Νέα

Μαστορέματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Ρε δείτε τα μοντέλα πρώτα.  :2funny:

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1

Εξαρτατε για τι χρηση το θες, αν θες το μηχανημα για να ανοιξεις 1 τρυπα καθε 2 χρονια παρε και με των 30€ ποιος ο λογος να αγορασεις πανακριβο χωρις να αποσβεσεις τα φραγκα σου;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
dewalt για κρουση κομπρεσσερ τρυπες

makita για φορητα μπαταριας

τελος!

Η επαγγελματική σειρά της Bosch?

To λέω γιατί στην κατηγορία που πάω να παίξω όλα ίδια είναι. Απλά το Bosch φαίνεται πιο πλήρες νομίζω με διακοπτή για τις στροφές κοντά στη λαβή.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.856
Πόντοι
12.756

To λέω γιατί στην κατηγορία που πάω να παίξω όλα ίδια είναι. Απλά το Bosch φαίνεται πιο πλήρες νομίζω με διακοπτή για τις στροφές κοντά στη λαβή.

παρε το bosch να τελειωνουμε  :boobies: :boobies:

ειναι η καλη σειρα το bosch ?

θα της βαλεις μονο σου τελικα τις τεντες ? κοιτα να φυγεις απο κανα μπαλκονι και να σε  :priest: :priest: :priest:  και να σε δουμε σε κανα δελτιο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

και η black&decker λεει οτι εχει βγαλει επαγγελματικη σειρα ... αν θες πραγματικα εργαλεια θα παρεις αυτα που σου ειπα, αν θες για μια τρυπουλα παρε κανα noname απο το praktiker και εισαι οκ :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.856
Πόντοι
12.756
λιντλ εγγυηση  :grin: :grin:

Parkside_PABS_18Li01.JPG

παρε και για τον μπιλλυ κανα ψευτικο ρεντ μπουλ και εισαι οκ  :rockon: :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

ποια είναι η επαγγελματική σειρά της bosch; αυτή που κατασκευάζεται σε κάτι ουγγαρίες και μετά από κανένα χρόνο χρήσης τα έχει φτύσει.
Αν θα αγοράσεις bosch εργαλείο, θα κοιτάζεις πάντα τη χώρα κατασκευής... αν δεν είναι από τη γερμανία, πάρε από τα λιντλ καλύτερα.
Εγώ έχω διάφορα εργαλεία της bosch, τροχούς και δράπανα διαφόρων τύπων κυρίως για βαριές δουλειές(όχι πάγκου) και ότι ήταν αγορασμένο μετά το 2000 περίπου πέθανε μετά από 3-4 χρόνια χρήσης.
Έχω bosch δράπανο sds από τις αρχές του '80 και μόνο καρβουνάκια θέλει και καμιά αλλαγή στο καλώδιο.
Πλέον την ποιότητα κατασκευής της makita δεν τη φτάνει κάποια άλλη εταιρία, πιστεύω, αν και δεν έχω δοκιμάσει και πολύ τις άλλες μάρκες.
ένα αντίστοιχο, , ίσως και το ίδιο μοντέλο το είχαμε πάρει πριν κανένα 12άρι χρόνια(οπτικά πάντως είναι ίδιο) και έχει κατεδαφίσει τα πάντα, μέχρι και μπετά, εποχής χούντας, σε στρατόπεδο.
σε βιδολόγους, εκτός από τους χειροκίνητους της rothenberger(εκείνος που έχουμε είναι πιο μεγάλος σε ηλικία από εμένα) έχει περάσει και ηλεκτρικός από τα χέρια μου, τώρα τον έχουμε κανένα 10αρι χρόνια και δεν είχε ποτέ πρόβλημα, σκυλί ατάιγο που λένε.
τέλος άμα βρεις τσιμπίδες (a.k.a. γκαζοτανάλιες) dowidat, όχι να γράφουν gedore, αλλά dowidat ... οι κλασσικές πράσινες(σκούρο πράσινο όχι κάτι καινούριες με ανοιχτό ομοιόμορφο χρώμα), τσίμπα τες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.232
Πόντοι
5.006
ρε τυπε αυτο το μακιτα
large_HM1304-L.jpg.jpeg
κανει πανω απο χιλιαρικο... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

δεν παιρνεις κανα τετοιο καλυτερα να κανεις την δουλεια σου
URL]]

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177

Αμα μας πεις και γιατι δουλεια τα θελεις ισως παρεις καμια σοβαρη απαντηση.

ποια είναι η επαγγελματική σειρά της bosch; αυτή που κατασκευάζεται σε κάτι ουγγαρίες και μετά από κανένα χρόνο χρήσης τα έχει φτύσει.
Αν θα αγοράσεις bosch εργαλείο, θα κοιτάζεις πάντα τη χώρα κατασκευής... αν δεν είναι από τη γερμανία, πάρε από τα λιντλ καλύτερα.
Εγώ έχω διάφορα εργαλεία της bosch, τροχούς και δράπανα διαφόρων τύπων κυρίως για βαριές δουλειές(όχι πάγκου) και ότι ήταν αγορασμένο μετά το 2000 περίπου πέθανε μετά από 3-4 χρόνια χρήσης.
Έχω bosch δράπανο sds από τις αρχές του '80 και μόνο καρβουνάκια θέλει και καμιά αλλαγή στο καλώδιο.
Πλέον την ποιότητα κατασκευής της makita δεν τη φτάνει κάποια άλλη εταιρία, πιστεύω, αν και δεν έχω δοκιμάσει και πολύ τις άλλες μάρκες.
ένα αντίστοιχο, , ίσως και το ίδιο μοντέλο το είχαμε πάρει πριν κανένα 12άρι χρόνια(οπτικά πάντως είναι ίδιο) και έχει κατεδαφίσει τα πάντα, μέχρι και μπετά, εποχής χούντας, σε στρατόπεδο.
σε βιδολόγους, εκτός από τους χειροκίνητους της rothenberger(εκείνος που έχουμε είναι πιο μεγάλος σε ηλικία από εμένα) έχει περάσει και ηλεκτρικός από τα χέρια μου, τώρα τον έχουμε κανένα 10αρι χρόνια και δεν είχε ποτέ πρόβλημα, σκυλί ατάιγο που λένε.
τέλος άμα βρεις τσιμπίδες (a.k.a. γκαζοτανάλιες) dowidat, όχι να γράφουν gedore, αλλά dowidat ... οι κλασσικές πράσινες(σκούρο πράσινο όχι κάτι καινούριες με ανοιχτό ομοιόμορφο χρώμα), τσίμπα τες.

Τυπε εγω εχω ολη την επαγκελματικη σειρα της bosch σε οτι εργαλειο μπορεις να φανταστεις και ποτε δεν ειχα προβλημα,ειδικα στα μπαταριας εχω ενα σετ με τροχο,δραπανοκατσαβιδο και βιδολογο στα 18v και γαμανε και δερνουν.Εχω και ενα κομπρεσερ 36v που εκεινο δεν το πιανει καμια makita δες το σχετικο βινετο
Οσο για το μεγαλο κομπρεσερ των 1000ε+ θα σε στεναχωρησω γιατι εχω το ολοιδιο σε ασχετη μαρκα noname το ειχα παρει 150ε και εδω και 10 χρονια εχει βγαλει τονους μπετο και δεν εχει παθει ΤΙΠΟΤΑ!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο βιδολόγος που λέω πιο πάνω έχει 1.500
επίσης 1 ηλεκτροκόλληση που τη φοράς σαν τσάντα ταχυδρόμου μας είχε πάει σχεδόν 2 χιλιάρικα.

να φανταστείς ότι μόνο το μηχάνημα για να κολλάς σωλήνες aquatherm έκανε 6-7 κατοστάρικα και 2-3 κατοστάρικα έκανε κάθε αφαλός για κάθε διατομή.

μάστορα τα θερμουδραυλικά θέλουν εργαλεία,
δεν είναι ούτε μπογιατζιλίκια με 2 πινέλα, 2 ρολά και 5 σπάτουλες να βγάζεις πέρα τη δουλειά,
ή 1 μανόμετρο, 2 γαλλικά και 1 τρυπάνι να κρεμάς κλιματιστικά κ.ο.κ.
και όλα αυτά που σου περιγράφω δυστυχώς σαπίζουν σε ένα υπόγειο επί 4 χρόνια.
πάνε οι εποχές που δουλεύαμε... με τέτοιο εξοπλισμό και εργαλεία σιγά μη γινόμουνα προγραμματιστής,
θα είχα το συνεργείο μου και θα καθάριζα κοντά στις 10 χήνες το μήνα.

Αλλά μας γάμησε η κρίση... και ο χρόνος κατατρώει κοντά στα 40 χιλιάρικα σε εργαλεία.
κόλλαγα δεξαμενές για τη shell στα 17 και τη μέρα έπαιρνα 10 σημερινά μεροκάματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom