pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
ξανα ωχχχχχχχχχχχχχχχ.........
Πλέον θα γίνω παιδί της Παραλίας μου φαίνεται .
ξανα ωχχχχχχχχχχχχχχχ.........
ξανα ματα ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ..........Πλέον θα γίνω παιδί της Παραλίας μου φαίνεται .
στο Ρασπούτιν, Εμιλιάνα την λέγανε; κάπως έτσι. ψηλή, εξωτική, με piercings σε διάφορα σημεία (και στο μουνί). δεν ξέρω, υπάρχει ακόμη;
H γνωστή Τζίλα που τραγουδά;;;;;;;;
Τον μαλακα πως γινεται να τον ξεφορτωθουμε?
Επίσης ξεχάσαμε να αναφέρουμε την Έφη Γκραν Ριτόρνο , Ρασπούτιν και αλλαχού .
δεν εχει δοκιμασει κανεις?Στο χωρο σου.
Η Τσίλα κάνει μασάζ...με τον μασέρ Αργύρη ! Τη γνωρίσαμε ως παίκτρια reality παιχνιδιού , ως μοντέλο , χορεύτρια , τραγουδίστρια. Είναι η Show woman Tshiela Oksanen η οποία αποφάσισε να αξιοποιήσει τη τέχνη του μασάζ και να προσφέρει σε συνεργασία με τον γνωστό μασέρ Αργύρη Καράνη, μοναδική χαλάρωση και ευεξία στους λάτρεις του μασάζ. Με το σλόγκαν “Four Hands massage’’ είναι έτοιμοι με έναν αρμονικό συντονισμό κινήσεων και τεχνικών να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία του μασάζ με 4 χέρια , ένα διαφορετικό είδος μασάζ το οποίο αγκαλιάζει όλο το σώμα με απαλές, ρυθμικές μαλάξεις που χαλαρώνουν τους μύες και τις αρθρώσεις. Νέοι λοιπόν επαγγελματικοί ορίζοντες για τη μαύρη καλλονή.
Τον μαλακα πως γινεται να τον ξεφορτωθουμε?
Καμία ωραία μαυρούλα που θα βρούμε ρε παιδειά ? Σε ποιό club να πάμε ?
Τελευταια φορα στο Ρασπουτιν την ειχα δει, οντως κορυφη και σε εμφανιση και σε υπηρεσιες.
Να πω και αλλες, Τρεησι ( Λιντο ) και Ευα ( Κουκλες )
Εγω θα προσθεσω και την Ναγια απο το Moulin Blue... Αχ τι κωλαρα.. και τα κανει ολα ;)
Για πες γιατί δεν έχουμε άποψη
Α η Αγάπη λέει σταθερά στο Πρίνσες .
Άλλαξε και μαλλί .
Πήρε και 1-2 κιλάκια σε πολύ ωραία σημεία για φάγωμα είναι !