cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
Όχι ρε τυπε τρεις πίτσες χτύπησα la Bella vapoli Νέος ΚόσμοςΈλα μαν νηστικος σήμερα;
Όχι ρε τυπε τρεις πίτσες χτύπησα la Bella vapoli Νέος ΚόσμοςΈλα μαν νηστικος σήμερα;
Τυπε όταν ολοκληρώσεις με το άρμεγμα της σαύρας να μας ενημερώσεις...Τύποι εγώ την ψωλοβρονταω με κατσογρεσακη δίπλα στη φαρμα και εσείς ασχοληθείτε με ιδρώτα βαρθαλιτη και μουστάκια κακιασμενων αδερφών εδώ..
και εγώ τυπε ραφινετο πεινερλι σούπερ στη Δάφνη που είναι ένα με λουκάνικο ένα σπέσιαλ και ένα τριπλο τυρί και κιμά..Όχι ρε τυπε τρεις πίτσες χτύπησα la Bella vapoli Νέος Κόσμος
Δεν πιάνει τα μισά ρε, σαν τον Τζον πέρυσι, το Ζαχιρι πρόπερσι...είναι και σεφάρα ο Ιταλός, όσοι έχουν πάει στο μαγειρείο του στη Ρόδο, έφυγαν σκασμένοι απ' το φαγητόΑγερωχος Τζιοβανι εχει γραψει στον πουτσο του τους τσακωμους και κοιταζει την παρτολα του.
Την είδαμε ρε τυπε την κωλαρα την ώρα που έκανε μπάνιο . Έχουμε όλο το σπίτι οθόνες που παίζουν τα πάντα ταυτόχρονα σαν πρακτορείο του ΟΠΑΠΤύποι εγώ την ψωλοβρονταω με κατσογρεσακη δίπλα στη φαρμα και εσείς ασχοληθείτε με ιδρώτα βαρθαλιτη και μουστάκια κακιασμενων αδερφών εδώ..
Τι έγινε τυπε τελείωσες να τον παίζεις με τη κωλαρα της Αραβοψωλοχυμμενης και μας θυμήθηκες;η γουρουνομουρα που γαμιετε?
Έτσι τυπε εμείς είμαστε γκουρμέ...άσε τους αυνανες να τον παίζουν με έναν κώλο.Εδώ στο μαστερ έχουμε πιάτα υψηλής γαστρονομίας και τα ναυάγια στη φάρμα τσακώνονται για μια ντομάτα
σε πτυω και κανω και εναν εμετο για την ψωλοαλβανιδαΤι έγινε τυπε τελείωσες να τον παίζεις με τη κωλαρα της Αραβοψωλοχυμμενης και μας θυμήθηκες;