Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.742
- Πόντοι
- 6.256
Τι μου θυμησες τυπε τοτε που πηγα να μαγειρεψω ζωντανο εναν Αργυροπελεκανο....
Τι μου θυμησες τυπε τοτε που πηγα να μαγειρεψω ζωντανο εναν Αργυροπελεκανο....
ο νικος ειναι ο ευλογητος μαλλλονΠοσοι και ποσες εχουν μεινει μεσα; ποιοι; ποιες;
ο ξανθομπαμπουρας Χιμλερ Στεφανος ειναι ακομα μεσα;
ο αυτιας ειναι ο Ευλογητος που λετε;
η κωνσταντινα ο γκασμας ειναι μεσα;
εχει κι αλλο κοσμο.
Καντε μια περιληψη.
ο νικος ειναι ο ευλογητος μαλλλον
Α, ο Σκορδακης;
εχεις παρατηρησει τα τεραστια χειλη του; γι αυτο αφηνει μουσι πιστευω.
κοιτα φωτογραφια που ειχε, σαν γκομενα.
Δεν είδα ποτέ ότι με είχες κάνει tag, θα έπρεπε να βγει ειδοποίηση;@Νταης Αν βγάλουμε την εμφάνιση από την εξίσωση. Συμφωνώ πως δε ξέρω ποιός είναι πιο νορμάλ. Αν πω λοιπόν ωστόσο τη λίστα μου με τους πιο συμπαθείς:
1. Παύλος
2. Λία
3. Μαργαρίτα
4. Τζαμαλ
4. Ανους
5. Σεροπ
6. Τζιοβάνι. Η υπόθεσή του με έχει προβληματίσει. Ναι, δείχνει ήπιος κτλ αλλά μου δίνει την εντύπωση πως απλά δε μιλάει για να τα έχει με όλους καλά.
O ραγκάτσος είναι 45αρης επαγγελματίας με μαγαζί. Ο άνθρωπος δεν έχει στο μυαλό του αλλά ούτε και διάθεση να κάτσει να μαδομουνιάζεται με τα υπόλοιπα νούμερα πιτσιρίκια. Έχει μπει με έναν σκοπό...να πάρει τα φράγκα να βουλώσει τρύπες και να αναδείξει τη δουλειά του. Τα άλλα τα βλαμμένα, όπως σε όλα τα ριάλιτι, έχουν το νού τους στην ίντριγκα και να γίνουν τηλε μαϊντανοίΔεν είδα ποτέ ότι με είχες κάνει tag, θα έπρεπε να βγει ειδοποίηση;
Τέλοσπάντων για Τζιοβάνι θα συμφωνήσω αλλά το θεωρώ και δείγμα ωριμότητας. Καλά κάνει και είναι διακριτικός/διπλωματικός και σίγουρα έχει άποψη για τους άλλους ως φυσιολογικός άνθρωπος.
Δεν θα πω ότι είναι "άγιος" απλά εγκρίνω το στυλ του.
Όλοι για να κερδίσουν έχουν μπει, αυτός σωστά κοιτάει να έχει καλό προφίλ αφού είναι επαγγελματίας. Κάτι άλλοι ουρακοτάγκοι που ξεκατινιάζονται και ξεφτελίζονται να δω τί θα κάνουν μετά.
Αχαχχαχα....ιτς οκει....ααχαχαχαχα.κουφαλα καριολα γουρουνομουρα γαμιεσε μαζι με τον τζειμς καφετζη
Αδελφέ Έλα φάρμα κανει μπάνιο η κολάρα και η βυζαρακουφαλα καριολα γουρουνομουρα γαμιεσε μαζι με τον τζειμς καφετζη