Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
Παιζουν οι μπουκμεικερς ποτε θα μου φερουν τη κουρσαρα....μεσα Απριλη και μετα τα τελευταια προγνωστικα.Μλκ ποτε θα πάμε άνθρωπο?
Παιζουν οι μπουκμεικερς ποτε θα μου φερουν τη κουρσαρα....μεσα Απριλη και μετα τα τελευταια προγνωστικα.Μλκ ποτε θα πάμε άνθρωπο?
Αντε γαμησου κωλομπαραΠαιζουν οι μπουκμεικερς ποτε θα μου φερουν τη κουρσαρα....μεσα Απριλη και μετα τα τελευταια προγνωστικα.
Ποτέ θα πάμε στον άνθρωπο ?Αντε γαμησου κωλομπαρα
έφαγα από ροδι τώρα μαν,πάμε Παρασκευή αν ειναιΠοτέ θα πάμε στον άνθρωπο ?
Εγω φταιω ρε καριολεν που γαμιεται ο μαλακας με το καραβι;Αντε γαμησου κωλομπαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σας φώναξα γαμιολες και φανήκατε σαν τις πουτανες ένας ένας
Γαμιεσαι και εσυ οποτε λειπω κανεις τον μαλακα και δεν ανοιγεις το μαγαζι....Ποτέ θα πάμε στον άνθρωπο ?
Υποχρεώσεις ρε τύπεΕγω φταιω ρε καριολεν που γαμιεται ο μαλακας με το καραβι;
Γαμιεσαι και εσυ οποτε λειπω κανεις τον μαλακα και δεν ανοιγεις το μαγαζι....
το φτιαξες το λαντα?Υποχρεώσεις ρε τύπε
Ακόμα το φτιάχνουν τύπετο φτιαξες το λαντα?
Τύπε από τη πρέζα τη βλέπει θεάΧοντροπρεζονι λιγουρευται τη μπουγελοφατσα με το τριπλοσαγονο....
τι ώρα τη Παρασκευή?Ακόμα το φτιάχνουν τύπε
Οπότε θες εγώ είμαι αργοσχολος επιχειρηματίας εισοδηματιαςτι ώρα τη Παρασκευή?
Φανταζεσαι αμα συνουσιαζοντοντουντασταν αυτοι οι 2 τι τερας της φυσεως θα προεκυπτε;Τύπε από τη πρέζα τη βλέπει θεά
θα έρθεις ρε μουνι εσυ?Φανταζεσαι αμα συνουσιαζοντοντουντασταν αυτοι οι 2 τι τερας της φυσεως θα προεκυπτε;
Ειναι και Φεμιναζι η μπαζολια....
Εγω δεν παω πουθενα αν δεν ερθει η αμαξαρα μου!!!!θα έρθεις ρε μουνι εσυ?
Ωραίο παρεάκι και όμορφοΩραιο παρεακι.....ο Χοντροπρεζονης,ο Γκολουμ,η Μπουγελοφατσα με το τριπλοσαγονο και ο ΚαραφλοΑλβανος με το τικ.
Εγω δεν παω πουθενα αν δεν ερθει η αμαξαρα μου!!!!
θα στείλω αθηναιο να σε πάρει με το σαχοΩραιο παρεακι.....ο Χοντροπρεζονης,ο Γκολουμ,η Μπουγελοφατσα με το τριπλοσαγονο και ο ΚαραφλοΑλβανος με το τικ.
Εγω δεν παω πουθενα αν δεν ερθει η αμαξαρα μου!!!!
Να φαμε θα παμε ή να αυτοκτονησουμε;θα στείλω αθηναιο να σε πάρει με το σαχο
Να φαμε θα παμε ή να αυτοκτονησουμε;