Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
αρχηγοπυλα
καλες οι φωτογραφιες αλλα το θεμα ειναι κυκλοφορει κανενα καλο μαυρακι (οχι του δρομουυυ) να κανουμε παιχνιδι η' θα αρκεστουμε στις φωτο ??
καθε βοηθεια πληροφορια ευπροσδεκτη
εδώ το καλό λαδάκι... αλήθεια, τελικά ισχύει αυτό που λένε για τις μαύρες, ότι έχουν μια ιδιαίτερη μυρωδιά;; για ομολογάτε οι μύστες του θέματος...
εδώ το καλό λαδάκι... αλήθεια, τελικά ισχύει αυτό που λένε για τις μαύρες, ότι έχουν μια ιδιαίτερη μυρωδιά;; για ομολογάτε οι μύστες του θέματος...
Ναι ε; Καλό αυτό... Πρέπει να είναι καυλάκια στο απ´' όσο έχω ακούσει... Κανείς να ξέρει τίποτες αξιόλογο για δοκιμή στη Θεσσαλονίκη;; Αθήνα υποθέτω ότι θα είναι πιο εύκολο να βρεθεί κάτι, αλλά εδώ πάνω δεν έχω ακούσει τίποτα.Ισχύει,αν είναι βρωμιάρες... Έχω γαμήσει μαυράκια πάντως,που ήταν πιο καυλωτικά από οποιαδήποτε λευκή...
Αν είναι καθαρές,είναι καύλα!
Ναι ε; Καλό αυτό... Πρέπει να είναι καυλάκια στο απ´' όσο έχω ακούσει... Κανείς να ξέρει τίποτες αξιόλογο για δοκιμή στη Θεσσαλονίκη;; Αθήνα υποθέτω ότι θα είναι πιο εύκολο να βρεθεί κάτι, αλλά εδώ πάνω δεν έχω ακούσει τίποτα.
Ναι ε; Χμμμ... Κακό αυτό...Θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα...γιατί πολλές είναι φόλες στο γαμήσι και κουτοπόνηρες... ;)
Ναι ε; Χμμμ... Κακό αυτό...