troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.222
- Πόντοι
- 5.506
τυπε αμα κανει αυτα τα 2 η γυναικα απο εμενα ειναι ναι....Σιδερωμα και![]()
τυπε αμα κανει αυτα τα 2 η γυναικα απο εμενα ειναι ναι....Σιδερωμα και![]()
Πάρε και μένα και έρχομαΘα παραγγείλω κρέπες τώρα για να έρθω στα ίσα μια αλμυρή και μια γλυκιά
Ο άλλος βρέθηκε μαν;Σωστος![]()
Υπαρχουν πολλα γκουρμεδοκρεοπωλεια σε διαφορες συνοικιες της Αθηνας αμα το ψαξεις...εγω προσωπικα ψωνιζω απο το Meat Shop στο Παλαιο Φαληρο.για πες ρε σαλτ μπεη εσυ απο ποια μπουτικ κρεατων ψωνιζεις?![]()
Ο άλλος βρέθηκε μαν;![]()
Τώρα μιλάμε για νότια προάστια,όχι για Πειραιά.δε ξέρεις εσύ από εκεί.απο που τρως κρεπες?![]()
![]()
![]()
Δεν εχω ιδεα,να του κανουμε κανενα τρισαγιο εδω στο σαη?
![]()
Κρεπελινο τυπεΤώρα μιλάμε για νότια προάστια,όχι για Πειραιά.δε ξέρεις εσύ από εκεί.![]()
![]()
οχι τρωω σπανια κρεπες και παντα βραδυ.Τώρα μιλάμε για νότια προάστια,όχι για Πειραιά.δε ξέρεις εσύ από εκεί.![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Υπαρχουν πολλα γκουρμεδοκρεοπωλεια σε διαφορες συνοικιες της Αθηνας αμα το ψαξεις...εγω προσωπικα ψωνιζω απο το Meat Shop στο Παλαιο Φαληρο
Κρεπελινο τυπε
εγω θα εβαζα τους μπλε να επιλεξουν κοκκινους και κοκκινους να επιλεξουν μπλε.Πως τους γαμησε ετσι ο Γιαπωνης ρε τυποι;
Εγω αμα ημουν στη θεση των κριτων θα εβαζα και τις δυο ομαδες να ψηφισουν για αποχωρηση 2 ατομα η καθε μια να γινει της πουτανας αλλα που να τα σκεφτουν αυτα τα κοριτσακια του ΣΤΑΡ!!!![]()
![]()
![]()
εσυ εισαι δολοπλοκος,διαπλεκομενος,φυτιλιαστης και αντιπροσωποςΠως τους γαμησε ετσι ο Γιαπωνης ρε τυποι;
Εγω αμα ημουν στη θεση των κριτων θα εβαζα και τις δυο ομαδες να ψηφισουν για αποχωρηση 2 ατομα η καθε μια να γινει της πουτανας αλλα που να τα σκεφτουν αυτα τα κοριτσακια του ΣΤΑΡ!!!![]()
![]()
![]()
εγω θα εβαζα τους μπλε να επιλεξουν κοκκινους και κοκκινους να επιλεξουν μπλε.![]()
![]()
![]()
Eχει και τον τζαμαλ που μιλαει σε σλοου μοσιον να τον βοηθαει...τρελο μειονεκτημα ο ιταλος λογω γλωσσας και ταχυτητας