Νέα

Μάτωσε το πέος μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chris86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris86

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας ρε παιδια.Ακουστε τι επαθα.
Πριν  μια εβδομαδα πηγε η γκομενα μου να μου παρει πιπα κ πανω που το φχαριστιομουνα ενιωσα ενα πονο κ μετα αρχιζε να ματωνει ο πουτσος μου,δεν εβγαινε απο την ουριθρα μου αιμα αλλα απο το δερμα.η γκομενα εμεινε καγκελο γιατι δεν της ειχε ξανασυμβει οπως σε μενα.ετρεχε μπολικο αιμα.μετα απο λιγο σταματησε αλλα δεν ενιωθα εντονο πονο.τι μπορει να ειναι?σας εχει συμβει κατι παρομοιο?θελω να παω σε ενα γιατρο αλλα ντρεπομαι τι να πω,μου επερνε η αλλη πιπα κ αρχισε να ματωνει?

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Σε τέτοια θέματα δεν υπάρχουν ντροπές να πας και σύντομα …. Και να τους πεις τι έγινε. Πιθανόν να έμπασε το πετσάκι ( η παρθενιά σου ) 

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Το πετσακι εσπασε και πηγαινε σε κανενα γιατρο μην παθεις και καμμια μολυνση .
Ξεπαρθενιαστηκες φιλαρακο

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Πριν  μια εβδομαδα πηγε η γκομενα μου να μου παρει πιπα κ πανω που το φχαριστιομουνα ενιωσα ενα πονο κ μετα αρχιζε να ματωνει ο πουτσος μου,δεν εβγαινε απο την ουριθρα μου αιμα αλλα απο το δερμα.η γκομενα εμεινε καγκελο γιατι δεν της ειχε ξανασυμβει οπως σε μενα.ετρεχε μπολικο αιμα.μετα απο λιγο σταματησε αλλα δεν ενιωθα εντονο πονο.τι μπορει να ειναι?σας εχει συμβει κατι παρομοιο?θελω να παω σε ενα γιατρο αλλα ντρεπομαι τι να πω,μου επερνε η αλλη πιπα κ αρχισε να ματωνει?
τωρα που σε καταστρεψε η γκομενα πρεπει να σε αποκαταστησει....
αντε με το καλο βρε!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το πετσακι εσπασε και πηγαινε σε κανενα γιατρο μην παθεις και καμμια μολυνση .
Ξεπαρθενιαστηκες φιλαρακο
Σιγουρα να πας σε γιατρο και χωρις ντροπη,περαστικα και θα το φχαριστιεσε πολυ καλυτερα και μετα την αναρωση πες της να σου παρη μια ΣΠΕΣΙΑΛ πιπα ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Πσσσσσσσσ!!!
σιγχαριτιρια μιστι,μπικτι,χιστι,τσιφτι μου!
ι ατακτη βαλανοσ σου ξεπαρθενιαστικε!!!!!
καλοριζικο το νεο πεος! :headbang2:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πσσσσσσσσ!!!
σιγχαριτιρια μιστι,μπικτι,χιστι,τσιφτι μου!
ι ατακτη βαλανοσ σου ξεπαρθενιαστικε!!!!!
καλοριζικο το νεο πεος! :headbang2:
ατακτε ποντικοτιμωρητη των πορνοκορασιδων απολυθηκες?

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Λιγο τοπετσακι τραβηχτηκε

Μη μασας,,, Αγαμια 10 μερες και μετα να την βρεις να την πνιξεις στο σπερμα την καρια...

Επισκέπτης
pitsilistis...Μην παραξενευεσαι,φιλε!Απλα παρακολουθησε τον!Ο pitsi και η vickycfu,θα σε ξεναγησουν στο μαγικο σαιτ!Αφεσου στην μαγεια τους...All the money!

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παρθενος ησουνα??λεγε αληθεια??

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Πριν  μια εβδομαδα πηγε η γκομενα μου να μου παρει πιπα κ πανω που το φχαριστιομουνα ενιωσα ενα πονο κ μετα αρχιζε να ματωνει ο πουτσος μου
πρόλαβες να χύσεις ή πήγε στράφι η πίπα? :rolleyes:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Καλα ειστε για τον πουτσο!
και παρθενος να ητανε δεν τον επαιζε προηγουμενως?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδια σε ολους τους αντρες συμβαινει αυτο; ενοω να τους κοβεται ετσι το πετσακι και να τρεχει αιμα την πρωτη η εστω καποια φορα να γινει;

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
ρε παιδια σε ολους τους αντρες συμβαινει αυτο; ενοω να τους κοβεται ετσι το πετσακι και να τρεχει αιμα την πρωτη η εστω καποια φορα να γινει;
Περισσότερο συμβαίνει γιατί η γκόμενα (πιτσιρίκα γαρ) είναι σφιχτή κι εμεις (πιτσιρικάδες γαρ) άπειροι και προσπαθούμε να το κάνουμε στεγνά. :idiot:
Σε μένα είχε γίνει στον λόφο του Αρδηττού (πάνω απ' το Στάδιο) νύχτα και έτρεχα...
Ευτυχώς βρήκα μια βρύση που ποτίζανε το γκαζόν και με το κρύο νερό σταμάτησε.
Όνειρο! Αξέχαστες στιγμές! :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Περισσότερο συμβαίνει γιατί η γκόμενα (πιτσιρίκα γαρ) είναι σφιχτή κι εμεις (πιτσιρικάδες γαρ) άπειροι και προσπαθούμε να το κάνουμε στεγνά. :idiot:
Σε μένα είχε γίνει στον λόφο του Αρδηττού (πάνω απ' το Στάδιο) νύχτα και έτρεχα...
Ευτυχώς βρήκα μια βρύση που ποτίζανε το γκαζόν και με το κρύο νερό σταμάτησε.
Όνειρο! Αξέχαστες στιγμές! :rockon:

ναι κι εμενα μου εχει συμβει κατι αναλογο την μερα που ξεπαρθενιαστηκα αλλα δεν ημουνα σε βουνο ευτυχως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
[size=14pt]Βραχύς χαλινός[/size]
Κατάσταση κατα την οποία ο χαλινός μία μεμβράνη (πετσάκι) που συνδέει το δέρμα του πέους (ακροποσθία) με την βάλανο ακριβώς κάτω απο την ουρήθρα, είναι πιο κοντός απ' όσο πρέπει με αποτέλεσμα να επιτρέπει μεν την αποκάλυψη της βαλάνου, αλλά να εμποδίζει τη στύση και να προκαλεί πόνο και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις κατα την διάρκεια της επαφής να γίνεται και ρήξη του χαλινού (σχίζεται) με αιμορραγία, που αρκετές φορές, να χρειασθεί μικροεπέμβαση για να σταματήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom