baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.878
- Πόντοι
- 6.035
καθαρα δευτερα στα λιπασματα να σε παω πιπα κωλο με τον αητο.Κάτι τέτοιο ξέρασε και ο Προβατοκαμηλος μου χθες....![]()
καθαρα δευτερα στα λιπασματα να σε παω πιπα κωλο με τον αητο.Κάτι τέτοιο ξέρασε και ο Προβατοκαμηλος μου χθες....![]()
καθαρα δευτερα στα λιπασματα να παω πιπα κωλο με τον αητο.Κάτι τέτοιο ξέρασε και ο Προβατοκαμηλος μου χθες....![]()
![]()
Πρέπει να φύγει αυτός ο γελοίος αντιπαθεσταστος μποχεσης ας πάει από εκεί που ήρθεΟ βρωμιάρης κρητικός θα φύγει σήμερα
εχω κανει εμβολιο.καθαρα δευτερα στα λιπασματα να παω πιπα κωλο με τον αητο.Κάτι τέτοιο ξέρασε και ο Προβατοκαμηλος μου χθες....![]()
![]()
Που να πας γέρος άνθρωπος...κάτσε στα αυγά σου.![]()
ρίξε μετά θα έρθει το παιδί με το τσιμπημααδερφε τσιμπας η να ριξω κανα εμετο?Έλα τυπε μου πως πάει; Τι τσίμπημα έπεσε;Ο βρωμιάρης κρητικός θα φύγει σήμερα![]()
του τρουμπακη του τσιμπησανε το κωλαρακι σημερα.ρίξε μετά θα έρθει το παιδί με το τσιμπημααδερφε τσιμπας η να ριξω κανα εμετο?Έλα τυπε μου πως πάει; Τι τσίμπημα έπεσε;Ο βρωμιάρης κρητικός θα φύγει σήμερα![]()
![]()
γιατι ρε?του τρουμπακη του τσιμπησανε το κωλαρακι σημερα.ρίξε μετά θα έρθει το παιδί με το τσιμπημααδερφε τσιμπας η να ριξω κανα εμετο?Έλα τυπε μου πως πάει; Τι τσίμπημα έπεσε;Ο βρωμιάρης κρητικός θα φύγει σήμερα![]()
![]()
![]()
εσύ από πού ξέρεις τα λιπάσματα ρε λαμογιοτου τρουμπακη του τσιμπησανε το κωλαρακι σημερα.ρίξε μετά θα έρθει το παιδί με το τσιμπημααδερφε τσιμπας η να ριξω κανα εμετο?Έλα τυπε μου πως πάει; Τι τσίμπημα έπεσε;Ο βρωμιάρης κρητικός θα φύγει σήμερα![]()
![]()
![]()
πεστα ρε αδερφεεσύ από πού ξέρεις τα λιπάσματα ρε λαμογιοτου τρουμπακη του τσιμπησανε το κωλαρακι σημερα.ρίξε μετά θα έρθει το παιδί με το τσιμπημααδερφε τσιμπας η να ριξω κανα εμετο?Έλα τυπε μου πως πάει; Τι τσίμπημα έπεσε;Ο βρωμιάρης κρητικός θα φύγει σήμερα![]()
![]()
![]()
![]()
εσύ από πού ξέρεις τα λιπάσματα ρε λαμογιοτου τρουμπακη του τσιμπησανε το κωλαρακι σημερα.ρίξε μετά θα έρθει το παιδί με το τσιμπημααδερφε τσιμπας η να ριξω κανα εμετο?Έλα τυπε μου πως πάει; Τι τσίμπημα έπεσε;Ο βρωμιάρης κρητικός θα φύγει σήμερα![]()
![]()
![]()
![]()
πεταχτηκε και ο πρωκτικος παραβιασμενος.πεστα ρε αδερφεεσύ από πού ξέρεις τα λιπάσματα ρε λαμογιοτου τρουμπακη του τσιμπησανε το κωλαρακι σημερα.ρίξε μετά θα έρθει το παιδί με το τσιμπημααδερφε τσιμπας η να ριξω κανα εμετο?Έλα τυπε μου πως πάει; Τι τσίμπημα έπεσε;Ο βρωμιάρης κρητικός θα φύγει σήμερα![]()
![]()
![]()
![]()
εμεις μεχρι να ανοιξουν τα μπαρακια και μας κλεινουν απο της 6 μεσα![]()
ναι θειο...οι επομενες 2 10ετιες θα ειναιναι δυσκολεςεμεις μεχρι να ανοιξουν τα μπαρακια και μας κλεινουν απο της 6 μεσα![]()
Υπομονή θείο, λένε ότι γύρω στο 2023 με 24 θα ξανανοίξουν...![]()