Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.763
- Πόντοι
- 6.256
Μπουστης με συνδρομο Παρκινσον θα σφαξει ολα τα ψαρια και στο τελος θα του πουνε οτι ηταν φανταστικα....![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
1,5 Kιλο ψαρι θα παει χαμενοΠεταξε μπλε οθονη η χοντροκωλα απο το Βωλο!!!![]()
καταστροφη κριμα και αδικο ρε μαλακα.....1,5 Kιλο ψαρι θα παει χαμενο![]()
![]()
![]()
αλλαξε μερος κατοικιας στησε χαρτοκουτι στους καδους του μαστερ σεφ.καταστροφη κριμα και αδικο ρε μαλακα.....
χαλανε φαγητο για 5 οικογενειες γαμω το ξεσταυρι τους μεσα
Θα γινοταν καλος τσιπουρομεζεςκαταστροφη κριμα και αδικο ρε μαλακα.....
χαλανε φαγητο για 5 οικογενειες γαμω το ξεσταυρι τους μεσα
Γαμησε τα τυπε...1,5 Kιλο ψαρι θα παει χαμενο![]()
![]()
![]()
ρε μην κοιτας εγω που εχω και τρωω 2 ροζ τονους και μια χρυση τσιπουρα για το μεσημεριανο μου ουζακι....για τον κοντιζα το λεω που χεζονται μην βρει κανα κοκκαλο και πετανε 8 κιλα ψαριααλλαξε μερος κατοικιας στησε χαρτοκουτι στους καδους του μαστερ σεφ.![]()
![]()
![]()
Μαλακες κρυωνουν το ρυζι με βενταλια για να μην λασπωσει....ξεροχυνω!!!![]()
Μαλακες κρυωνουν το ρυζι με βενταλια για να μην λασπωσει....ξεροχυνω!!!![]()
Τι γελας ρε κλωνοποιημενο νιμου;Ακου τι σκεφτηκε ο Γιαπωνης που εχει κανει επιστημη το ρυζι....αμα το αφησω εξω απο τη φωτια ζεστο θα συνεχισει να βραζει!Αμα το κρυωσω με νερο θα παθει σοκ το ρυζι και θα χαλασει η γευση του.
Aμα το βαλεις στο ψυγειο θα σοκαριστει επισης,αν βαλεις το σκευος σε αλλο σκευος με κρυο νερο(αναποδο μπεν μαρι) παλι δεν βολευει.Θα ηταν καλυτερο να φυσανε δυνατα με το στομα,να πεταγονται τα φλεματα στο ρυζι και μετα να το πανε στους κριτες να το δοικαμασουνΤι γελας ρε κλωνοποιημενο νιμου;Ακου τι σκεφτηκε ο Γιαπωνης που εχει κανει επιστημη το ρυζι....αμα το αφησω εξω απο τη φωτια ζεστο θα συνεχισει να βραζει!Αμα το κρυωσω με νερο θα παθει σοκ το ρυζι και θα χαλασει η γευση του.
Οποτε παρε μια βενταλια και κρυωνε το σταδιακα με αερα!!!
ΞΕΡΟΧΥΝΩ!!!!![]()
εχω την κατια και το φυσαει σιγα σιγαAμα το βαλεις στο ψυγειο θα σοκαριστει επισης,αν βαλεις το σκευος σε αλλο σκευος με κρυο νερο(αναποδο μπεν μαρι) παλι δεν βολευει.Θα ηταν καλυτερο να φυσανε δυνατα με το στομα,να πεταγονται τα φλεματα στο ρυζι και μετα να το πανε στους κριτες να το δοικαμασουν![]()
![]()
![]()
εχω την κατια και το φυσαει σιγα σιγα![]()
θεσουλα?.... στείλε .... β .... ήσυχα...![]()
Γνωμη τυπε για τυπους Birla και Baros που εχουν ονοματισει τις φουσκωτες sex dolls τους και τους συμπεριφερονται σαν να ειναι ανθρωπινες...Ναι,σιγα![]()
![]()
![]()