You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
παιδια ωραιες οι φωτος...αλλα σε κανενα μπουρδελακι παιζει καμια καλη μαυρουλα???
Ανοίγεις πονεμένο κεφάλαιο φίλε...(συγκριτικά πάντα με τις φώτο..) :'(παιδια ωραιες οι φωτος...αλλα σε κανενα μπουρδελακι παιζει καμια καλη μαυρουλα???
erasitexnis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.225
το παντελονι σου στο background ειναι ολα τα λεφτα φιλε male123!!!!!!!!!
Πάντως πανω στα σοκολατένια κορμιά, τα χύσια κάνουν εκπληκτική αντίθεση.
Θα συμφωνήσω..Τρομερή εικαστική παρέμβαση...
assfiller?μολις εχυσα το πληκτρολογιο μου!τεταρτη φορα σημερα ξεφλοκιασμα......Κοψε τις φωτο γιατι με βλεπω στα τελη σεπτεμβρη με τενοντιτιδες και εις τα 2 ανω ακρα!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
αμα το παντελονι του male123 ειναι ολα τα λεφτα η δικια μαυρουλα μου που ειναι στημενη με την σημαια του ΘΡΥΛΟΥ τι ειναι???το παντελονι σου στο background ειναι ολα τα λεφτα φιλε male123!!!!!!!!!
Υ.Γ για παρτη σου vasos..τραβα αλλες 5 μαλακιες για παρτη της
Συνημμένα
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Παντως παιδια αν βλεπετε μαυρες πουτανες να μαζευονται στα σπιτια τα μαντατα ειναι ασχημα!εχει πεσει ξεραιλα στις εισαγωγες!
Επισκέπτης
πολυ βιαστηκες να βγαλεις συμπερασματα φιλε arxidouli..Παντως παιδια αν βλεπετε μαυρες πουτανες να μαζευονται στα σπιτια τα μαντατα ειναι ασχημα!εχει πεσει ξεραιλα στις εισαγωγες!
η δικια μου μαυρουλα σιγουρα ειναι πουτανα οπως ολες οι γυναικες μονο που δεν εκδιδεται(τουλαχιστον ακομη),για την αλλη ας απαντησει αν θελει ο male123..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 469
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις