Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.996
- Πόντοι
- 12.756
εχεις αλλάξει πολύ ... δεν ήσουν έτσιοσα μπορω και οσες οθονες εχω.![]()
![]()
![]()
εχεις αλλάξει πολύ ... δεν ήσουν έτσιοσα μπορω και οσες οθονες εχω.![]()
![]()
![]()
Της εκκλησίας δλδ?παλια ηταν καλο παιδι παντως ....![]()
πες το και έτσιΤης εκκλησίας δλδ?
εχει παραιτηθει απο την ζωη δυστυχως....εχει την συμπονια μου παντωςπες το και έτσι
τα επομενα κεμπαπ που θα φας θα τα εχω πλασει με τη πουτσα μου.εχει παραιτηθει απο την ζωη δυστυχως....εχει την συμπονια μου παντως
εχει παραιτηθει απο την ζωη δυστυχως....εχει την συμπονια μου παντως
δεν ξερω αν μπορουμε να τον σωσουμεΌλο και χειρότερο γίνεται...![]()
ουτε με εξορκισμό ?δεν ξερω αν μπορουμε να τον σωσουμε
μλκ μακαρι να παρει πουλο την εχει δει καπως.Έτσι γαμαει η μειοψηφία μωρή καριόλα!!!![]()
δυσκολο πολυ....εχει μπει εξαλλου και στα σαλονια του Κερατσινιου και την εχει δει καπωςουτε με εξορκισμό ?
μαλακα δεν το πιστευω οτι εγινε τηλεορασακιας , και βλεπει και μαστερ σεφ , που το μονο που ετρωγε ηταν φασολα μεσα σε ψωμι σαντουιτςδυσκολο πολυ....εχει μπει εξαλλου και στα σαλονια του Κερατσινιου και την εχει δει καπως![]()
μαλακα δεν το πιστευω οτι εγινε τηλεορασακιας , και βλεπει και μαστερ σεφ , που το μονο που ετρωγε ηταν φασολα μεσα σε ψωμι σαντουιτς![]()
Τόσο χαρντκορ τύπος ήταν ο βάρος?μαλακα δεν το πιστευω οτι εγινε τηλεορασακιας , και βλεπει και μαστερ σεφ , που το μονο που ετρωγε ηταν φασολα μεσα σε ψωμι σαντουιτς![]()
ηταν ο Ραμπο της σκυλισιας κουραδας, τα γκανγκ μπανγκ αυτουνου μαζι με τον σκυλο του εχουν μεινει στην ιστορια.Τόσο χαρντκορ τύπος ήταν ο βάρος?
Και τώρα παντοφλάκιας...
ηταν ο Ραμπο της σκυλισιας κουραδας, τα γκανγκ μπανγκ αυτουνου μαζι με τον σκυλο του εχουν μεινει στην ιστορια.
Μεχρι καλαζαρ ειχε κολλησει ο τυπος
ρε μαλακα τι έχεις πάθει ? σου πηρε τον λογαριασμό κανας άλλος ?η δοκιμασια ειναι πολλη δυσκολη θα αντιγραψουν γλυκο,χαλβα σιμιγδαλενιο με σταφιδες και αμυγδαλα.![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα τι έχεις πάθει ? σου πηρε τον λογαριασμό κανας άλλος ?