Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.810
- Πόντοι
- 3.936
ο κρητικός σαν τον σούπερ μάριο είναι..Ο Κρητικός ακόμα δε ξεκίνησε, έχει κάνει ήδη 3 ντουζ ιδρωτα
ο κρητικός σαν τον σούπερ μάριο είναι..Ο Κρητικός ακόμα δε ξεκίνησε, έχει κάνει ήδη 3 ντουζ ιδρωτα
πέφτει και στο φαγητό ο ιδρώτας τυπε προσφέρει μια ιδιαίτερη γεύση νοστιμιάςΟ Κρητικός ακόμα δε ξεκίνησε, έχει κάνει ήδη 3 ντουζ ιδρωτα
τωρα θυμηθηκα που μοιαζει ο ευλογητος...blood in..Ο βλογιοκομμένος danny trejo μεγας πυρφόρος.. Εδωσε την κάρτα του για να σώσει την ξυνιόρα αφέντρα κρυφολέσβω. Ελπίζοντας ότι θα πιάσει λίγο μπουτάκι. Αυτή αν ήταν στη θέση του.. θα τον έσωνε;; Ούτε στα όνειρά του![]()
έχω ρε και ένα ταψί γαλακτομπούρεκο από το κοσμικον το φιλάω για αργότερατυπε τι να κάνουν η φτερούγες με τα μπάρμπεκιου.άργησα τυπε μου γιατί έτρωγα φτερούγες με σάλτσα μπάρμπεκιου πρέπει να έφαγα καμία εικοσαρια τώρα πίνω δυο λίτρα κόκα κόλα για να χωνέψω αισθάνομαι ένα βάροςΈλα τυπε μου σε περιμενα τι τσίμπησες;Τύποι ο Ευλογητός σήμερα το βράδυ θα γαμηση Βίλλυ αλύπητα και ακαποτα![]()
φαε κανενα προφιτερόλ να στρώσει λίγο το μπέρδεμα.
εγώ τυπε τσίμπησα κάτι πιτσουλες λάιτ πεινερλι σαγανακια κτλ.τωρα μιλφειγ
![]()
Πλακα πλάκα πι κριτές με αυτά που έχουν φάει όλο συτσ τα χρόνια είναι το λιγότερο για το Ανδρεας Συγγρος ....άντε κανένα κέντρο λοιμωδών στη καλύτερη....πέφτει και στο φαγητό ο ιδρώτας τυπε προσφέρει μια ιδιαίτερη γεύση νοστιμιάςΟ Κρητικός ακόμα δε ξεκίνησε, έχει κάνει ήδη 3 ντουζ ιδρωτα
[/quote]πέφτει και στο φαγητό ο ιδρώτας τυπε προσφέρει μια ιδιαίτερη γεύση νοστιμιάςΟ Κρητικός ακόμα δε ξεκίνησε, έχει κάνει ήδη 3 ντουζ ιδρωτα
τι ειπε ρε ο αλλος κατσε να φυγει ο βλακας ο καμερα μαν.![]()
σιγουρα θα το αχολιασουν οι κουτσογιαπωνεζοι κανονικα επρεπε να τον διωξουν χθες λογω χαρακτηρα αλλα εχουν κρατησει και αλλα σκουπιδια παλίοτερα.τι ειπε ρε ο αλλος κατσε να φυγει ο βλακας ο καμερα μαν.![]()
Ναι αυτο ειπε. Μιλαμε αν εχεις μαγαζι και θες να το τιναξεις στον αερα προσλαμβανεις 1 απο τα 3 ναυαγια
χαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΟ Ρομα έχει απ’ έξω τα φορτηγα έτοιμα , με το που θα σβήσουν τα φώτα σήμερα θα τους κάνει νοικοκυραίους...
έχω ρε και ένα ταψί γαλακτομπούρεκο από το κοσμικον το φιλάω για αργότερατυπε τι να κάνουν η φτερούγες με τα μπάρμπεκιου.άργησα τυπε μου γιατί έτρωγα φτερούγες με σάλτσα μπάρμπεκιου πρέπει να έφαγα καμία εικοσαρια τώρα πίνω δυο λίτρα κόκα κόλα για να χωνέψω αισθάνομαι ένα βάροςΈλα τυπε μου σε περιμενα τι τσίμπησες;Τύποι ο Ευλογητός σήμερα το βράδυ θα γαμηση Βίλλυ αλύπητα και ακαποτα![]()
φαε κανενα προφιτερόλ να στρώσει λίγο το μπέρδεμα.
εγώ τυπε τσίμπησα κάτι πιτσουλες λάιτ πεινερλι σαγανακια κτλ.τωρα μιλφειγ
![]()