You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. Dexter
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
εαν εχω βρει κανα τετοιο καλο για καταθεση εννοεις συναγωνιστη?Soukeras εχουμε τιποτα τετοιο κατα νου στα εργαλεια?
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Είσαι σίγουρος ότι την λένε έτσι γιατί δεν βρίσκω υλικό της...Η Ana Foxxx είναι για τρελά γαμήσια...
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
δεν πιστευω οτι εχει να κανει με το χρωμα,σιγουρα κ εγω εχω πετυχει ξεπετες''κομοδινου'',αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω πετυχει παρα πολλες κ λευκες κομοδινα,ειναι οπου πεσεις,αμα εχεις τρελο βιτσιο για μαυρα μουνακια μολις τον βαλεις κ στον μελωσει το μαυρακι τα πεταξες ,ειδικα να την βλεπεις να σε τσιμπουκωνει με χειλαρες...οσα μαυρακια σε μπουρδελακια μου βγηκαν τρελα κομοδινα....μονο μια ηταν οκ απο ολες τις μαυρες που εχω παρει.... ...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ναι ρε υπαρχουν κ λευκα ουκ ολιγα κομοδινα...απλα εμενα δεν μου εχουν κατσει καλα τα μαυρακια...παρολο που πυρφοριζω για αυτα...τωρα εχω καιρο να πετυχω μαυρακι σε σπιτι...το πρωτο ομως που θα μου γυαλισει θα το εκτελεσωδεν πιστευω οτι εχει να κανει με το χρωμα,σιγουρα κ εγω εχω πετυχει ξεπετες''κομοδινου'',αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω πετυχει παρα πολλες κ λευκες κομοδινα,ειναι οπου πεσεις,αμα εχεις τρελο βιτσιο για μαυρα μουνακια μολις τον βαλεις κ στον μελωσει το μαυρακι τα πεταξες ,ειδικα να την βλεπεις να σε τσιμπουκωνει με χειλαρες...
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
α μπραβο ;) οτι πετυχεις εντος σπιτιου αναμενουμε να μας ενημερωσεις σχετικως φιλτατε συναγωνιστη ;) ;)ναι ρε υπαρχουν κ λευκα ουκ ολιγα κομοδινα...απλα εμενα δεν μου εχουν κατσει καλα τα μαυρακια...παρολο που πυρφοριζω για αυτα...τωρα εχω καιρο να πετυχω μαυρακι σε σπιτι...το πρωτο ομως που θα μου γυαλισει θα το εκτελεσω
mihalis13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πως ονομάζεται αυτό το άρρωστο μαυράκι;;;
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Για δες εδώ:Είσαι σίγουρος ότι την λένε έτσι γιατί δεν βρίσκω υλικό της...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Να'σαι καλά φιλαράκι...
Αν σου πω ότι δεν έβρισκα υλικό,επειδή νόμιζα ότι ο συναγωνιστής είχε γράψει το όνομα λάθος (αναφέρομαι στα πολλα χ στο επίθετο της),θα το πιστέψεις???
Εγώ έψαχνα για anna fox,ή ana fox...
Mr. Dexter
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να'σαι καλά φιλαράκι...
Αν σου πω ότι δεν έβρισκα υλικό,επειδή νόμιζα ότι ο συναγωνιστής είχε γράψει το όνομα λάθος (αναφέρομαι στα πολλα χ στο επίθετο της),θα το πιστέψεις???
Εγώ έψαχνα για anna fox,ή ana fox...
Είναι τύπου Nyomi Banxxx το όνομα της
Mr. Dexter
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πως ονομάζεται αυτό το άρρωστο μαυράκι;;;
Jenna Brooks
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αυτά τα ονόματα είναι πραγματικά,ή τα φτιάχνουν επίτηδες έτσι?Είναι τύπου Nyomi Banxxx το όνομα της
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.943
- Πόντοι
- 606
fakeΑυτά τα ονόματα είναι πραγματικά,ή τα φτιάχνουν επίτηδες έτσι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 467
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις