troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.110
- Πόντοι
- 5.506
το χριστινακι θα του τα φαει θειοΘα κεράσεις όλο το νήμα, όχι εμένα.
το χριστινακι θα του τα φαει θειοΘα κεράσεις όλο το νήμα, όχι εμένα.
Βγάλε κανένα ευρώ ρε σπαταλε καβούρια.![]()
το χριστινακι θα του τα φαει θειο
Πάντα συγκινούμαι με τέτοια νήματα τυπε όπου ο τίτλος ξεκινάει με "είμαι ναυάγιο και δεν μπορώ να σταύρωσω γκομενα"και καταλήγει στο "Όλες οι γυναίκες είναι πουτανες"...εκτος απο το χριστινακι του βαρου υπαρχει νημα τυπε
ολες εκτος απο την μαμα τυπε ομωςΠάντα συγκινούμαι με τέτοια νήματα τυπε όπου ο τίτλος ξεκινάει με "είμαι ναυάγιο και δεν μπορώ να σταύρωσω γκομενα"και καταλήγει στο "Όλες οι γυναίκες είναι πουτανες"...![]()
![]()
Ναι απλας μεγάλος,το ευρώ του με το κυαλι το βλέπουμε.Πάντα έτσι γαλαντόμος και ανοιχτοχέρης ήταν?
λογικο ρε αδερφε...ευρω ο βαρος παιρνει μονο τα χριστουγεννα.Ναι απλας μεγάλος,το ευρώ του με το κυαλι το βλέπουμε.![]()
Εσένα αδελφέ θα πάμε Σόλων και θα σου κάνω το τραπέζι ότι γουστάρεις για πάρτυ σου..λογικο ρε αδερφε...ευρω ο βαρος παιρνει μονο τα χριστουγεννα.
0,50 ο μισθος και 0,50 το δωρο![]()
![]()
![]()
Ναι απλας μεγάλος,το ευρώ του με το κυαλι το βλέπουμε.![]()
λογικο ρε αδερφε...ευρω ο βαρος παιρνει μονο τα χριστουγεννα.
0,50 ο μισθος και 0,50 το δωρο![]()
![]()
![]()
Εσένα αδελφέ θα πάμε Σόλων και θα σου κάνω το τραπέζι ότι γουστάρεις για πάρτυ σου..![]()
βολεψε το παιδι και εσυ ρε θειο σε καμμια θεσουλα....Όταν του λέω να πάει στο μάστερσεφ να πλένει πιάτα, δεν ακούει...
οταν λες ψαροταβερνα να πας το χριστινακι μην την πας στον τηγανελο ρε μαλακα την κοπελα να φαει κοκοβιους ,να καψει τα ρουχα της μετα αππο την τσικνα και μας κανεις ρεζιλιδεν κερναω που να σκασετε.
εχω ακρες δυνατες οπου παω μου στρωνουν κοκκινα χαλια,στη θαλασσα θα την παω στο ιχθυοπωλειο που ψηνει ψαρια.οταν λες ψαροταβερνα να πας το χριστινακι μην την πας στον τηγανελο ρε μαλακα την κοπελα να φαει κοκοβιους ,να καψει τα ρουχα της μετα αππο την τσικνα και μας κανεις ρεζιλι
![]()
![]()
![]()
στο φουγαρο?εχω ακρες δυνατες οπου παω μου στρωνουν κοκκινα χαλια,στη θαλασσα θα την παω στο ιχθυοπωλειο που ψηνει ψαρια.![]()
![]()
![]()
στο φουγαρο?
Ποιος είναι ο Σόλων??Εσένα αδελφέ θα πάμε Σόλων και θα σου κάνω το τραπέζι ότι γουστάρεις για πάρτυ σου..![]()
εχω ακρες δυνατες οπου παω μου στρωνουν κοκκινα χαλια,στη θαλασσα θα την παω στο ιχθυοπωλειο που ψηνει ψαρια.![]()
![]()
![]()
Τι είναι το φουγάρο θείο?
Ποιος είναι ο Σόλων??![]()
Στη πειραϊκή τυπε το καλύτερο χειροποίητο καλαμάκι μακράν στο Πειραιά ..κοτόπουλο και χοιρινό.Ποιος είναι ο Σόλων??![]()