Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Αντε ρε νιαμου με τις διαφημισεις με περιμενει η γουτσου γουτσου μου να δουμε το La la land για 200στη φορα!!!
οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια.Αντε ρε νιαμου με τις διαφημισεις με περιμενει η γουτσου γουτσου μου να δουμε το La la land για 200στη φορα!!!
σε λυπαμε....Αντε ρε νιαμου με τις διαφημισεις με περιμενει η γουτσου γουτσου μου να δουμε το La la land για 200στη φορα!!!
ο αυλωνιτης στο λατερνα φτωχεια και φιλοτιμο.
Ποια ταινια ρε τυπε;σε λυπαμε....
διπλα μιλαμε για γαμω της ταινιες
ειχε προταση απο τον ραμσει και επιτηδες εχασε.χασαμε τα αυτια μας τυποι....
παω να σκασω....ζουμε δυσκολες εποχες ρε βαροειχε προταση απο τον ραμσει και επιτηδες εχασε.
το εχασες ρε το στεκι πλεον ψηνεις μονο στο πανηγυρι του αγιου διονυσιου?Δεν πειραζει ρε Γαυρονι Αυτιαγκουρα!!!Σε περιμενουμε εξω απο το Καραισκακης τη νεα χρονια να ψηνεις βρωμικα μαζι με τον μπαμπα σου!!!
ωιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν πειραζει ρε Γαυρονι Αυτιαγκουρα!!!Σε περιμενουμε εξω απο το Καραισκακης τη νεα χρονια να ψηνεις βρωμικα μαζι με τον μπαμπα σου!!!
Αντε ρε να ξεβουλωσεις κανεναν βοθρο...εγω ειμαι πλεον ιδιοκτητης franchise γκουρμε μπεργκεραδικων!!!το εχασες ρε το στεκι πλεον ψηνεις μονο στο πανηγυρι του αγιου διονυσιου?
αντε να σε δουμε να σε καλεσει και σενα ο κουτσοπουλος με ενα δημιουργικο μπεργκερ.Αντε ρε να ξεβουλωσεις κανεναν βοθρο...εγω ειμαι πλεον ιδιοκτητης franchise γκουρμε μπεργκεραδικων!!!
ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΡΕ ΝΙΜΟΥ!!!το σοου δεν εχει καθολου γυμνο
δεν μπορεις να με προσβαλεις επειδη εκανα μια παρατηρηση...ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΡΕ ΝΙΜΟΥ!!!