You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαθήματα κιθάρας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dinos(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ωραιο φιλε το βαζω ετσι να το βλεπουμε με τη μια
Aυτά...
[youtube=425,350]UN3i89Va3HE[/youtube]
αν θες, μπορεις να βαζεις βιντεο ετσι:Καλά έκανες και το έβαλες έτσι φίλε μου !!!
Ξέρω από σόλα αλλά δεν ξέρω από όλα ...
δεν προκειτε περι μαθηματος, ειναι improvisation απο τον βασιλια του neo - rockabilly, κυριο brian setzer!! οι προχωρημενοι μπορουν να βγαλουν ωραιες φρασεις με το αυτι, απο το βιντεο
[youtube=425,350]jgUCs72RDHs[/youtube]
[youtube=425,350]jgUCs72RDHs[/youtube]
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Γινεται να μαθει καποιος κιθαρα μετα την ηλικια των 40 και αν εχει καπως ταλαιπωρημενα δαχτυλα απο χειρωνακτικες εργασιες;
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.312
- Πόντοι
- 506
ναι τυπε εννοειτε.αν εχεις σκληρα δαχτυλα απο τη δουλεια θα βοηθησει για να μη βγαλεις ευκολα καλους.τι ειδος σε ενδιαφερει να παιξεις?Γινεται να μαθει καποιος κιθαρα μετα την ηλικια των 40 και αν εχει καπως ταλαιπωρημενα δαχτυλα απο χειρωνακτικες εργασιες;
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Γινεται να μαθει καποιος κιθαρα μετα την ηλικια των 40 και αν εχει καπως ταλαιπωρημενα δαχτυλα απο χειρωνακτικες εργασιες;
ότι γίνετε γίνετε..
αν υπάρχει υπομονή, πολύ υπομονη και χρόνος
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πιο πολυ με την ηλεκτρικη ειμαι εξοικειωμενος αλλα και η κλασικη μου αρεσει. Τα δαχτυλα μου δεν ειναι μονο σκληροπετσα αλλα εχουν και λιγη δυσκαμψια στις τελευταιες φαλαγγες.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Διευκρίνισε μπας και βοηθήσουμε.
Και οι ντουλάπες της νύχτας χειρώνακτες είναι.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Η κλασική κιθάρα φίλε μου ειναι αλλη φάση..Κατα την γνώμη μου αμα μάθεις κλασική ξέρεις να παίζεις τα πάντα απο κιθάρα η εξοικειώνεσαι τρομερά γρήγορα με όλα τα είδη κιθάρας!Αμα παίζεις κλασική ακομα και μπουζούκι να σου δώσουν κάτι θα παίξεις..
Η ηλεκτρικη εχει πιο πολυ πλακα ομως γιατι παιζεις με τα εφε.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Κλασική για να μάθεις μόνος σου όμως πρέπει να εισαι κάτι ανάλογο με τον Μπετόβεν σε μουσική ευφυΐα.Μιλαω για πραγματική κλασική,με μουσικούς νόμους κτλ.Αν σου αρέσει τόσο γράψου σε σχολή η βρες κάποιον για καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα.Αυτα ειναι έξοδα που δεν τα κλαις ποτέ!!
Δεν θελω να ασχοληθω καθολου με μουσικη θεωρια γιατι ηδη εχω πολλα διαβασματα. Θελω να μαθαινω πρακτικα για να ξεκουραζεται το πνευμα μου.
τι τραγουδια θες να παιζεις?αν θες ροκ μεταλ πχ δεν υπαρχει λογος να ασχολιθεις με κλασικη.
Moυ αρεσουν οι pink floyd.