You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MasterChef 5 «Οι δηλητηριασμένοι ΔΕΝ θα πεθάνουνε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 97K
-
- Ετικέτες
- masterchef reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Mπαμπας Σαλιγκαρουδηςμαλακια ηταν παιγδια.....
ΟΛΟΙ ΣΟΥΡΒΑΙΒΟΡ ΑΥΡΙΟ!!!!!!
Τυπε δεν δεχτηκα ουτε μια προσφορα για το νημα μεχρι και ο μπαμπας Σαλαγκουδης εκανε πισω....τα λεμε απο Δευτερα στο Μαστερ Σεφ ρε νιαμου!!!
Δέχεται απειλές η οικογένειά μου τύπε.
Μ.Σ.
Τι ειναι το Μ.Σ;
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 2.646
κάθε μέρα ρουκ ζουπ βλέπω τυπε.Το καλύτερο μουνι στην ελληνική σοουμπιζΤι heat ρε νιαμου....Ελα Σουλα με τη Μεριλ Στριπ της Ελλαδος τη Ζετα!!!
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Το ψηνει το ψαρι κι απο τις 2 πλευρες τελικα?Εχει Βεγκο στο ΜεγκαΤι heat ρε νιαμου....Ελα Σουλα με τη Μεριλ Στριπ της Ελλαδος τη Ζετα!!!
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
μαλακια ηταν παιγδια.....
Τυπε δεν δεχτηκα ουτε μια προσφορα για το νημα μεχρι και ο μπαμπας Σαλαγκουδης εκανε πισω....τα λεμε απο Δευτερα στο Μαστερ Σεφ ρε νιαμου!!!
Μ.Σ.
Τι ειναι το Μ.Σ;
Μπαμπάς Σαλαγκούδης.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
σουλα σαριμπουγιουκη βλακα.Mπαμπας Σαλιγκαρουδηςμαλακια ηταν παιγδια.....
Μ.Σ.
Τι ειναι το Μ.Σ;
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Με ενα ζεστο χαμομηλι φιλτατε για να σηκωθουμε αυριο με την ανατολη του ηλιου να παρακολουθησουμε τον Αυτια να μαθουμε τα νεα που μας απασχολουνεχει και οπερα στον ειρτ παλιομπιθουλες ετσι πρεπει να ειναι τα σαββατοβραδα μας
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.993
- Πόντοι
- 5.506
γιασου ρε φιλε βαρο...χιλιοχρονος να εισαι τυπεεχω και γω γενεθλια σημερα οπως η σουλα,μαλλον ταιριαζουμε λες να μου κατσει η σουλα?
να χαιρεσε τα σκυλακια σου
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Με ενα ζεστο χαμομηλι φιλτατε για να σηκωθουμε αυριο με την ανατολη του ηλιου να παρακολουθησουμε τον Αυτια να μαθουμε τα νεα για τις συνταξεις μαςεχει και οπερα στον ειρτ παλιομπιθουλες ετσι πρεπει να ειναι τα σαββατοβραδα μας
Το διόρθωσα λίγο.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.136
- Πόντοι
- 2.606
γιασου ρε φιλε βαρο...χιλιοχρονος να εισαι τυπεεχω και γω γενεθλια σημερα οπως η σουλα,μαλλον ταιριαζουμε λες να μου κατσει η σουλα?
Κέρασε τίποτα θείο;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.993
- Πόντοι
- 5.506
μουνιου το πανηγυρι στην Ερμου σημερα τυπε....Με ενα ζεστο χαμομηλι φιλτατε για να σηκωθουμε αυριο με την ανατολη του ηλιου να παρακολουθησουμε τον Αυτια να μαθουμε τα νεα που μας απασχολουνεχει και οπερα στον ειρτ παλιομπιθουλες ετσι πρεπει να ειναι τα σαββατοβραδα μας
περιμενω αυριο να πει ο γιωργαρος ποτε μπαινει η συνταξη να παω και εγω
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
κατσε ρε μαν δεν ειμαι 99 για να μου ευχηθεις χιλιοχρονος.γιασου ρε φιλε βαρο...χιλιοχρονος να εισαι τυπεεχω και γω γενεθλια σημερα οπως η σουλα,μαλλον ταιριαζουμε λες να μου κατσει η σουλα?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
κολυβα.γιασου ρε φιλε βαρο...χιλιοχρονος να εισαι τυπεεχω και γω γενεθλια σημερα οπως η σουλα,μαλλον ταιριαζουμε λες να μου κατσει η σουλα?
Κέρασε τίποτα θείο;
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Πωλειται νημα σε καλη κατασταση,με αρκετες σελιδες σκουπιδιασματος,ιδιοκτητης σοβαρος κυριος,ηθικων αρχων,για περαιτερω πληροφοριες πμ στο νικ ΧελρειζερφορεβερεντεβερεντεβερΜε ενα ζεστο χαμομηλι φιλτατε για να σηκωθουμε αυριο με την ανατολη του ηλιου να παρακολουθησουμε τον Αυτια να μαθουμε τα νεα για τις συνταξεις μαςεχει και οπερα στον ειρτ παλιομπιθουλες ετσι πρεπει να ειναι τα σαββατοβραδα μας
Το διόρθωσα λίγο.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Θα θυσιαστει στο τελος για να ξεπαστρεψουν τον Θανο τον κατακτητηIron Man κανείς?
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.136
- Πόντοι
- 2.606
κατσε ρε μαν δεν ειμαι 99 για να μου ευχηθεις χιλιοχρονος.γιασου ρε φιλε βαρο...χιλιοχρονος να εισαι τυπεεχω και γω γενεθλια σημερα οπως η σουλα,μαλλον ταιριαζουμε λες να μου κατσει η σουλα?
Πόσο είσαι δλδ;
42 χρόνια είσαι στο μπου...