Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Το λέω με ερωτηματικό γιατί μέχρι τώρα μόνο μαύρους έλληνες έχω δει, του τέστιν ιοθετημένα και τέτοια αλλά ποτέ κοπέλα, νόμίζω μέχρι πρόσφατα. Πρόσφατα, περπατούσα το βράδυ στην Μυτιλήνη και πήγαινα προς κέντρο και ανέβαιναν κάτι κοπέλες, περίπου 20αρες και κάποιες πατούσαν τα 30, ορισμένες φοιτήτριες. Και ανάμεσα σε αυτές ήταν δύο κοπέλες, η μια να μοιάζει κάπως έτσι :
:oΜου φεύγουν μάτια κλπ, αλλά πάνω στην πλάκα μου(προσπεράσαμε ο ένας τον άλλο) νομίζω ότι η τυπίσα μιλούσε ελληνικά με την φιλενάδα της και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί έχω συνηθίσει να βλέπω τέτοια μώρα μόνο ως τουρίστριες. :o
Έχει κανείς υπ'όψη τέτοιου είδους μωρά να κυκλοφορούν αναμεσά μας; Όχι τίποτε άλλο, αλλά τόσα χρόνια στην Γκασμαδιά, θέλω να ξέρω ότι υπάρχει ελπίδα και το ανώτερο δεν είναι η κυρία Γωγώ από δίπλα.
:oΜου φεύγουν μάτια κλπ, αλλά πάνω στην πλάκα μου(προσπεράσαμε ο ένας τον άλλο) νομίζω ότι η τυπίσα μιλούσε ελληνικά με την φιλενάδα της και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί έχω συνηθίσει να βλέπω τέτοια μώρα μόνο ως τουρίστριες. :o
Έχει κανείς υπ'όψη τέτοιου είδους μωρά να κυκλοφορούν αναμεσά μας; Όχι τίποτε άλλο, αλλά τόσα χρόνια στην Γκασμαδιά, θέλω να ξέρω ότι υπάρχει ελπίδα και το ανώτερο δεν είναι η κυρία Γωγώ από δίπλα.