baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
ειχαν κανει ψευτοανακαινησει και ειχαν ξηλωσει διακοπτικο υλίκο και το βαζανε οπου να ναι.Είχαν μπερδέψει διευθύνσεις...
ειχαν κανει ψευτοανακαινησει και ειχαν ξηλωσει διακοπτικο υλίκο και το βαζανε οπου να ναι.Είχαν μπερδέψει διευθύνσεις...
Master Σκατορουφηχτρα ρε νιμου!!!α ρε πουστη δεν θα βγει και το μαστερ ελεκτρισιαν θα τους γαμηκω ολους.![]()
![]()
![]()
Αν τα έβαζε κανένας μπαρμπα Κίτσος λογικο, όχι ότι έχω κάτι...ειχαν κανει ψευτοανακαινησει και ειχαν ξηλωσει διακοπτικο υλίκο και το βαζανε οπου να ναι.
τα πιατα τα επλυνες?Master Σκατορουφηχτρα ρε νιμου!!!![]()
![]()
ουυυυυυυυΣας γλενταει η μαριναρα και πόναγε κουφαλες ε??
τελικα καμια θεσουλα εχουμε?Αν τα έβαζε κανένας μπαρμπα Κίτσος λογικο, όχι ότι έχω κάτι...
παρκετεζα εκανες?Master Σκατορουφηχτρα ρε νιμου!!!![]()
![]()
ρε νομιζω οτι πινει τσιγαριλικια...ιδεα μου ειναι?ετοιμο να κλαψει ειναι το καθυστερημενο.![]()
![]()
![]()
![]()
666 δε ναμπερ οφ δε μπιτς(Κων/να και γουρουνομουρα-πρωην Βαρου)ουυυυυυυυ
666 δε ναμπερ οφ δε πιστ
για κλωτσιες ειναι μαι μαλιστα πολλες.ρε νομιζω οτι πινει τσιγαριλικια...ιδεα μου ειναι?
για πολλη ξεφτιλισμα ειναι η καριολα ποιος μαλακας την παντρευτηκε.666 δε ναμπερ οφ δε μπιτς(Κων/να και γουρουνομουρα-πρωην Βαρου)![]()
αντε ρε αδερφε...2 ωρες ετρωγες και παει να μου βγει απο τα αυτιαΈλα αδελφέ ρίξε τελειωσα το τσίμπημα..![]()
αντε ρε αδερφε...2 ωρες ετρωγες και παει να μου βγει απο τα αυτια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για κλωτσιες ειναι μαι μαλιστα πολλες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για πολλη ξεφτιλισμα ειναι η καριολα ποιος μαλακας την παντρευτηκε.
Πήγες για πιροσκί εσύ;επισης και ο γλιτσας αλεκος με το μουστακι ειναι κρυφοσιχαμα.
η μαρινα που θα της κανω παρτυ με γκολντεν σαουερ.Ποια απ τις 2 ειναι παντρεμενη?Οχι οτι εχει τεραστια διαφορα,αλλα κουβεντα να γινεται
![]()
την απαντηση την ξερεις.Πήγες για πιροσκί εσύ;![]()
η μαρινα που θα της κανω παρτυ με γκολντεν σαουερ.![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την απαντηση την ξερεις.![]()