Νέα

Μαύρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
γεια σε ολη την μπουρδλοπαρεα!!!!!!!!!!!! ειμαι νεο μελος αλλα παρακολουθω το site εδο και αρκετους μηνες........
ειμαι απο επαρχια,ζω εκει αλλα συχνα πηγενω αθηνα και πατρα για επαγγελματικους λογους........λατρευω τις μαυρες....
θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου δωσει πληροφοριες για το που μπορω να βρω μαυρες σε αθηνα,πειραια και πατρα........
δηλαδη πληροφοριες για μαυρες που δουλευουν σε μπουρδελα,studio και στριπτιζαδικα.......... :think:
απο πιατσες βρηκα απο το site οτι υπαρχει πολυ μαυρο πισω απο το δημαρχειο αθηνας,βαρβακειο αγορα........δεν το ηξερα θα παω καμοια βολτα απο εκει οταν ξαναπαω αθηνα... ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.507
Πόντοι
7.885
γεια σε ολη την μπουρδλοπαρεα!!!!!!!!!!!! ειμαι νεο μελος αλλα παρακολουθω το site εδο και αρκετους μηνες........
ειμαι απο επαρχια,ζω εκει αλλα συχνα πηγενω αθηνα και πατρα για επαγγελματικους λογους........λατρευω τις μαυρες....
θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου δωσει πληροφοριες για το που μπορω να βρω μαυρες σε αθηνα,πειραια και πατρα........
δηλαδη πληροφοριες για μαυρες που δουλευουν σε μπουρδελα,studio και στριπτιζαδικα.......... :think:
απο πιατσες βρηκα απο το site οτι υπαρχει πολυ μαυρο πισω απο το δημαρχειο αθηνας,βαρβακειο αγορα........δεν το ηξερα θα παω καμοια βολτα απο εκει οταν ξαναπαω αθηνα... ;)

Φίλε μου για τον Πειραιά που γράφεις,μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν παίζει σχεδόν τίποτα,πλην ενος στριπτιτζάδικου(ΚΟΥΚΛΕΣ) όπου εκεί όντως θα βρει 5-6 μαύρες,οι οποίες όμως κερνάνε μπριζόλα στα 100 ευρά.Κάτι άλλο δεν έχουμε και πιστεύω ούτε πρόκειται σύντομα να έχουμε με τη ΜΑΛΑΚΙΑ που τους δέρνει  όλους εδώ...

pop24

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0

Αν δεις κάτι στους τοίχους σκιερό να περπατάει μην τρομάξεις .. η ηπατίτιδα είναι. 

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
βρηκα απο το site οτι υπαρχει πολυ μαυρο πισω απο το δημαρχειο αθηνας,βαρβακειο αγορα........δεν το ηξερα θα παω καμοια βολτα απο εκει οταν ξαναπαω αθηνα... ;)
Προσεχε το πορτοφολι σου,τσαντακι η οτι αλλο κουβαλας!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Φίλε μου για τον Πειραιά που γράφεις,μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν παίζει σχεδόν τίποτα,πλην ενος στριπτιτζάδικου(ΚΟΥΚΛΕΣ) όπου εκεί όντως θα βρει 5-6 μαύρες,οι οποίες όμως κερνάνε μπριζόλα στα 100 ευρά.Κάτι άλλο δεν έχουμε και πιστεύω ούτε πρόκειται σύντομα να έχουμε με τη ΜΑΛΑΚΙΑ που τους δέρνει  όλους εδώ...
Respect για το αβατάρ σου πασιά μ' :rockon: :rockon: :rockon:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Δε ψαχνεις καμια μαυρουλα απο αγγελια να εισαι λιιιιγο πιο σιγουρος και ασ'τη βαρβακειο καλυτερα. :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε στο μεταξι παιζει πολυ καζαμπουμπου αν ενδιαφερεσαι,τωρα τελευταια δεν βρησκεις συχνα σε μπουρδελα παντως,την εχουν δει freelancer  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απο πιατσες 3η σεπτεμβριου
λιοσιων
και πατησιων απο π.αμερικης ως κολιατσου
αν θες κατι να μαυριζει παντως συμβουλεψου τον παμμεγιστο και διαγαλαξιακο γιασου να σου πει που θα βρεις μερεντα :2funny: :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
λιοσιων
αν θες κατι να μαυριζει παντως συμβουλεψου τον παμμεγιστο και διαγαλαξιακο γιασου να σου πει που θα βρεις μερεντα :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε του εκανες πληρη ενημερωση βλεπω.

googlaρισε του και το χαρτη να τον κοπιαρει,και ειναι ετοιμος ο τυπος. :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
λιοσιων

κάποιες φορές σκάνε μύτη και Αχαρνών!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom