You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MasterChef 5 «Οι δηλητηριασμένοι ΔΕΝ θα πεθάνουνε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 97K
-
- Ετικέτες
- masterchef reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
θα αφαιρουν τα σηματα..Ο Γισπωνης σήμερα φοράει φόρμα με κουκούλα....του έχει τάξει ο Ρομα Μαστερκλας στο Λαύριο μετά το γύρισμα για το πως « ξαφρίζουν» αυτοκίνητα ....έχει ντυθεί κατάλληλα.....
Δεν μου άρεσε και πολύ σήμερα τυπε έφαγα μπακαλιάρο τηγανιτο με χόρτα και χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα, τώρα έχω ένα κουτί με σοκολατάκια πραλινες Λεωνίδας και πίνω και λίγο ουισκακιΈλα τυπε μου πως πάει;τσίμπησες;Θα κάνα τα πάντα με τα χέρια μου και τα αυτιά μου
Να προσεχεις τυπε. Τα νοσοκομεια ειναι φισκα
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
ούτως η άλλως καθαρή Δευτέρα δεν θα κάνουμε την έκανες εσύ σήμερα και ξεμπερδεψεςΚαι εγω γαριδομακαρονάδα το 0 νούμερο η γαρίδες χταποδακι καλαμαράκια μύδια και κάτι καβούρια σαλατα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Τι ειναι αυτα τα ανθρωπιστικα και μαλακιες ρε νιαμου;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.247
- Πόντοι
- 5.006
α γεια σουούτως η άλλως καθαρή Δευτέρα δεν θα κάνουμε την έκανες εσύ σήμερα και ξεμπερδεψεςΚαι εγω γαριδομακαρονάδα το 0 νούμερο η γαρίδες χταποδακι καλαμαράκια μύδια και κάτι καβούρια σαλατα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.247
- Πόντοι
- 5.006
τυπε ψήσε κανένα καλαμάκι στη καντίνα και άσε τα παραμυθένια σουΤι ειναι αυτα τα ανθρωπιστικα και μαλακιες ρε νιαμου;
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
έχω κάνει εμβόλιο τυπε για covid δεν παθαίνω τίποτα με καλύπτει σε όλαΔεν μου άρεσε και πολύ σήμερα τυπε έφαγα μπακαλιάρο τηγανιτο με χόρτα και χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα, τώρα έχω ένα κουτί με σοκολατάκια πραλινες Λεωνίδας και πίνω και λίγο ουισκακιΈλα τυπε μου πως πάει;τσίμπησες;Θα κάνα τα πάντα με τα χέρια μου και τα αυτιά μου
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.756
- Πόντοι
- 2.306
Στη χειρότερη χτυπάς και μια Φαντα κόκκινη και θωρακίζεσαι κατά παντός....έχω κάνει εμβόλιο τυπε για covid δεν παθαίνω τίποτα με καλύπτει σε όλαΔεν μου άρεσε και πολύ σήμερα τυπε έφαγα μπακαλιάρο τηγανιτο με χόρτα και χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα, τώρα έχω ένα κουτί με σοκολατάκια πραλινες Λεωνίδας και πίνω και λίγο ουισκακιΈλα τυπε μου πως πάει;τσίμπησες;Θα κάνα τα πάντα με τα χέρια μου και τα αυτιά μου
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.247
- Πόντοι
- 5.006
έχω κάνει εμβόλιο τυπε για covid δεν παθαίνω τίποτα με καλύπτει σε όλαΔεν μου άρεσε και πολύ σήμερα τυπε έφαγα μπακαλιάρο τηγανιτο με χόρτα και χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα, τώρα έχω ένα κουτί με σοκολατάκια πραλινες Λεωνίδας και πίνω και λίγο ουισκακιΈλα τυπε μου πως πάει;τσίμπησες;Θα κάνα τα πάντα με τα χέρια μου και τα αυτιά μου
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
τυπε ψήσε κανένα καλαμάκι στη καντίνα και άσε τα παραμυθένια σουΤι ειναι αυτα τα ανθρωπιστικα και μαλακιες ρε νιαμου;
Ρε αιντε φαε κανενα ταψι παστιτσιο να πουμε!!!
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
τυπε έχω διακόσια μπουκάλια φαντα κόκκινη στην αποθήκη, είναι περίεργοι καιροί δεν ξέρεις τι γίνεταιΣτη χειρότερη χτυπάς και μια Φαντα κόκκινη και θωρακίζεσαι κατά παντός....έχω κάνει εμβόλιο τυπε για covid δεν παθαίνω τίποτα με καλύπτει σε όλαΔεν μου άρεσε και πολύ σήμερα τυπε έφαγα μπακαλιάρο τηγανιτο με χόρτα και χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα, τώρα έχω ένα κουτί με σοκολατάκια πραλινες Λεωνίδας και πίνω και λίγο ουισκακιΈλα τυπε μου πως πάει;τσίμπησες;Θα κάνα τα πάντα με τα χέρια μου και τα αυτιά μου
Συνημμένα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.247
- Πόντοι
- 5.006
ρε πήγαινε στη γουτσου σου που θέλεις και κουβέντεςτυπε ψήσε κανένα καλαμάκι στη καντίνα και άσε τα παραμυθένια σουΤι ειναι αυτα τα ανθρωπιστικα και μαλακιες ρε νιαμου;
Ρε αιντε φαε κανενα ταψι παστιτσιο να πουμε!!!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.247
- Πόντοι
- 5.006
τυπε έχω διακόσια μπουκάλια φαντα κόκκινη στην αποθήκη, είναι περίεργοι καιροί δεν ξέρεις τι γίνεταιΣτη χειρότερη χτυπάς και μια Φαντα κόκκινη και θωρακίζεσαι κατά παντός....έχω κάνει εμβόλιο τυπε για covid δεν παθαίνω τίποτα με καλύπτει σε όλαΔεν μου άρεσε και πολύ σήμερα τυπε έφαγα μπακαλιάρο τηγανιτο με χόρτα και χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα, τώρα έχω ένα κουτί με σοκολατάκια πραλινες Λεωνίδας και πίνω και λίγο ουισκακιΈλα τυπε μου πως πάει;τσίμπησες;Θα κάνα τα πάντα με τα χέρια μου και τα αυτιά μου
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.756
- Πόντοι
- 2.306
Εγώ έχω τη συλλεκτική με παλαίωση 15 ετών σε δρυϊνα βαρέλια.....
Έχουν σώσει κόσμο οι επιστημονες αυτού του σαϊτ...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.159
- Πόντοι
- 5.506
ποτε θα κυκλοφορησει κανα sex tape με την καυλιαρα με τον χαλκά????
δεν κρατιεμαι αλλο...
Δε θα δειξει αποκαλυπτικες σκηνες το σοου ρε Τακη; Αυτο νομιζω οτι ειναι το σεξ τειπ με ολιγο απο μαγειρικη σε πολλα επεισοδια.