hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
DEWALT
Μην κρίνετε μόνο από τη μάρκα, αλλά και από το μοντέλο.
Άλλωστε παρέθεσα δύο δράπανα που είναι και τα δύο επαγγελματικά.
DEWALT
Μην κρίνετε μόνο από τη μάρκα, αλλά και από το μοντέλο.
Άλλωστε παρέθεσα δύο δράπανα που είναι και τα δύο επαγγελματικά.
όποιος ξέρει από δράπανα..
ή
Τι προτείνετε ?
Ρε δείτε τα μοντέλα πρώτα.![]()
οχι ρε δεν τα κοιταμε![]()
θα πουμε αυτο που γουσταρουμε
![]()
![]()
![]()
dewalt για κρουση κομπρεσσερ τρυπεςόποιος ξέρει από δράπανα..
ή
Τι προτείνετε ?
dewalt για κρουση κομπρεσσερ τρυπες
makita για φορητα μπαταριας
τελος!
Η επαγγελματική σειρά της Bosch?
To λέω γιατί στην κατηγορία που πάω να παίξω όλα ίδια είναι. Απλά το Bosch φαίνεται πιο πλήρες νομίζω με διακοπτή για τις στροφές κοντά στη λαβή.
και η black&decker λεει οτι εχει βγαλει επαγγελματικη σειρα ... αν θες πραγματικα εργαλεια θα παρεις αυτα που σου ειπα, αν θες για μια τρυπουλα παρε κανα noname απο το praktiker και εισαι οκΗ επαγγελματική σειρά της Bosch?
To λέω γιατί στην κατηγορία που πάω να παίξω όλα ίδια είναι. Απλά το Bosch φαίνεται πιο πλήρες νομίζω με διακοπτή για τις στροφές κοντά στη λαβή.
Τι να σου πω,μπορει να επεσες και σε μαλακες εγκαταστατες
Και κανά livergy για τον kostakisλιντλ εγγυηση![]()
![]()
παρε και για τον μπιλλυ κανα ψευτικο ρεντ μπουλ και εισαι οκ![]()
![]()
![]()
ποια είναι η επαγγελματική σειρά της bosch; αυτή που κατασκευάζεται σε κάτι ουγγαρίες και μετά από κανένα χρόνο χρήσης τα έχει φτύσει.Η επαγγελματική σειρά της Bosch?
όποιος ξέρει από δράπανα..
ή
Τι προτείνετε ?
ποια είναι η επαγγελματική σειρά της bosch; αυτή που κατασκευάζεται σε κάτι ουγγαρίες και μετά από κανένα χρόνο χρήσης τα έχει φτύσει.
Αν θα αγοράσεις bosch εργαλείο, θα κοιτάζεις πάντα τη χώρα κατασκευής... αν δεν είναι από τη γερμανία, πάρε από τα λιντλ καλύτερα.
Εγώ έχω διάφορα εργαλεία της bosch, τροχούς και δράπανα διαφόρων τύπων κυρίως για βαριές δουλειές(όχι πάγκου) και ότι ήταν αγορασμένο μετά το 2000 περίπου πέθανε μετά από 3-4 χρόνια χρήσης.
Έχω bosch δράπανο sds από τις αρχές του '80 και μόνο καρβουνάκια θέλει και καμιά αλλαγή στο καλώδιο.
Πλέον την ποιότητα κατασκευής της makita δεν τη φτάνει κάποια άλλη εταιρία, πιστεύω, αν και δεν έχω δοκιμάσει και πολύ τις άλλες μάρκες.
ένα αντίστοιχο, , ίσως και το ίδιο μοντέλο το είχαμε πάρει πριν κανένα 12άρι χρόνια(οπτικά πάντως είναι ίδιο) και έχει κατεδαφίσει τα πάντα, μέχρι και μπετά, εποχής χούντας, σε στρατόπεδο.
σε βιδολόγους, εκτός από τους χειροκίνητους της rothenberger(εκείνος που έχουμε είναι πιο μεγάλος σε ηλικία από εμένα) έχει περάσει και ηλεκτρικός από τα χέρια μου, τώρα τον έχουμε κανένα 10αρι χρόνια και δεν είχε ποτέ πρόβλημα, σκυλί ατάιγο που λένε.
τέλος άμα βρεις τσιμπίδες (a.k.a. γκαζοτανάλιες) dowidat, όχι να γράφουν gedore, αλλά dowidat ... οι κλασσικές πράσινες(σκούρο πράσινο όχι κάτι καινούριες με ανοιχτό ομοιόμορφο χρώμα), τσίμπα τες.
τι μάρκα ήταν?
Την άνκομαξ την ξέρει κανείς?