Νέα

Μαστορέματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Ρε παιδιά σκέφτομαι να βάλω τέντες σπίτι.

Έχω ακούσει διάφορα και διάφορα τώρα.

Μηχανισμοί άνκο και σόμφι.

Πανιά τεν κάτε και καλμπάρι

και με λίγα λόγια είδα ότι ο κάθε ένας χρεώνει όσο θέλει αλλά και η δουλειά του καθενός είναι τυφλή.

Ένας μου είπε ότι μέχρι και Β διαλογής πανιά μπορεί να σου φέρουν και να έχουν μούχλα.

Μέχρι στιγμής μου έχουν πεί τιμές 1250 και 950. Είναι τρία κατοστάρικα διαφορά έτσι?

Ξέρει κανείς από τέντες?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
απο τεντες δεν ξερω αλλα απο εναν που εβαλα σε 3 σπιτια ειμαι πολλη ευχαριστημενος αν εισαι κοντα περιοχη καλλιθεας αθηνα να στον γνωρισω!!!!

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
απο τεντες δεν ξερω αλλα απο εναν που εβαλα σε 3 σπιτια ειμαι πολλη ευχαριστημενος αν εισαι κοντα περιοχη καλλιθεας αθηνα να στον γνωρισω!!!!

Είμαι νότιος.

Το θέμα είναι ότι ο ακριβός μου έβγαλε εμπιστοσύνη και θα τον διάλεγα για τη δουλειά. Απλά αρκετά ακριβός ρε γαμώτο..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
hitman7771 να βαλεις με αυτοματο μηχανισμο(εσωτερικο μπουτον)για να μην κανεις μπρατσα  :grin:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
hitman7771 να βαλεις με αυτοματο μηχανισμο(εσωτερικο μπουτον)για να μην κανεις μπρατσα  :grin:

Με αυτόματο θα βάλω. Έχει παροχή.

Οι τιμές πως είναι ρε παιδιά?

για 6 μέτρα μπαλκόνι και να κλείσω και 1 μέτρο το πλαινό του

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177

Ετσι οπως τα λες,καπου στο 1000αρικο πρεπει να ειναι η τιμη

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.945
Πόντοι
496
φιλε μη βαλεις αυτοματο, το πιο πιθανο ειναι να σου καψει μοτερ σε λιγα χρονια χρησης

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
Τυπε το μοτερ καιγεται οταν δεν το κανεις συντηρηση  :idiot:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.945
Πόντοι
496
Τυπε το μοτερ καιγεται οταν δεν το κανεις συντηρηση  :idiot:

αρχδια τυπε, με το συμπαθειο κιολας
μου χει καει και σε τεντα και σε ρολο κουφωματος
μονο χειροκινητο απο δω κ περα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
Τι να σου πω,μπορει να επεσες και σε μαλακες εγκαταστατες

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
αρχδια τυπε, με το συμπαθειο κιολας
μου χει καει και σε τεντα και σε ρολο κουφωματος
μονο χειροκινητο απο δω κ περα

τι μάρκα ήταν?

Την άνκομαξ την ξέρει κανείς?

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277

φιλε μου για 6 + 1 μετρο μπαλκονι  (με 2,60 μετρα υψος συνηθως) , δηλ. 7Χ2,6=18,2 τμ. ενα χιλιαρικο και βαλε , μου κανει λιγο ακριβο.Νομιζω οτι πανω απο 40 € το μετρο κομπλε , ειναι τσουξιμο

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Ειστε μαλακες ετσι?
Οκ, περα απο τις δυσκολιες που περναμε ολοι, η τιμη ειναι μια χαρα ΕΙΔΙΚΑ αν ειναι μεσα ΚΑΙ το ΦΠΑ!

Μη γινεστε μαλακες, ελεος!

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Ειστε μαλακες ετσι?
Οκ, περα απο τις δυσκολιες που περναμε ολοι, η τιμη ειναι μια χαρα ΕΙΔΙΚΑ αν ειναι μεσα ΚΑΙ το ΦΠΑ!

Μη γινεστε μαλακες, ελεος!

κουλαρισε λιγο (και μη χαρακτηριζεις τους αλλους με τα δικα σου προσοντα).οταν στο ιντερνετ βρισκεις τιμες στα 30 - 33 € με πανια ΤΕΝΚΑΤΕ , τοτε εσυ τι συμπερασμα βγαζεις?

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
κουλαρισε λιγο (και μη χαρακτηριζεις τους αλλους με τα δικα σου προσοντα).οταν στο ιντερνετ βρισκεις τιμες στα 30 - 33 € με πανια ΤΕΝΚΑΤΕ , τοτε εσυ τι συμπερασμα βγαζεις?

Αν εισαι μεσα στην αγορα/εμποριο και παροχης υπηρεσιων τοτε εισαι απο αυτους τους ηλιθιους που λενε "θα ριξω τις τιμες στον πατο για να μαζεψω ολους τους πελατες" και τελικα το μονο που καταφερνουν ειναι να κλεινουν!

Ας παρει ο χιτμαν μια εικονα της δουλειας του ανθρωπου κι αν ειναι καλη και ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ να ανταπεξελθει σε αυτα που του ζηταει, ας προχωρησει!

ΧΕΣΤΗΚΑ για τις μεγαλοεπιχειρισεις που εχουν γαμησει την αγορα!

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Αν εισαι μεσα στην αγορα/εμποριο και παροχης υπηρεσιων τοτε εισαι απο αυτους τους ηλιθιους που λενε "θα ριξω τις τιμες στον πατο για να μαζεψω ολους τους πελατες" και τελικα το μονο που καταφερνουν ειναι να κλεινουν!

Ας παρει ο χιτμαν μια εικονα της δουλειας του ανθρωπου κι αν ειναι καλη και ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ να ανταπεξελθει σε αυτα που του ζηταει, ας προχωρησει!

Η αλήθεια είναι πως τον έναν τον ακριβό τον συνάντησα και φάνηκε πολύ καλός άνθρωπος και επαγγελματίας. Βέβαια στην ώρα της δουλειάς βγαίνουν  όλα. Αλλά μια χαρά εικόνα μου πέρασε.

Ο άλλος μου δίνει ακριβώς τα ίδια προιόντα 200 ευρώ πιο φθηνά. Με τα ίδια μοτέρ και βραχίονες.

Ο φθηνός μου δίνει πανί τενκατε ενώ ο ακριβός πανί καμπλάρι. ή όπως λέγεται. Αυτή είναι η μόνη διαφορά. Απλά ο ακριβός με κέρδισε.

Βέβαια και ο φθηνός φάνηκε καλός άνθρωπος

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277

αν ημουνα τεντας , θα μιλουσα στον χιτμαν απ' ευθειας και οχι σε εσενα.Εγω απλα ειπα τι βρισκεις στο ιντερνετ (και οχι μονο.τωρα αν αυτο που λεω εγω ειναι δυσκολο να το καταλαβεις , τοτε εισαι πολυ ευεξαπτος και ειναι κριμα.Αλλωστε ο ανθρωπος μια ερωτηση εκανε και καποιοι ασχοληθηκαν να πουν αυτο που ΕΙΔΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ καπου , οχι να του πουλησουν κατι

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Παίχτες μου μια άποψη για το θέμα "να βάλω τέντα με μηχανισμό ή όχι" που είδα ότι συζητούσατε πριν:

Γενικά ποτέ δε βάζω τέτοιους μηχανισμούς, πχ σε ρολλά παραθύρων, τέντες, ακόμα και γκαράζ - προτιμώ να είναι ανοιγόμενα με τα χέρια γιατί:

- Κόστος: Έχει διαφορά
- Μερεμέτια: Δε χρειάζεσαι ηλεκτρολόγους, γραμμές κλπ
- Βλάβες: Οι τέντες μου είναι με χειροκίνητο μηχανισμό - 15 χρόνια δεν έχε πάθει (ο μηχανισμός) τίποτα (γιατί οι τέντες σκίζονται μετά από κάποια χρόνια). Οι αυτόματοι μηχανισμοί (ακόμα και αν τους συντηρείς τακτικά) χαλάνε (δες και τον επόμενο λόγο) -- και φυσικά η συντήρηση είναι κάποιο επιπλέον έξοδο.
- Γκαντεμιά: Τη στιγμή που θα πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις το μηχανισμό (πχ για να κατεβάσεις την τέντα επειδή βρέχει και έχεις πράγματα στο μπαλκόνι) θα κοπεί το ρεύμα ή θα σου χαλάσει, είναι επιστημονικά εξακριβωμένο (νόμος Μέρφυ). Για αυτό και ακόμα και αν βάλεις αυτόματο μηχανισμό οπωσδήποτε φρόντισε να μπορεί να λειτουργήσει και χειροκίνητα.

Γενικά οι αυτόματοι μηχανισμοί θεωρώ ότι έχουν νόημα μόνο αν πράγματι έχεις δυσκολία να χρησιμοποιήσεις το χειροκίνητο, πχ για μια γυναίκα που μένει μόνη της ή για μια πόρτα γκαράζ που δε μπορεί να γίνει ανοιγόμενη οπότε θα μπει ένα μεγάλο (και πολύ βαρύ) ρολλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom