Επισκέπτης
γενικα φιλε μου πιστευο οι μαυρεσ κανουν τιν χειροτερι περιποιησι...σπανιζουν καλες μαυρες με σιμετοχι στο κρεβατι!μιν πτοισε ομος καυλιαρι μου!!!!ιπαρχουν πολλα καλα πουτανακια που θα ικανοποιησουν τις καυλεσ σου!!!!
Κολωνού 30β το πάνω δίπλα απ' το μαγαζί της Κατερίνας. Κερδίζει άνετα την πρώτη θέση στη Μαύρη λίστα των μπουρδέλων. Αναφέρομαι στην πρωινή βάρδια. Και είναι κρίμα γιατί ως χώρος είναι πολύ καλός, τα δωμάτια είναι πολύ άνετα και ευρύχωρα, αλλά και στο παρελθόν απ' το συγκεκριμένο σπίτι είχαν περάσει αξιόλογες παρουσίες. Απλά ο συνδυασμός πουστοτσάτσου-πουτάνας και η συμπεριφορά και των δύο είναι μακράν ο,τι χειρότερο έχω συναντήσει. Διαβάστε την κριτική μου στον κατάλογο για λεπτομέρειες.
Ναι αυτό είναι. Το διευκρίνισα ότι πρόκειται για τη συγκεκριμένη πουτάνα (βάρδια).
Λοιπόν, κάποιοι θα γνωρίζετε πόσο έχω προωθήσει το στούντιο της Παιωνίου, στο οποίο έχω αφήσει αρκετά γκαφρά.
Σήμερα λοιπόν, πήγα το πρωι και ειχε δυο γκομενάκια. Το ένα το είχα ξαναπάρει και το άλλο δεν μου άρεσε, οπότε έκανα να φύγω. Γυρνάει λοιπόν η Τσστσά, όχι η απογευματινή ευγενέστατη αλλά η άλλη που έχει σκάσει χειροβομβίδα στα δόντια της, και μου λέει "αυτές τις κοπέλες θα έχω τώρα οπότε μην ξαναπατήσεις". Καταλάβατε κύριοι πώς θέλουν να δουλέψουν μερικά λαμόγια; Μήπως μωρή μαλακισμένη θες να σου χαρίζουμε ένα πενηντάρικο μόλις σε βλέπουμε; Ουστ!
τιν εχει ιδι θαψει και αλλοσ σιναγονιστισ!ε αφου δεν κανει καλα τι δουλια τισ το ψολοπουτανο πρεπει να μπι μαυρι λιστα οστε να ξερουν ολοι ποσο σπαστικια ειναι και δεν αξιζει ουτε ενα πιτσιλισμα!!!Θα μπορουσες να την πεις και γυφτισσα!! Παντως την εθαψες στην κυριολεξια φιλε,σε πολλα θεματα του σαιτ. Μπραβο.
[size=10pt]19 οχι 10 λαθος μαγκες[/size]