Νέα

Μαύρη χήρα σκορπά το θάνατο σε σιδηροδρομικό σταθμό της νότιας Ρωσίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι είμαιξεφτυλισμενος πασοκος κωλογλειφτης, στην Τ.Ο. πας ή φοβάσαι μην φας καμιά σφαίρα;

Χαχαχα ποσο γιοι πουτανας ειστε ρε  :grin: Τολματε και ειρωνευεσται τον θανατο 2 παιδιων ενω μας σπαγατε τα αρχιδια για το δικο σας ιδεολογικο παιδι.
Για να καταλαβεις που λες μαλακα ποσο ασχημα την εχετε εσεις τα πασοκια να σου πω απλα οτι με λιγοτερο φοβο παει σκλυροπηρυνικος χρυσαυγιτης στην Τ.Ο παρα Πασοκος σε οποιοδηποτε μερος κοινωνικης εστιασης  :grin: Ασε που το λιντσαρισμα ειναι και πιο οδυνηρο απο τις σφαιρες πολλες φορες. Τρεμε βρωμε!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εγώ ένα ξέρω, όλοι αυτοί ( καμικάζι θρήσκοι )  στην κόλαση καίγονται…

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Για το Αφγανισταν ουτε ΚΑΝ!
Στην Τουρκια κατι γινεται αλλα στην "ευρωπαικη" Τουρκια και οχι στα βαθη της τα ανατολιτικα!
τυπε στο αφγανισταν πριν μπει ο σοβιετικος στρατος προς υπερασπιση του κομμουνιστη ηγετη δεν υπηρχε ισλαμικος αλλα κοσμικος νομος
ψαξτο
μετα οι αμερικανοι ιδρυσαν ταγματα φανατικων μουσουλμανων τους μουζαχεντιν να αντιταχθουν τον σοβιετικων οπου κατελαβαν την εξουσια και εδραιωσαν βαθυ ισλαμικο κρατος

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
πάνω στις θρησκείες εχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα, γι αυτό και εγώ αποστασιοποιούμαι από αυτές, δηλώνω χο μόνο για παραδοσιακούς λόγους...
το μονο εγκλημα που εκανε η ορθοδοξια ηταν να καταστρεψει τους εθνικους και τους εθνικους ναους
κι αυτο οχι απο την εκκλησια οσο απο φανατικους κληρικους
πολλοι κληρικοι διεσωσαν μετα βασανων και κοπων αρχαια κειμενα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χαχαχα ποσο γιοι πουτανας ειστε ρε  :grin: Τολματε και ειρωνευεσται τον θανατο 2 παιδιων ενω μας σπαγατε τα αρχιδια για το δικο σας ιδεολογικο παιδι.
Για να καταλαβεις που λες μαλακα ποσο ασχημα την εχετε εσεις τα πασοκια να σου πω απλα οτι με λιγοτερο φοβο παει σκλυροπηρυνικος χρυσαυγιτης στην Τ.Ο παρα Πασοκος σε οποιοδηποτε μερος κοινωνικης εστιασης  :grin: Ασε που το λιντσαρισμα ειναι και πιο οδυνηρο απο τις σφαιρες πολλες φορες. Τρεμε βρωμε!
Αδελφε σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις,ο θανατος των 2 αδικοχαμενων παιδιων κατα 99% προηλθε εκ των εσω,

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
το μονο εγκλημα που εκανε η ορθοδοξια ηταν να καταστρεψει τους εθνικους και τους εθνικους ναους
κι αυτο οχι απο την εκκλησια οσο απο φανατικους κληρικους
πολλοι κληρικοι διεσωσαν μετα βασανων και κοπων αρχαια κειμενα
στη σερβία τι έγινε;

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
στη σερβία τι έγινε;
για πια εποχη μιλας να σου απαντησω
εκτος αν εννοεις στη Βοσνια
οπου η σφαγη της σρεμπρενιτσα ηταν κυριως για εθνικους κι οχι για θρησκευτικους λογους
αν το χωριο κατοικουταν απο κροατες το ιδιο θα ειχε γινει

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εμένα μόλις μου δημιουργήθηκε μια άλλη απορία!
Γιατί οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι έχουν τέτοια αντιπαλότητα?Και υπάρχει όντως, η για τα μάτια του κόσμου?
Όποιος ξέρει ας δώσει και καμιά λεπτομέρεια, γιατί μόνο περιληπτικά τα ξέρω!

Επισκέπτης
Αδελφε σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις,ο θανατος των 2 αδικοχαμενων παιδιων κατα 99% προηλθε εκ των εσω,

Μπα. Η (ακρο)αριστερα εχει ενα καλο εκτελεστικο μηχανισμο για ξεκαθαρισματα λογαριασμων με την αλλη πλευρα. Περιτρανη αποδειξη οι κουφοντινες της. Απλα υπηρχε και εποχη που ειχε λιγο τσαγανο. Δεν σκοτωνε παιδια , ουτε εκαιγε με τετοια ανεση εγκυους που το μονο εγκλημα τους ηταν να ειναι "απεργοσπαστες" (sic).

Επισκέπτης
Γιατί οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι έχουν τέτοια αντιπαλότητα?Και υπάρχει όντως, η για τα μάτια του κόσμου?

Γινεται να υπαρχουν 2 αυτοκρατορες στον παγκοσμιο θρονο!? Λογικο μια υπερδυναμη να μην γουσταρει μια αλλη υπερδυναμη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καποτε υπηρχε αντιπαλοτητα,που η Ενωμενη Ρωσια ηταν υπερδυναμη.Τωρα τι αντιπαλοτητα να εχουν με τους
ρωσους τα αμερκανια πλεον;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
θα χασεις μπολτ ψηφισα ο μαλακας  :s&m_1:
Δηλαδή τον Μπόλντη τον ήξερες, αλλά τον Πάπια όχι....και μέσα στην πρώτη μέρα εγγραφής...
Παρακολουθούσες το σάιτ από καιρό να υποθέσω.....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
για πια εποχη μιλας να σου απαντησω
εκτος αν εννοεις στη Βοσνια
οπου η σφαγη της σρεμπρενιτσα ηταν κυριως για εθνικους κι οχι για θρησκευτικους λογους
αν το χωριο κατοικουταν απο κροατες το ιδιο θα ειχε γινει
Σρεμπρένιτσα και έτσι, που πήγαιναν έλληνες εθελοντές να πολεμήσουν στο πλευρό των αδερφών ορθόδοξων σέρβων....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καποτε υπηρχε αντιπαλοτητα,που η Ενωμενη Ρωσια ηταν υπερδυναμη.Τωρα τι αντιπαλοτητα να εχουν με τους
ρωσους τα αμερκανια πλεον;
Δηλαδή τώρα η Ρωσία δεν είναι υπερδύναμη????

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
για τον ιδιο λογο που ειχε αντιπαλοτητα η αθηνα με την σπαρτη
η ελλαδα με την περσια
το βθζαντιο με την αγια ρωμαικη αυτοκρατορια
η ρωσσικη με την οθωμανικη αυτοκρατορια
για το ποιος θα ειναι ο πρωτος μεταξυ ισων ;)

Επισκέπτης
Σρεμπρένιτσα και έτσι, που πήγαιναν έλληνες εθελοντές να πολεμήσουν στο πλευρό των αδερφών ορθόδοξων σέρβων....

και καλα κανανε ρε κωλοπαιδαρα! Οπως και ο Κανταφι εδινε αφειδωλως χερι βοηθειας στους αδερφους μουσουλμανους κατα την εισβολη στην κυπρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom