειριζονται σαν ζωα.- Εκει γιατι δεν υπαρχει 'καμμια ' παγκοσμια αφυπνιση και ευαισθησια με καμπανιες; για να γεννιουνται ελευθερες και οχι υποδουλωμενες .- Γυναικες δεν ειναι και αυτες;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.901
Πόντοι
3.846
Σωστά τα λες Dean Corso με ενοχλεί αφάνταστα που οι φεμινίστριες κάθονται και το κάνουν μέγα θέμα αν κάποιος πει "τι κωλάρα είναι αυτή" αλλά για την κλειτοριδοεκτομή και τη Σαουδική Αραβία, το Ισλάμ και όλους αυτούς τους τριτοκοσμικούς ούτε μισή κουβέντα. Ο ορισμός της υποκρισίας.
Το θέμα εδώ είναι η πορνεία στην Ελλάδα.

Ας μην είμαστε υποκριτές: Κανείς δεν κάθεται πρώτα να κάνει αστυνομική έρευνα πως φέρονται στις κοπέλες και μετά να γαμήσει. Το θέμα είναι τι κάνεις όταν έχεις την επιλογή. Εγώ ας πούμε δε θα απαιτούσα ποτέ να μου φέρουν ανήλικη και δε θα πήγαινα ποτέ με μια κοπέλα μου μοιάζει ανήλικη. Αν ήξερα ότι για ένα μπουρδέλο πέφτει ξύλο αλλά έχουν ασυλία από την αστυνομία δε θα πήγαινα απ' έξω σαν τη Λουκά να ρίχνω κατάρες αλλά θα τους έριχνα άκυρο.
Δεν έχω αυταπάτες. Προφανώς έχω τροφοδοτήσει σαν πελάτης το κύκλωμα αυτό. Και έχω καταλήξει και στο συμπέρασμα ότι αυτό δε θα αλλάξει ποτέ.

Όσο δε για το μέλος που είπε για αυτές που έρχονται με χαρτιά - φίλε υπάρχουν και από Αφρική, Νότια Αμερική, Κίνα, Βιετνάμ, Αλβανία, Γεωργία ,εκεί τι γίνεται;

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Δεν ήταν κύκλωμα trafficking η μοντελοαλυσιδα, απλα οι ιδιόκτητες, ενας αλβανος και ενασ ρουμάνος δε διναν σωστά τα χρήματα στις πουτανες, εκεί που η αλλη έπρεπε να παρει 15 χιλιαρικα το μηνα της δινανε 3 χιλιαρικα, απλα η τελευταία φουρνιά κοριτσιών τους την έκανε για εκδίκηση... Μη δουλευομαστε τώρα μεταξυ μας... Η Νικολέτα παλια που το ειχε πει, ελεγε μου τρωνε τα λεφτα ενας Αλβανός και ενας Ρουμάνος, μετα ηρθε και η αδερφή της στην αλυσίδα, κι αυτη με το ζόρι? Οι ιδιοκτήτες ηταν πλεονέκτες.. και οι κοπελες τους τη φερανε με καταγγελία..

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ε ναι η αλλη τουσ εκανε τζιρο ενα χιλιαρικο την ημερα και τις δινανε 30 ευρω ελεος

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
θυματα ειναι και οι γυναικες που βρισκονται κατω απ την σπαθα του ισλαμ- που ακρωτηριαζουν τα γεννητικα τους οργανα- και τις μεταχειριζονται σαν ζωα.- Εκει γιατι δεν υπαρχει παγκοσμια αφυπνιση και ευαισθησια με καμπανιες; για να γεννιουνται ελευθερες και οχι υποδουλωμενες .- Γυναικες δεν ειναι και αυτες;

για αυτα δεν υπαρχουν "εγκυρα" αρθρα απλα :cheesy:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν ήταν κύκλωμα trafficking η μοντελοαλυσιδα, απλα οι ιδιόκτητες, ενας αλβανος και ενασ ρουμάνος δε διναν σωστά τα χρήματα στις πουτανες, εκεί που η αλλη έπρεπε να παρει 15 χιλιαρικα το μηνα της δινανε 3 χιλιαρικα, απλα η τελευταία φουρνιά κοριτσιών τους την έκανε για εκδίκηση... Μη δουλευομαστε τώρα μεταξυ μας... Η Νικολέτα παλια που το ειχε πει, ελεγε μου τρωνε τα λεφτα ενας Αλβανός και ενας Ρουμάνος, μετα ηρθε και η αδερφή της στην αλυσίδα, κι αυτη με το ζόρι? Οι ιδιοκτήτες ηταν πλεονέκτες.. και οι κοπελες τους τη φερανε με καταγγελία..
τις χτυπαγανε κιολας φιλε τρωγανε μαπιδια μερικες

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Moυ έχει τύχει σε κωλόμπαρο στο Ρέθυμνο να δω κοπέλα κλαίγοντας να τρέχει έξω από το δωμάτιο χωρίς να γαμηθεί. Έριξα άκυρο στο μαγαζί. Έχω ακούσει όμως και Ρουμάνα που δεχόταν μόνο στο χώρο της να καμαρώνει που έδιωξε τους νταβατζήδες και παίρνει όλα τα λεφτά για πάρτη της.

Βασικά όταν πάω να γαμήσω δε ρωτάω. Ανήλικη δεν έχω ζητήσει ποτέ να μου φέρουνε.

Αλλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι ρε αλάνια:

Νταβατζής: Αναλαμβάνει να προωθήσει ,να βρει σπίτι, πελάτες, ρούχα, γιατρούς, χώρο δουλειάς, μετακινήσεις για τα άτομα που δουλεύουν για αυτόν. Αμοίβεται με ποσοστό επί των εισπράξεων και αν χρειαστεί μπαίνει και για προστασία.

Θύμα του νταβατζή: Όταν η συνεργασία είναι αποτέλεσμα εκβιασμού είτε για το διαβατήριο, απειλές για ξύλο, για να κάνουν κακό στην οικογένειά τους κτλ.

Υπάρχει και η συνεργασία των δύο μελών με αμοιβαία συναίνεση. Τώρα σε τι ποσοστό είναι το ένα και το άλλο δεν το γνωρίζω, δεν έχω κάνει στατιστική έρευνα.

Αντίστοιχα υπάρχουν αυτοί που έρχονται παράνομα σε μία χώρα μετά από εκβιασμό ή εξαπάτηση (traffiking) και αυτοί που πληρώνουν ένα δουλέμπορο για να τους πάει στην Ευρώπη και να τους βολέψει σε καμιά δουλειά.

Μην ξεπλένουμε νταβατζήδες όμως..

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Μην κανω παράθεση κάπου γιατί με το καινούργιο site θα τα βγάλει όλα στη σειρά κ θα γαμηθει η συνέχεια των απόψεων της συνομιλίας τελείως.
Για την Ελληνική αστυνομία ήθελα να πω ότι είναι πολύ καλύτερη από αστυνομίες άλλων χωρών, αλλά δεν θέλει η δεν την αφήνουν να κάνει την δουλειά της.
Αν θέλει μπωρει να το τελειώσει το θέμα με τα κυκλώματα με συντονισμένη επιχείρηση,
τους ξέρει ποιοι είναι κ εδώ Αθήνα αλλά κ σε επαρχία.
Από την αλλη όμως η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι κ ο αγοραίος έρωτας,αντίθετα θα αυξηθούν οι βιασμοι.
Θελει ο άλλος να γαμησει , εγώ, όλοι μας, που θα πάμε..δεν ήμαστε όλοι οι γοηδες, που θα πετάξουμε το καμάκι κ θα πετύχουμε με την μία 10 γκόμενες, γοηδες εννοώ όχι από ομορφιά αλλά ολλο το πακέτο που θέλουν οι Ελλεεινιδες..
Τώρα θα μου πείτε ναι εκδιδομενες αλλά με την συναίνεση τους κ όχι trafiking..σε αυτό έχετε δίκιο.

Με λίγα λόγια αυτοί που το παίζετε άγιοι και ιππότες της πουτάνας είστε κι εσείς από τα αίτια του κακού.
Όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει προσφορά.
Οι πραγματικά κακοί και οι enablers του κυκλώματος αυτού δεν είναι οι νταβατζήδες, αλλά είναι όσοι γαμάνε σε μπουρδέλα, δηλαδή οι πελάτες.
Τουλάχιστον αποδεχτείτε το και μην κρύβεστε πίσω από την ουρά σας ότι εγώ γαμάω μόνο που δεν έχει trafficking, γιατί αυτά είναι παπαριές.

Αλλά θέλετε να σας χαϊδεύουμε και τα αυτάκια και να σας λέμε όχι αγόρι μου δεν είσαι εσύ κακός σαν τους άλλους είσαι καλό παιδί.
Είστε γελοίοι. Αποδεχτείτε αυτό που είστε και μη μας πρήζετε τα αρχίδια, ή αλλιώς βρείτε άλλο χόμπυ.

Είναι συνένοχοι οι πελάτες που πάνε σε οίκους ανοχής που είναι ανεξέλεγκτοι κυρίως Φυλής-Διδύμου-Φωκαίας.
Λιοσίων,Βέργας διαφημίζονται,άρα έχουν μεγαλύτερη διαφάνεια.Σιγά μην κάτσει ο σωματέμπορος να διαφημίσει τα θύματά του.Εκτός και αν θέλει να τον συλλάβουν μια ώρα αρχίτερα.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εγώ τύποι κάνω μποϊκοτάζ στο "χωριάτικο" γιατί είναι ξέπλυμα για τράφφικινγκ :confused:

Από τότε που έμαθα ότι το έχει trafficker,έχω σταματήσει να πηγαίνω.Υπάρχει ένα κοντά στην ΑΣΟΕΕ,όπου έπαιρνα μέχρι πέρσι σοκολατάκια,μέχρι που έμαθα ότι το έχει εγκληματίας.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλησπέρα,

Από αυτά που έχω διαβάσει και ακούσει κατά καιρούς, έχω την γνώμη ότι τα περισσότερα αν όχι όλα τα νεαρά κορίτσια που εκδίδονται είναι θύματα.
Από πίσω υπάρχει κάποιος γκόμενος - προστάτης - προαγωγός που τις έβγαλε στο επάγγελμα.
Έχουν υποστεί ψυχολογική ή ακόμα και σωματική βία. Έχουν εξαπατηθεί. Έχουν εγκλωβιστεί.

Από κει και πέρα όμως αυτός που θέλει να βγει από μια άσχημη κατάσταση το παλεύει, ζητάει βοήθεια, επικοινωνεί με φίλους, συγγενείς, με τις αρχές.
Αυτό νομίζω κάνουν όσα κορίτσια αρνούνται να μπουν σε αυτό το επάγγελμα.
Ζούμε στο 2020 και όχι στην δεκαετία του 90. Κάθε κινητό έχει πρόσβαση σε internet, μπορείς εύκολα να ενημερωθείς και να ζητήσεις βοήθεια.

Θέλω να πω ότι μάλλον τα περισσότερα κορίτσια μετά το αρχικό σοκ που βιώνουν στην συνέχεια καλώς ή κακώς και για τους δικούς τους λόγους δέχονται ή συμβιβάζονται με αυτήν την κατάσταση και εργάζονται με την θέληση τους.

Τα κορίτσια που αρνούνται να το αποδεχτουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρίσκουν τρόπο να φύγουν.

Αν κάποιο κορίτσι μου ζητήσει βοήθεια ή αν υποψιαστώ εξαναγκασμό θα προχωρήσω σε καταγγελία.

Θα ήθελα όμως τις υπηρεσίες της Πολιτείας να επισκέπτονται τακτικά αυτούς τους χώρους και να παρέχουν την σχετική ενημέρωση και υποστήριξη σε αυτά τα κορίτσια. Να ελέγχουν για πιθανές περιπτώσεις εξαναγκασμού.

Τέλος να πω ότι γνωρίζω δύο κορίτσια που μπήκαν στο επάγγελμα και έφυγαν αρκετά σύντομα γιατί δεν το άντεχαν. Η μια μάλιστα σε δυσκολότερες εποχές και με πιο σκληρές συνθήκες όμως την βοήθησαν πελάτες της και φίλοι της και τα κατάφερε.

Πρέπει να αναθεωρηθεί ο τρέχων νόμος,2734/1999,ο οποίος οδηγεί τα μπουρδέλα στην παρανομία.
Ο Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε πριν 4 μήνες ότι θα φτιάξει νέο νόμο για την πορνεία ώστε να προστατέψει α)τη δημόσια υγεία και β)τις κοπέλες από τα κυκλώματα μαστροπών.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Οποιος ειναι φιλοζωος δεν τρωει πρωτα χαμπουργκερ, κοντοσουβλια, κανοντας μετα πορειες και καμπανιες κατα της σφαγης ζωων. -Αρα το ιδιο ισχυει και με τους λευκους ιπποτες που τασσονται κατα του αρχαιοτερου επαγγελματος του κοσμου. Ενω ειναι ηδη πελατες κατα τα αλλα βαλθηκαν να κανουν τις τανες κομμωτριες.(Να δουμε τι θα γ@ματε μετα..) -Απο την αλλη εχουμε ακουσει απειρες δακρυβρεχτες ιστοριουλες(απο αυτες)και απο τα μερη τους- που στοχος τους ηταν να εκμεταλλευτουν προσωπα και καταστασεις. -Παιδες, ο κουβας σκουριαζει- το πηγαδι δεν παθαινει τιποτα.

Άλλο πορνεία,άλλο τράφικινγκ.

Εγώ δεν είμαι κατά της πορνείας,είμαι κατά της ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ πορνείας.
Έχει διαφορά.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
θυματα ειναι και οι γυναικες που βρισκονται κατω απ την σπαθα του ισλαμ- που ακρωτηριαζουν τα γεννητικα τους οργανα- και τις μεταχειριζονται σαν ζωα.- Εκει γιατι δεν υπαρχει 'καμμια ' παγκοσμια αφυπνιση και ευαισθησια με καμπανιες; για να γεννιουνται ελευθερες και οχι υποδουλωμενες .- Γυναικες δεν ειναι και αυτες;

Φταίνε οι ΗΠΑ που βάζουν το πετρέλαιο και τα συμφέροντα,πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
τις χτυπαγανε κιολας φιλε τρωγανε μαπιδια μερικες

Το τράφικινγκ είναι βία ούτως ή άλλως !
Πρέπει οι πελάτες πριν μπούνε να γαμήσουν,να είναι ενήμεροι για το τράφικινγκ και αν δουν κάτι ύποπτο,αμέσως να κάνουν καταγγελία ή στην αστυνομία ή στο 1109.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Μουνόπανα και ρεμάλια είναι αυτοί,ο Αλβανός και ο Ρουμάνος που λες..
Η ιερόδουλη πρέπει να παίρνει το 50% από το 20ρικο,ή το 50ρικο,ή το 10ρικο.

Η συνεύρεση με 20 ευρώ κρατάει 10 λεπτά.Η κοπέλα πρέπει να παίρνει 10 ευρώ για τα 10 λεπτά.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εγώ,για να εξηγιόμαστε,πάω όπου διαφημίζεται το πρόγραμμα των κορασίδων.
Πολύ σπάνια πάω Φυλής 81 & 109Α,Φιλιππίδου 11Β.
Κυρίως Λιοσίων 73 και Ιωαννίνων πάω.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom