You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
επος μεγαλο ο τσετσενογλου....δειτε την ταινια και θα καταλαβεται
Ποια ταινια?
ολα ειναι δρομοςΠοια ταινια?
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
Μαυρη σοκολατα!!!!!!!
ολα ειναι δρομος
tks
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
λεει τιποτα αυτο?να το δω?ολα ειναι δρομος
τυχαια το ειδα αλλα δεν ηταν του γουστου μου.δες το καμικαζι τσαντακιας με τον μουστακα καλυτεραλεει τιποτα αυτο?να το δω?
λεει τιποτα αυτο?να το δω?
Πρεπει να ειναι ωραιο..καλτ..Ο ηρωας (τσετσενογλου) που παιζει ο γιωργος Αρμενης ( μ αρεσει σαν ηθοποιος) ειναι κλασσικος μπουζουκοβιος της επαρχιας..Με πιατα λουλουδια τραγουδιστριες, μπαροβιες..Στο τελος στο μπουζουκομαγαζο που πηγαινει στην μεση του πουθενα (Βιετναμ, το ονομα του μαγαζιου) αφου τα σπαει και τα ξεπατωνει ολα (μεχρι πλακακια μπανιου, μπιντεδες κλπ) αγοραζει το κεντρο επιτοπου (30 εκατομ.δραχμες παρακαλω , μην ξεχνιωμαστε) και το γκρεμιζει με μπουλντοζα που φερνει μεσ τα ξημερωματα , με την μπουζουκοορχηστρα να παιζει και τις ξεκωλιαρες να χορευουν διπλα του..Κι αυτος, ο μεγας Τσετσενογλου να προσταζει τον χειριστη της μπουλντοζας.."Ηλια, ριχτο"...Καθε "τροφιμος" του "Μπου" πρεπει να δει αυτη την σκηνη..Η επιτομη του Νταλκα, μεσω της καταδαφησης του Μπουζουκομαγαζου ΒΙΕΤΝΑΜ...Ναι φιλε μου, να το δεις το εργο..Ηλια, Ριχτο...Εγω εχω δει τις σκηνες που σου περιεγραψα..αλλα θα επιδιωξω να το δω ολο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 464
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις