baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
μπαοκτζηδεςς ακομα και στις γυναικες οταν επιλεγουν γυναικες ειναι αλλου επιπεδου.η γκομενα του μουχο ειναι ρε τακη![]()
![]()
![]()
μπαοκτζηδεςς ακομα και στις γυναικες οταν επιλεγουν γυναικες ειναι αλλου επιπεδου.η γκομενα του μουχο ειναι ρε τακη![]()
![]()
![]()
Ανούς = μπαζο από την μπουγατσουποληανους σημαινει κωλοτρυπιδα?
![]()
![]()
Τωρα αδελφέ τσιμπαω λίγο προφιτερόλ και λιγο μιλφειγ για σπρωξιμο.![]()
![]()
![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σακακι αδαμαντιδη τωρα γατοι στον παπαδοπουλο....
παρτε ματι
μλκ αιτια χωρισμου με το χριστινακι ειναι οτι μου παει τηλεοπτικη κοντρα εγω σταθερος μαστερ σεφ και εκεινη βλεπει σαρβαιβορ και φαρμα και τωρα βλεπει αδαμαντιδη με γυαλιστερο κοστουμι ιλουστρασιον.![]()
![]()
![]()
![]()
παρτε ματι
μλκ αιτια χωρισμου με το χριστινακι ειναι οτι μου παει τηλεοπτικη κοντρα εγω σταθερος μαστερ σεφ και εκεινη βλεπει σαρβαιβορ και φαρμα και τωρα βλεπει αδαμαντιδη με γυαλιστερο κοστουμι ιλουστρασιον.![]()
![]()
![]()
Γιατι βριζεις τωρα?ΓΑΜΙΕΤΕ ΕΞΙΣΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΣΑΠΙΑ
Σημερα στεκεται καλα,σε μια προσφατη εκπομπη του πηγαν σκαμπο,ηταν κομματιαμλκ αιτια χωρισμου με το χριστινακι ειναι οτι μου παει τηλεοπτικη κοντρα εγω σταθερος μαστερ σεφ και εκεινη βλεπει σαρβαιβορ και φαρμα και τωρα βλεπει αδαμαντιδη με γυαλιστερο κοστουμι ιλουστρασιον.![]()
![]()
![]()
Εχει ασορτι γραβατα και υποκαμισο ο πρωην νομαρχης Σαλονικης.γνωστος ως Πανικας![]()
![]()
![]()
![]()
παρτε ματι
μονο στην τουαλετα δεν εχω,αν και ψηνομαι παρολο που δεν εχω μπανιερα τζακουζι.Τον Μάιο έχει 15πενθήρο εκπτώσεων, πάρε μια τιβι ακόμη.
Τι θα τα κάνεις τα λεφτά??
αραξε...το χριστινακι ξερει βαρομλκ αιτια χωρισμου με το χριστινακι ειναι οτι μου παει τηλεοπτικη κοντρα εγω σταθερος μαστερ σεφ και εκεινη βλεπει σαρβαιβορ και φαρμα και τωρα βλεπει αδαμαντιδη με γυαλιστερο κοστουμι ιλουστρασιον.![]()
![]()
![]()
σωραιος αδερφεΤωρα αδελφέ τσιμπαω λίγο προφιτερόλ και λιγο μιλφειγ για σπρωξιμο.![]()
![]()