Νέα

ΜΑΥΡΟ στη μοντελοαλυσίδα - ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ σε κυκλώματα trafficking

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spirtoulis(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Μερικοί τα έχετε κάνει αχταρμά στο κεφάλι σας.

Νομίζω ότι κάποιοι δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει trafficking.

Η κάθε πουτάνα, κυρίως αυτές στην ψυχή, θα σου πουλήσουν ένα σωρό παραμύθια. Αμέτρητες οι ιστορίες αντρών που έπεσαν θύματα της κάθε μιας γιατί πίστεψαν το κάθε παραμυθάκι που τους πλάσαραν και μετά έτρεχαν και δεν έφταναν. Κάποιοι πιθανότατα έχουν πάρει αυτό τον δρόμο.

Καμία μα καμία πουτάνα που κυκλοφορεί ελεύθερη, που βγαίνει διασκεδάζει, που πηγαινοέρχεται στη χώρα της, δεν είναι θύμα κανενός. Θύματα της λατρείας τους για το χρήμα είναι, άτομα που δεν έχουν ηθικούς φραγμούς. Ποια άλλη δουλειά θα τους δώσει τόσα χρήματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Καμία. Γιατί δεν πάνε καθαρίστριες, σεζόν σε ξενοδοχεία για καμαριέρες να τους λυθεί ο πάτος; Γιατί δεν πάνε σερβιτόρες κάποιες που είναι και πολύ ωραία μουνάκια; Γιατί απλά τα λεφτά που θα παίρνουν δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που σκουπίζουν τώρα και θα τους έβγαινε ο πάτος ξαναλέω. Όταν στο τέλος της βάρδιας τους σκάνε το πακέτο με τα φράγκα, τα ξεχνάνε όλα και προχωράνε.

Από όλες αυτές τις χιλιάδες πουτάνες που υπάρχουν στην Ελλάδα, ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι πράγματι θύματα που εξαπατήθηκαν και εξαναγκάστηκαν. Εκεί ναι, θέλουν γαμήσι όσοι το κάνουν. Αλλά αυτό είναι κάτι άλλο από αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν μερικοί στο νήμα αυτό.

Αν έχετε τύψεις για το μπουρδελίζειν και ψάχνετε λόγους να πείσετε τον εαυτό σας να το κόψετε ή είστε αφελής και ακούτε τι λέει η καθεμία, αφήστε το.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πριν κάτι μέρες έτυχε και έκανα παρόμοια κουβέντα με μια κοπέλα (call girl) και την ρώτησα τι γίνετε αν σου την πέσουν με τσαμπουκά για νταβατζιλίκι και τέτοια, τίποτα λέει .. μήνυση κατευθείαν και όλοι εξαφανιζόλ :zfuck:
για μια κοπέλα το να την πιάσει η αστυνομία ότι κάνει αυτή τη δουλειά είναι το πολύ κανένα αυτόφωρο και κάνα 40αρι πρόστιμο, δεν ξέρω τι λένε οι δικηγόροι η κοπέλα το είπε που έχει πείρα από πρώτο χέρι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Υπήρξε πάντως επαγγελματίας που παράτησε την πορνεία για να γίνει κομμώτρια κι ήταν και πασίγνωστη. :2funny:

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλά, τι σκουπίδια της κοινωνίας είστε πολλοί εδώ μέσα? Όχιιιι στη χώρα που βασιλεύουν οι μαφίες των Βαλκανίων και όχι μόνο, δεν γίνεται κανένα trafficking...Aν σας κάνει να κοιμάστε άνετα το βράδυ τότε έτσι θα είναι...όλη σας η ζωή βρωμογαμήσια στα σπίτια της Φυλής και του Μεταξουργείου, ρατσιστές μισογύνηδες ναυάγια της ζωής...τσάμπα οξυγόνο καταναλώνετε .

Καλά τα λες !
Κάποιοι ίσως αρνιούνται να παραδεχτούν ότι παίζει τράφικινγκ,έχει αποδειχτεί από κοινωνικούς επιστήμονες !!!
Αποφεύγουμε μπουρδέλα που ανήκουν σε κυκλώματα trafficking.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
το χρημα ειναι πολυ και ειναι γλυκο.μην πιστευετε παραμυθια της δεκαετιας του 90 .ολες ξερουν τι πρεπει να κανουν πριν φυγουν απο το κωλοχωρι τους.οι δε ανατολικες , δεν εχουν την πουτανια για αμαρτια.ειναι μαθημενες απο τις μαναδες τους να το δινουν ευκολα για λεφτα.ποιο ηταν το μεσο συναλλαγης στην πρωην ΕΣΣΔ νομιζετε ? ποια ηταν η μοναδικη τους διασκεδαση που δεν ελεγχονταν απο το κρατος ? το σεξ και μονον αντε και το πιωμα για τους αντρες κυριως.ολες οι καταγγελιες γινονται αμα χαλασουν οι συμφωνιες για το λιλι.ποτέ πιο πριν ....
παρεπιπτοντος για τους ρομαντικους : αν καταφερετε να βρειτε μια ιεροδουλη ,εκδιδομενη ή οπως αλλιως οναμαζονται , που να παρατησει την πουτανια για να παει να δουλεψει κομμωτρια ,πωλητρια ,καθαριστρια για 500 καθαρα και τιμια ευρω και να ειναι νομιμη και ελευθερη στην χωρα ,με το κουτελο καθαρο και χωρις να εχει νταβαδες στο κεφαλι της , να μου τρυπησετε τη μυτη

Στη Ρωσία,που είναι πατριαρχική κοινωνία,οι γυναίκες πολύ πιο δύσκολα βρίσκουν δουλειά από τους άντρες.Εκεί "η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι".

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Πορνεία = το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου!
Εκπόρνευση: προσφορά του ιδίου σώματος προς συνουσία έναντι χρηματικής ή άλλης αμοιβής.
Σωματεμπορία: σεξ επιβίωσης.
*Με άλλα λόγια το εύκολο χρήμα.

Σωματεμπορία ΔΕΝ είναι το σεξ επιβίωσης.Είναι να αναγκάζουν μια γυναίκα να εκδίδεται χωρίς τη θέλησή της και αν αντιδράσει,θα κάνουν κακό είτε στην ίδια είτε στην οικογένειά της.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εάν δεν παίζει τράφικινγκ,η κοπέλα στη Φυλής παίρνει από τα 20,τα 10.Δηλαδή το 50%,πολύ καλό δηλαδή.
Εάν παίζει νταβατζιλίκι,δεν παίρνει ίσως ούτε το 30% !

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
ειναι οτι αυτοι που τα γραφουν αυτα δεν εχουν γαμησει ποτε γυναικα χωρις να την πληρωσουν , ναυάγια απο κουνια

Γελοίε μαλάκα εμείς έτσι γουστάρουμε, να γαμάμε χωρίς την παραμικρή προσπάθεια με 10-20 ευρώ. Εσύ τι πρόβλημα έχεις και τι δουλειά έχεις εδώ;

Σεβαστό να γαμάς πληρώνοντας.
Πάντως,το να αδιαφορείς για το εάν κάποια είναι θύμα τράφικινγκ ή όχι,είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλα εννοειτε λενε μουφες οι πρωην πουτανες της μοντελοαλυσιδας... Τις ριξαν στα χρηματα οι νταβαδες, αυτό έχει συμβεί 100%

Θυματα trafficking δε κυκλοφορουν μονες με τα ποδια στην Αθήνα.. Ουτε σου λενε ελα ξανα στον πελάτη, ουτε κάνουν εξτραδακια επειδή λενε έτσι καυλωνουν..

Σε άλλη σελίδα,ανέφερε κάποιος ότι μια κοπέλα στη μοντελοαλυσίδα του είπε ότι της κρατούσαν τα χαρτιά και δεν την αφήνανε να φύγει.

Εννοείται πως εάν κάποια είναι θύμα τράφικινγκ δεν έχει ελευθερία κινήσεων.Από το χέρι την παίρνουν και τη βάζουν μέσα στο μπουρδέλο,και οι ίδιοι τις μεταφέρουν προς το ενοικιαζόμενο διαμέρισμά τους.

Πχ διάβασα και σε κριτική - όσο και σε μια σελίδα - ότι τις κοπέλες της μοντελοαλυσίδας τις μεταφέρουν με αυτοκίνητο δικό τους.Ίσως για να τις έχουν υπό το δικό τους έλεγχο !!!

Άλλες που έχω δει,έρχονται με ταξί..

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Όσες φεύγουν προς την πατρίδα τους,πιο λογικό να μην είναι θύματα.
Εάν κάποια την εξαναγκάζουν,θα την κρατάνε όσο γουστάρουν αυτοί,γιατί εάν πάει στην πατρίδα της,θα τα πει όλα στους γονείς της και την αστυνομία.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Μπορει οσες φευγουν για την πατριδα τους και επιστρεφουν να ειναι και θυματα μπορει να τις εκβιαζουν με διαφορα βιντεο που τις εχουν τραβηξει η απο το σαλονι η ακομα και μεσα απο δωματια με πελατες

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πάντως,το να αδιαφορείς για το εάν κάποια είναι θύμα τράφικινγκ ή όχι,είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !

Εγώ από όσες έχω απλά γαμήσει ή έχει τύχει να φέρω βόλτα για παραπάνω υπηρεσίες εντός-εκτός μπουρδέλου
ως "φίλος με προνόμια", δεν βρέθηκε ποτέ καμία να μου πει κάτι για τράφικινγκ. :confused:
Αν μπορώ να σκεφτώ κάποια να πλησιάζει έστω τέτοια περίπτωση, ήταν μία προ πολλών ετών που ήταν τελειωμένο πρεζάκι
με κενό βλέμμα (φόβο πάντως δεν είδα) όπου έφυγα και δεν ξαναπάτησα ποτέ.
Επίσης μια άλλη που την ειχα καταγαμήσει αλλά την έκοψα γιατί μια μέρα την είχα δει με κάνα δυο ψιλομελανιές οπότε και σταμάτησα
να πηγαίνω. Και στις δύο περιπτώσεις όμως δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για κάτι σίγουρα αρνητικό
διότι δεν μπορώ να γνωρίζω εθισμούς ή τσακωμούς κτλ του κύκλου τους.
Συνεπώς το τράφικιννγκ πιστεύω είναι κάτι πολύ πιο κρυφό και σκοτεινό από νταβατζιλίκια, αγαπητιλίκια κτλ.

:confused:

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Εγώ από όσες έχω απλά γαμήσει ή έχει τύχει να φέρω βόλτα για παραπάνω υπηρεσίες εντός-εκτός μπουρδέλου
ως "φίλος με προνόμια", δεν βρέθηκε ποτέ καμία να μου πει κάτι για τράφικινγκ. :confused:
Αν μπορώ να σκεφτώ κάποια να πλησιάζει έστω τέτοια περίπτωση, ήταν μία προ πολλών ετών που ήταν τελειωμένο πρεζάκι
με κενό βλέμμα (φόβο πάντως δεν είδα) και δεν ξαναπάτησα ποτέ.
Επίσης μια άλλη που την ειχα καταγαμήσει αλλά την έκοψα γιατί μια μέρα την είχα δει με κάνα δυο ψιλομελανιές οπότε και σταμάτησα
να πηγαίνω. Και στις δύο περιπτώσεις όμως δεν μπορώ είμαι σίγουρος για κάτι σίγουρα αρνητικό
διότι δεν μπορώ να γνωρίζω εθισμούς ή τσακωμούς κτλ του κύκλου τους.
Συνεπώς το τράφικιννγκ πιστεύω είναι κάτι πολύ πιο κρυφό και σκοτεινό από νταβατζιλίκια, αγαπητιλίκια κτλ.

Και πολύ καλά έκανες και δεν ξαναπήγες όπου υπάρχουν μελανιές και πρέζα.
Μπορεί να τις ναρκώνουν και οι νταβατζήδες πού και πού για να μην ξεσπάνε.
Υπάρχει ένα επεισόδιο αντίστοιχο στη 10η Εντολή του ALPHA.

Το νταβατζιλίκι μπορεί να μην είναι τράφικινγκ,αλλά είναι εκμετάλλευση χειρότερη από ότι στα κοινά επαγγέλματα.
Η πορνεία είναι από τα λίγα επαγγέλματα στα οποία δεν υπάρχει συνδικάτο - ή είναι σχεδόν ανύπαρκτο - για διεκδίκηση μεγαλύτερου μεριδίου.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εχω βρεθει σε τετοια φαση το 1996 στη Θεσσαλονικη..
Εχω παει ΝΔΒΕ για επιθεωρηση και ενα ναυτακι που τον ηξερα απο παλαιοτερα,μου σφυριξε για ενα "δοκιμαστικό" σε 20 κοριτσια απο Ουκρανια που θα ερχονταν με σταση στη Θεσσαλονικη και μετα ,όσες ηταν "καταλληλες" θα τις διοχετευαν στη υπολοιπη Ελλαδα..
Πραγματι,πηγαμε στο ξενοδοχειο το απογευμα και με το που μπηκα στη σουιτα καταλαβα τι θα γινοτανε..
Τρεις τυποι του στυλ "εχω σφαξει τη μανα μου" και τα κοριτσια στους καναπεδες,φοβισμενα με τα ματια κατω και μονο με τα εσωρουχα..
Ηλικιες μεχρι 24-25 βια...
Να μην τα πολυλογω,αφου περασα το τεστ "τι εισαι εσυ ρε φιλλλαρακι" κπ κλπ κι εγγυηθηκε ο Ναυτης για μενα,ζητησανε απο τα κοριτσια να αρχισουν να χαιδευονται,να φιλιουνται και αυτοί γδυθηκαν και πηραν θεσεις "μαχης".
Οι νταβαδες μας ζητησαν ενα κατοσταρικο για όση ωρα θελαμε και ότι θελαμε.
Ευγενικα και με τα χιλια ζορια αρνηθηκα και λεγοντας ότι ειμαι αρρωστος αποχωρησα..Η τελευταια εικόνα που ειδα πριν κλεισω την πορτα πισω μου, ηταν δυο κοριτσια στα γονατα και ο ενας νταβας τις χαστουκιζε ενω τον πιπωναν..
Δεν μην ημουν αρρωστος και αρρωστησα με τη φαση.
Μεχρι να φυγω από τη Θεσσαλονικη,με ετρωγε να τους καρφωσω αλλα κόλωσα...Μετα απο καιρο,εμαθα απο τον ναυτη οτι τους πιασανε στην επόμενη φουρνια...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και πολύ καλά έκανες και δεν ξαναπήγες όπου υπάρχουν μελανιές και πρέζα.
Μπορεί να τις ναρκώνουν και οι νταβατζήδες πού και πού για να μην ξεσπάνε.
Υπάρχει ένα επεισόδιο αντίστοιχο στη 10η Εντολή του ALPHA.

Το νταβατζιλίκι μπορεί να μην είναι τράφικινγκ,αλλά είναι εκμετάλλευση χειρότερη από ότι στα κοινά επαγγέλματα.
Η πορνεία είναι από τα λίγα επαγγέλματα στα οποία δεν υπάρχει συνδικάτο - ή είναι σχεδόν ανύπαρκτο - για διεκδίκηση μεγαλύτερου μεριδίου.

Το περίεργο του πράγματος στο νταβατζιλίκι είναι με κάποιες εκδιδόμενες οι οποίες όχι μόνο δεν σταματούν να τα στάζουν στον νταβά τους
αλλά αν τις ακυρώσει αυτός και πάει σε άλλη να τα πάρει, αυτές τρέχουν από πίσω του να του δώσουν παραπάνω και σκυλιάζουν κιόλας.
Πρέπει να είναι κάποια μυστική τέχνη αυτό το πράγμα και που η λέξη τραγικό είναι πολύ μικρή για να το περιγράψει.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εχω παει ΝΔΒΕ για επιθεωρηση και ενα ναυτακι που τον ηξερα απο παλαιοτερα,μου σφυριξε για ενα "δοκιμαστικό" σε 20 κοριτσια απο Ουκρανια που θα ερχονταν με σταση στη Θεσσαλονικη και μετα ,όσες ηταν "καταλληλες" θα τις διοχετευαν στη υπολοιπη Ελλαδα..
Πραγματι,πηγαμε στο ξενοδοχειο το απογευμα και με το που μπηκα στη σουιτα καταλαβα τι θα γινοτανε..
Τρεις τυποι του στυλ "εχω σφαξει τη μανα μου" και τα κοριτσια στους καναπεδες,φοβισμενα με τα ματια κατω και μονο με τα εσωρουχα..
Να μην τα πολυλογω,αφου περασα το τεστ "τι εισαι εσυ ρε φιλλλαρακι" κπ κλπ κι εγγυηθηκε ο Ναυτης για μενα,ζητησανε απο τα κοριτσια να αρχισουν να χαιδευονται,να φιλιουνται και αυτοί γδυθηκαν και πηραν θεσεις "μαχης".
Ευγενικα και με τα χιλια ζορια αρνηθηκα και λεγοντας ότι ειμαι αρρωστος αποχωρησα..Η τελευταια εικόνα που ειδα πριν κλεισω την πορτα πισω μου, ηταν δυο κοριτσια στα γονατα και ο ενας νταβας τις χαστουκιζε ενω τον πιπωναν..
Μεχρι να φυγω από τη Θεσσαλονικη,με ετρωγε να τους καρφωσω αλλα κόλωσα...Μετα απο καιρο,εμαθα απο τον ναυτη οτι τους πιασανε στην επόμενη φουρνια...

Καλά κάνατε και φύγατε !
Για να μη γίνετε συνένοχος !
Είναι αρρωστημένο να κάνει κάποιος σεξ με γυναίκα θύμα trafficking,εμετικό !
Θα έπρεπε να τους καταγγείλετε στην αστυνομία !!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Καλά κάνατε και φύγατε !

Δεν ειναι μονο η συνενοχή φιλε,ειναι η αηδία που ενιωσα για το ξεφτιλισμα μιας ανθρωπινης υπαρξης..
Τα κοριτσια ηταν κανονικα "σκευη ηδονης" και τιποτα παραπάνω.
Χωρις προσωπικότητα,όνομα, ταυτότητα.
Κακώς δεν τους καρφωσα, αλλα φοβηθηκα τις συνεπειες,καθότι μπορούσαν πανευκολα να με εντοπίσουν..

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Καλά κάνατε και φύγατε !

Δεν ειναι μονο η συνενοχή φιλε,ειναι η αηδία που ενιωσα για το ξεφτιλισμα μιας ανθρωπινης υπαρξης..
Τα κοριτσια ηταν κανονικα "σκευη ηδονης" και τιποτα παραπάνω.
Χωρις προσωπικότητα,όνομα, ταυτότητα.
Κακώς δεν τους καρφωσα, αλλα φοβηθηκα τις συνεπειες,καθότι μπορούσαν πανευκολα να με εντοπίσουν..

Θα μπορούσατε να απομακρυνθείτε και να καταγγείλετε το συμβάν στο τάδε ξενοδοχείο.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Αυτα να τα διαβαζουν διαφοροι ανοητοι που νομιζουν οτι ο κοσμος ειναι ταινια της disney

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι