celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.170
- Πόντοι
- 6.056
Να σταλει στους κριτες του μαστερ σεφ και να μας πουνε αν ηταν 5-30 ,10-40 ή βαλβολινη 80-90στο σορβαιβορ δινουν στοιχεια οτι ο καλιδης δεν εκλεψε το λαδι...
Να σταλει στους κριτες του μαστερ σεφ και να μας πουνε αν ηταν 5-30 ,10-40 ή βαλβολινη 80-90στο σορβαιβορ δινουν στοιχεια οτι ο καλιδης δεν εκλεψε το λαδι...
ΕΙπε ο γκιοζης οτι τωρα θα απαντησει σε αυτους που τον κρατουσαν πισω.Η ελεινιδα του είπε του πυρφορου αγαπούλη να μην πάει στο μαστερ
στο σορβαιβορ Η ΑΣΗΜΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΓΥΜΝΗ!!!!
ΓΥΡΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!
Όλοι οι προβληματικοι και πονεμένοι της ζωής στο MasterChef κάνουν δήλωση συμμετοχής
σε βλεπω να τριβεις ασημικα ολο το βραδυ σημεραΑχου το μωρε σαν τη γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου ειναι ολο γλυκα και ναζι............................................
..................καλα τα ειπα αγαπη μου;
Αχου το μωρε σαν τη γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου ειναι ολο γλυκα και ναζι............................................
η μαριποζα τα εχει πεταξει ολα εξω στο σορβαιβορ αλλα εσεις εδω ρεμαλιατι βυζαρες ηταν αυτες!!
Νικολέτα καλουλα φοιτήτρια καλών τεχνων που στο προκείμενο ξεσκιζεται από κωλο
σε βλεπω να τριβεις ασημικα ολο το βραδυ σημεραΑχου το μωρε σαν τη γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου ειναι ολο γλυκα και ναζι............................................
Αχου το μωρε σαν τη γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου ειναι ολο γλυκα και ναζι............................................