You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απο τους δύο που γράψανε ο πρώτος (pitsilistis) έχει ορθογραφικό χαρακτήρα που αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά στην νεολαία? παρόλο που έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφει στραβώθηκα μέχρι να τα διαβάσω
Ο δεύτερος(panosboss) έχει άρτια σύνταξη, εκφραστικότητα,ορθογραφία και σίγουρα έχει μόρφωση πανεπιστημιακού επιπέδου.
Πάντως και οι 2 τους ήταν συγκεκριμένοι και σωστοί στην τοποθέτησή τους γιατί δεν θάψανε το μπουρδέλο,ούτε την πουτάνα αλλά την τσατσά απο το Αχαρνών 104.
Σε αυτό το μπουρδέλο επειδή είναι της 'προέδρου' όλο το προσωπικό νομίζει ότι έχει πιάσει τον Θεό απο τ'αρχίδια.Θεός όμως δεν υπάρχει και το μόνο που τους έχει μείνει είναι να πιάνουν αρχίδια.Οπότε εγώ θάβω και το μπουρδέλο.
Ο δεύτερος(panosboss) έχει άρτια σύνταξη, εκφραστικότητα,ορθογραφία και σίγουρα έχει μόρφωση πανεπιστημιακού επιπέδου.
Πάντως και οι 2 τους ήταν συγκεκριμένοι και σωστοί στην τοποθέτησή τους γιατί δεν θάψανε το μπουρδέλο,ούτε την πουτάνα αλλά την τσατσά απο το Αχαρνών 104.
Σε αυτό το μπουρδέλο επειδή είναι της 'προέδρου' όλο το προσωπικό νομίζει ότι έχει πιάσει τον Θεό απο τ'αρχίδια.Θεός όμως δεν υπάρχει και το μόνο που τους έχει μείνει είναι να πιάνουν αρχίδια.Οπότε εγώ θάβω και το μπουρδέλο.
Επισκέπτης
αυτο που εχω να πω στην ευα,στην τσατσα του μπουρδελου αλλα και στη προεδρο ειναι οτι το καλαμι ειναι για ψαρεμα και οχι για καβαλημα.....!
λοιπόν το έγραψα και στο θρεντ για ημερήσια ενημέρωση
πήγα στο Αριστομένους σήμερα κατα τις 7
παλαιότερα πήγαινα για ενα διάστημα πιο συχνά
είχα καιρό να πάω
η Στεφανία μάλλον ελληνίδα, περίπου 25 , χαζή τελικά
θεωρεί ότι έιναι πολύ όμορφη μάλλον,
πιθανόν να νομίζει ότι δεν έχουμε ξαναδεί , ξανα...σει άλλη γυναίκα και μάλλον νομίζει ότι αυτά που κάνει έιναι αρκετά
εξηγούμαι μια πίπα τελείως χλιαρή, άτονη και σύντομη
ενα στήσιμο ναχαμε να λέγαμε
όλη η φάση κανα 10λεπτο με το ζόρι
απαράδεκτη
νομίζει ότι σου κάνει χάρη
ή μάλλον ότι έιμαστε απελπισμένοι για να πηγάινουμε εκεί και αυτό που μας δίνει είναι αρκετό
χάλια,
η τσατσά πολύ συμπαθητική αλλά δεν φτάνει
πήγα στο Αριστομένους σήμερα κατα τις 7
παλαιότερα πήγαινα για ενα διάστημα πιο συχνά
είχα καιρό να πάω
η Στεφανία μάλλον ελληνίδα, περίπου 25 , χαζή τελικά
θεωρεί ότι έιναι πολύ όμορφη μάλλον,
πιθανόν να νομίζει ότι δεν έχουμε ξαναδεί , ξανα...σει άλλη γυναίκα και μάλλον νομίζει ότι αυτά που κάνει έιναι αρκετά
εξηγούμαι μια πίπα τελείως χλιαρή, άτονη και σύντομη
ενα στήσιμο ναχαμε να λέγαμε
όλη η φάση κανα 10λεπτο με το ζόρι
απαράδεκτη
νομίζει ότι σου κάνει χάρη
ή μάλλον ότι έιμαστε απελπισμένοι για να πηγάινουμε εκεί και αυτό που μας δίνει είναι αρκετό
χάλια,
η τσατσά πολύ συμπαθητική αλλά δεν φτάνει
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εγω παντως το θαβω για το απαραδεκτο μπαζο που εχει το "αχαμνο" αυτο σπιτι.Μάλλον ο χειρουργος που της εκανε την επεμβαση μεσα στο χειρουργειο ειχε tv και εβλεπε transformers,οποτε ψιλομπερδευτηκε!
Καιρό έχει να γραφτεί κάτι εδώ και νόμιζα πως τελικά η αγορά έστρωσε. Έγραψα χθες στην κριτική για Καρέα 30 για τη Μαρία Χίλιες φορές σπίτι και χωρίς να κρυώνω για να πάω. Απλά το γράφω και εδώ γιατί πριν από λίγο σε συνομιλία με συναγωνιστή τον ρώτησα υποθετικά τι θα πάθαινε ένας πρωτάρης με τέτοιο πτώμα . Μετά σκέφτηκα να το αναφέρω και εδώ μπας και σωθεί πέραν από το 60άρι του παλιού και του νέου. Εγκληματίες πολέμου
gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Γράφω εδώ στήν ουσία για να μεταφέρω το post μου απ'την 'Ηερήσια ενημέρωση για υπηρεσίες' γιατί είναι πιο σωστό thread όπως με ενημέρωσαν απ'το site.
Γράφω για να καταγγείλω μια Κωλο-τσατσά κάκιστη στη δουλειά της που δεν σέβεται τα λεφτά που τους δίνουμε όλοι εμείς απ'το υστέρημά μας.
Συγκεκριμένα αυτή που ήταν Στο Φυλής 71 το επάνω, την παρασκευή 15/2/08 το απόγευμα(και μπορεί να είναι ακόμα).Πέρασα απ το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί ξέρω οτι είναι η Λαρίσσα εκεί που την παω πολύ.Βέβαια περίμενα στο χώλ πρώτα να βγεί η τσατσά να πεί ποιά είναι γιατι δεν ξέρεις καμμιά φορά..Οπότε βγαίνει αυτή η μαλακισμένη και λέει ' Η κοπέλλα έιναι η ίδια με χτές' και αρχίζει να φεύγει!! Τη ρωτάω 'Μα,ποιά κοπέλλα είναι'?? (εχω να πάω μια βδομάδα απο'κει) και λέει 'η ίδια,με χτές δεν περνάς'!!! Shake Your Booty!
Ακούτε η Καριόλα! Δεν ξέρω πως τη λένε,αλλά πρόκειται για μια γνωστή φάτσα στη Φυλής.Το καλοκαίρι ήταν στα καινούρια της φωκαίας(19) κάποια στιγμή,αλλά έχει περάσει και από το 134,καθώς και από της Ρεμούνδου 21(της Ντενίζας).Είναι μια με σκούρο κόκκινο μαλλί με χωρίστρα,και με γυαλιά με μαύρο κοκκάλινο σκελετό(τα σοφιστικέ),και μιλάει σπαστά ελληνικά(όπως τα μιλάνε η βουλγάρες).
Επίσης με αυτή θυμήθηκα οτι είχε ξανασυμβεί κι άλλο ένα περιστατικό το καλοκαίρι,κι ενώ έκανα συχνά τσάρκα μπάς και πετύχω τίποτα γιατί είχε πολλά μπάζα τότε.Ενώ λοιπόν είχα μπεί (στη Φωκαίας τότε)και ήρθε η κοπέλλα,περίμενα να μου πεί τιμή,πρόγραμμα,κλπ(γουρούνι στο σακί θα πάρουμε?),αυτή δεν μίλαγε.Και πρίν προλάβω να της πώ,'πές μου τελοσπάντων,αυτή άρχισε να βρίζει,'τι κοιτάς,ήρθες να κάνεις μάτι,είσαι ανώμαλος,κλπ',κι ενώ ειχα ήδη πάρει το δρόμο πρός την έξοδο,την άκουσα να με βρίζει!! Banging Head Against a Wall
Μου ήρθε να μπώ πάλι μέσα και να την αρχίσω στα χαστούκια! Αλλά είπα να δώσω τόπο στήν οργή γιατι δεν ξέρεις τι γίνεται.
Προφανώς με θυμαται από τότε και το κανει επίτηδες,θα πηγαίνω κι εγώ κάθε μέρα για σπάσιμο!!
Δεν πάει άλλο πια,με την καθε καριόλα που ήρθε εδω από την κωλοχώρα της,χωρίς βρακί στόν κώλο της, και να μας πεί κιόλας αν θα γαμήσουμε η ΟΧΙ!!Ειδικά εγώ δεν κάνω σχεδόν ποτέ τσάρκα χωρίς να πιτσιλίσω κάπου!Οσες φορές θέλουμε θα πηγαίνουμε κι αν γουστάρουν!Και κάθε μέρα να περνάμε είναι υποχρεωμένες να μας εξυπηρετούν,δεν κατάλαβα!Δηλαδή εγώ αν είχα μαγαζί έπρεπε όποιος περναγε μέσα ,να ψωνίζει αλλιώς θα τον έβριζα? Αντε με τις Στραβογαμημένες.. Πιστεύω πώς τέτοιες μαλακισμένες κάνουν κακό στο επάγγελμα και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μαζί για να τις απομονώσουμε απ'την πιάτσα.Μαύρο στήν μαλακισμένη Τσατσά(για να μην πώ Πίσσα και πούπουλα)!!
Την άλλη φορά που θα πάω μου φαίνεται,θα έχω πάρει κι ένα γιαούρτι από τα παραπάνω γαλακτοπωλεία και θα τη γιαουρτώσω σαν το νόμο 4000!!Φάση θα χει το γιαούρτι να τρέχει απ'τη μάπα της..
> > >
Γράφω για να καταγγείλω μια Κωλο-τσατσά κάκιστη στη δουλειά της που δεν σέβεται τα λεφτά που τους δίνουμε όλοι εμείς απ'το υστέρημά μας.
Συγκεκριμένα αυτή που ήταν Στο Φυλής 71 το επάνω, την παρασκευή 15/2/08 το απόγευμα(και μπορεί να είναι ακόμα).Πέρασα απ το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί ξέρω οτι είναι η Λαρίσσα εκεί που την παω πολύ.Βέβαια περίμενα στο χώλ πρώτα να βγεί η τσατσά να πεί ποιά είναι γιατι δεν ξέρεις καμμιά φορά..Οπότε βγαίνει αυτή η μαλακισμένη και λέει ' Η κοπέλλα έιναι η ίδια με χτές' και αρχίζει να φεύγει!! Τη ρωτάω 'Μα,ποιά κοπέλλα είναι'?? (εχω να πάω μια βδομάδα απο'κει) και λέει 'η ίδια,με χτές δεν περνάς'!!! Shake Your Booty!
Ακούτε η Καριόλα! Δεν ξέρω πως τη λένε,αλλά πρόκειται για μια γνωστή φάτσα στη Φυλής.Το καλοκαίρι ήταν στα καινούρια της φωκαίας(19) κάποια στιγμή,αλλά έχει περάσει και από το 134,καθώς και από της Ρεμούνδου 21(της Ντενίζας).Είναι μια με σκούρο κόκκινο μαλλί με χωρίστρα,και με γυαλιά με μαύρο κοκκάλινο σκελετό(τα σοφιστικέ),και μιλάει σπαστά ελληνικά(όπως τα μιλάνε η βουλγάρες).
Επίσης με αυτή θυμήθηκα οτι είχε ξανασυμβεί κι άλλο ένα περιστατικό το καλοκαίρι,κι ενώ έκανα συχνά τσάρκα μπάς και πετύχω τίποτα γιατί είχε πολλά μπάζα τότε.Ενώ λοιπόν είχα μπεί (στη Φωκαίας τότε)και ήρθε η κοπέλλα,περίμενα να μου πεί τιμή,πρόγραμμα,κλπ(γουρούνι στο σακί θα πάρουμε?),αυτή δεν μίλαγε.Και πρίν προλάβω να της πώ,'πές μου τελοσπάντων,αυτή άρχισε να βρίζει,'τι κοιτάς,ήρθες να κάνεις μάτι,είσαι ανώμαλος,κλπ',κι ενώ ειχα ήδη πάρει το δρόμο πρός την έξοδο,την άκουσα να με βρίζει!! Banging Head Against a Wall
Μου ήρθε να μπώ πάλι μέσα και να την αρχίσω στα χαστούκια! Αλλά είπα να δώσω τόπο στήν οργή γιατι δεν ξέρεις τι γίνεται.
Προφανώς με θυμαται από τότε και το κανει επίτηδες,θα πηγαίνω κι εγώ κάθε μέρα για σπάσιμο!!
Δεν πάει άλλο πια,με την καθε καριόλα που ήρθε εδω από την κωλοχώρα της,χωρίς βρακί στόν κώλο της, και να μας πεί κιόλας αν θα γαμήσουμε η ΟΧΙ!!Ειδικά εγώ δεν κάνω σχεδόν ποτέ τσάρκα χωρίς να πιτσιλίσω κάπου!Οσες φορές θέλουμε θα πηγαίνουμε κι αν γουστάρουν!Και κάθε μέρα να περνάμε είναι υποχρεωμένες να μας εξυπηρετούν,δεν κατάλαβα!Δηλαδή εγώ αν είχα μαγαζί έπρεπε όποιος περναγε μέσα ,να ψωνίζει αλλιώς θα τον έβριζα? Αντε με τις Στραβογαμημένες.. Πιστεύω πώς τέτοιες μαλακισμένες κάνουν κακό στο επάγγελμα και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μαζί για να τις απομονώσουμε απ'την πιάτσα.Μαύρο στήν μαλακισμένη Τσατσά(για να μην πώ Πίσσα και πούπουλα)!!
Την άλλη φορά που θα πάω μου φαίνεται,θα έχω πάρει κι ένα γιαούρτι από τα παραπάνω γαλακτοπωλεία και θα τη γιαουρτώσω σαν το νόμο 4000!!Φάση θα χει το γιαούρτι να τρέχει απ'τη μάπα της..
> > >
φιλοι συναθλτες μαυρο και στο πορνοχαουζ της αχιλεος 48, με πορνιδιο την ονοματι τσικα.
ο τσατσος βγαινει ακι αναφερει κιλαρακι, ομως στο δωματιο μεσα γινοταν μαχη οχι μονο για το κολαρακι αλλα και για την οποια αλλαγη στασης της ζητουσες.
δεν ηταν καθολου θερμη, ηταν μεσα στην αρνηση για το οτιδηποτε, οτι εκανε το εκανε ρομποτικα απλα να το κανει, σκετη ψυχρα.
με τα χιλια ζορια τελειωσα, μονο κ μονο να μην παει χαμενο εξολοκληρου το 20ευρο.
μαυρο χαλι συναθλητες.
καλο να ανκοινωνουμε και τα μαυρα σπιτια Η πορνιδια για μια κλυτερη αγορα.
εαν συνεχισουμε να πηγαινουμε σε αυτα τα σπιτια τοτε θα πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο.
τα λεμε.......
ο τσατσος βγαινει ακι αναφερει κιλαρακι, ομως στο δωματιο μεσα γινοταν μαχη οχι μονο για το κολαρακι αλλα και για την οποια αλλαγη στασης της ζητουσες.
δεν ηταν καθολου θερμη, ηταν μεσα στην αρνηση για το οτιδηποτε, οτι εκανε το εκανε ρομποτικα απλα να το κανει, σκετη ψυχρα.
με τα χιλια ζορια τελειωσα, μονο κ μονο να μην παει χαμενο εξολοκληρου το 20ευρο.
μαυρο χαλι συναθλητες.
καλο να ανκοινωνουμε και τα μαυρα σπιτια Η πορνιδια για μια κλυτερη αγορα.
εαν συνεχισουμε να πηγαινουμε σε αυτα τα σπιτια τοτε θα πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο.
τα λεμε.......
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 195
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 15.775
Μαριλένα απο Φυλης 69Β..Ειχα παει την Κυριακη το βραδυ..Μου κίνησε την περιέργεια η κοπέλα και είπα να περάσω..Μελαχροινή ελληνίδα με μέτριο σχετικά βυζάκι και λεπτή..Στην πίπα δεν έλεγε τίποτα ακόμα και εγώ καλύτερες παίρνω..Πρώτη στάση ιεραποστολικό στο οποίο με κρατούσε σε απόσταση..Μετά απο κάνα 2λεπτο στο οποίο υποτίθεται γαμούσα την στήνω στα 4..Εκεί κάτι πήγε να γίνει..Να προσθέσω πως σε όλη την διαρκεία της πράξης η τρύπα της ήταν στεγνότατη..Πάλι καλά που δεν έσπασε καμμιά καπότα να τρέχουμε..Άντε να τελείωσεις με όλα αυτά..Της ζητάω να ανέβει απο πάνω(μπας και τελείωσουμε) μου λεεί όχι και παεί να μου τον παίξει..Αφού κόντεψε να τον ξεριζώσει την σταματάω και της λέω να σηκωθεί να φύγει..Τα πήρε και άρχισε να μου λεεί διάφορα του στυλ και με τα πολλά φεύγει..Τζάμπα πήγε το 20αρικο..Μαύρο και πάλι μαύρο..
...Στην πίπα δεν έλεγε τίποτα ακόμα και εγώ καλύτερες παίρνω...
Τώρα αυτό να το θεωρήσω διαφήμιση και να το σβήσω?
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Τώρα αυτό να το θεωρήσω διαφήμιση και να το σβήσω?
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 195
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 15.775
Σχημα λογου αδερφε...Παντως αν δεν σου καθεται καλα μπορεις να το σβησεις..Τώρα αυτό να το θεωρήσω διαφήμιση και να το σβήσω?
Σχημα λογου αδερφε...Παντως αν δεν σου καθεται καλα μπορεις να το σβησεις..
Γιατί?
Πλάκωσε πολλή πελατεία και δε μπορείς να ανταπεξέλθεις?
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 195
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 15.775
Κρυβε λογια σου λεω..Γιατί?
Πλάκωσε πολλή πελατεία και δε μπορείς να ανταπεξέλθεις?
Γράφω εδώ στήν ουσία για να μεταφέρω το post μου απ'την 'Ηερήσια ενημέρωση για υπηρεσίες' γιατί είναι πιο σωστό thread όπως με ενημέρωσαν απ'το site.
> > >
αυτες οι καριολες ξερεις που πονταρουν και τα κανουν ολα αυτα??
στον μυθο περι νταβατζηδων.....
οχι πως δεν υπαρχουν απλα τις μερες τουλαχιστον δεν ειναι κανεις αλλος μεσα εκει!!!!
πριν 3 χρονια ειχε γινει αναλογη φαση με μενα και ενας φιλο μου!
αποτελεσμα τις σκασαμε απο 1 σφαλιαρα ο καθενας φυγαμε και αυτη ακομα φωναζει βοηθεια!!
απο τοτε πιστευω πως μιλαει καλυτερα στους πελατες
Παίδες καλησπέρα,από 2 επισκέψεις αυτή την εβδομάδα σε Φρατζη 47 και Ιππόνακτος ,βάζω 2 ακόμα στούντιο σε μαύρη λίστα.Την Δευτέρα το βράδυ ήμουν αρκετά φορτωμένος και επειδή στα μαγαζιά της περιοχής είχε μια απ τα ίδια,είπα να παίξω με κανένα μιλφάκι που λέτε και σεις εδώ.Αναστασία λοιπόν στην Ιππόνακτος.Τσάμπα τα λεφτά μάγκες.Μεσ τη μαλακία και τα χαζοχαρούμενα η ΄τύπισα και στα άλλα όχι εδώ,πονάω εκεί,μη αυτό ε δεν πας στο διάολο.Όσες φορές έχω περάσει οι ίδιες και οι ίδιες μιλφάρες,εδώ και μήνες.Είπα να δω και γω τι λένε αυτές και την πάτησα.Τέλος ,ούτε απ έξω.Μόνο η τσατσά είναι ευγενέστατη,αλλά δεν πάμε για αυτήν.
Χθες μπήκα στο άλλο(Φρατζή 47).Σαμάνθα.Την είχα ξαναπάρει παλιά και δεν ήταν τόσο κακή.Έχει και το κορμάκι που γουστάρω και μπήκα.Δυστυχώς μπήκα.Κοιμόταν όρθια.Αγκαρία.Όταν τελείωσα ξύπνησε η πουτάνα και είχε όρεξη για χάδια και κουβέντα.Συμπέρασμα: Μήνες τώρα οι ίδιες και οι ίδιες.Αν εξαιρέσεις Κων/να και Μάργκο που έρχονται μία στο τόσο ,το επίπεδο του μαγαζιού είναι πολύ μέτριο(Βαρβάρες,Αλέξιες και σκατούλες).Κομμένο λοιπόν και αυτό.
Χθες μπήκα στο άλλο(Φρατζή 47).Σαμάνθα.Την είχα ξαναπάρει παλιά και δεν ήταν τόσο κακή.Έχει και το κορμάκι που γουστάρω και μπήκα.Δυστυχώς μπήκα.Κοιμόταν όρθια.Αγκαρία.Όταν τελείωσα ξύπνησε η πουτάνα και είχε όρεξη για χάδια και κουβέντα.Συμπέρασμα: Μήνες τώρα οι ίδιες και οι ίδιες.Αν εξαιρέσεις Κων/να και Μάργκο που έρχονται μία στο τόσο ,το επίπεδο του μαγαζιού είναι πολύ μέτριο(Βαρβάρες,Αλέξιες και σκατούλες).Κομμένο λοιπόν και αυτό.
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Καλησπερα συναγωνιστες σημερα κατα την κλασσικη μου μπουρδελοτσαρκα στα γνωστα στουντιοστεκια
των Αθηνων πηγα και σε ενα γνωστο στουντιο του καταλογου μας ,εκει μου ανοιξε μια τσατσα
η οποια επειδη αρνηθηκα να περασω με το μπαζο που σερνωτανε στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ αρχισε να με ειρωνευεται και να με βριζει
χωρις να της πω η να της δωσω την παραμικρη αφορμη .Προτεινω λοιπων την δημιουργια μιας μαυρης λιστας στουντιο
και γενικα οικων ανοχης και τσατσαδων στην οποια να γραφουμε τα παραπονα και τις επεισημανσεις μας μηπως
και βελτιωθει κατι διοτι δεν μπορουν καποιοι ανεπαγγελτοι να θυσαυριζουν μεν με τον δικο μας κοπο απο την
μια και απο την αλλη να μας φερονται σαν ζωα και να δυσφιμιζουν και τους υπολοιπους επαγγελματιες που κανουν
ενα λειτουργημα
των Αθηνων πηγα και σε ενα γνωστο στουντιο του καταλογου μας ,εκει μου ανοιξε μια τσατσα
η οποια επειδη αρνηθηκα να περασω με το μπαζο που σερνωτανε στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ αρχισε να με ειρωνευεται και να με βριζει
χωρις να της πω η να της δωσω την παραμικρη αφορμη .Προτεινω λοιπων την δημιουργια μιας μαυρης λιστας στουντιο
και γενικα οικων ανοχης και τσατσαδων στην οποια να γραφουμε τα παραπονα και τις επεισημανσεις μας μηπως
και βελτιωθει κατι διοτι δεν μπορουν καποιοι ανεπαγγελτοι να θυσαυριζουν μεν με τον δικο μας κοπο απο την
μια και απο την αλλη να μας φερονται σαν ζωα και να δυσφιμιζουν και τους υπολοιπους επαγγελματιες που κανουν
ενα λειτουργημα
Καλησπερα συναγωνιστες σημερα κατα την κλασσικη μου μπουρδελοτσαρκα στα γνωστα στουντιοστεκια
..................................
Ποιο ητανε το studio συναγωνιστη? Για να ξερουμε και εμεις οι υπολοιποι..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K